reklama
mama wczesniaka uwielbiam piec bo mama jest cukiernik i od malego podpatrywalam i z nia robilam a pozniej pieklam zeby sobie dorobic jak bylam w gimnazjum itp
colin to juz byl tu tak padniety bo od rana tanczyl i tyle filmikow mu na krecilam zeby mial pamiatke nawet z nadia za rece tanczy usmialam sie przy tym jak nie wiem no moje dzieciaki to ogolnie jakies wielkie sa , a duze sie nie rodza nadia np chodzila w colina wieku ale nadia byla tak gruba ze nie umiala sie podniesc sama z ziemi tylko musiala do tapczanu albo czegos dojsc
colin to juz byl tu tak padniety bo od rana tanczyl i tyle filmikow mu na krecilam zeby mial pamiatke nawet z nadia za rece tanczy usmialam sie przy tym jak nie wiem no moje dzieciaki to ogolnie jakies wielkie sa , a duze sie nie rodza nadia np chodzila w colina wieku ale nadia byla tak gruba ze nie umiala sie podniesc sama z ziemi tylko musiala do tapczanu albo czegos dojsc
Oczy niebieskie
Fanka BB :)
Dorcia, tak córcia wie, jej pierwszej powiedzieliśmy. Najpierw się zmartwiła, że już nie będzie jedyna, nawet łezka poleciała, ale za jakąś chwilę się bardzo cieszyła. I cieszy się do dziś. Nic nie wie o planowaniach, mało tego chce siostrzyczkę.:-)
Matik2012
Dzień dobry
Daria super twój chłopczyk
a ja nie wytrzymam , ciekawość mnie zżera czy się udało czy znowu nie
Pytanie Czy Wy po owulacji macie tak dużo białego gęstego śluzu, bo ja kilka dni po miałam ale to tak delikatnie a teraz mam całe wnętrze wypełnione szok
Daria super twój chłopczyk
a ja nie wytrzymam , ciekawość mnie zżera czy się udało czy znowu nie
Pytanie Czy Wy po owulacji macie tak dużo białego gęstego śluzu, bo ja kilka dni po miałam ale to tak delikatnie a teraz mam całe wnętrze wypełnione szok
mamawczesniaka
Matik ja tak mialam teraz jak zaszlam w ciaze!! Moze to jakis znak!! Trzymam kciuki mocnoooooo
Matik2012
oby ja się boję ze za dużo tego sylku może dawałam, za każdym razem przed min. 1 godz i po ale to jakąś te ok 1godz taką hmmmm no niestety zobaczymy
HEJ, matik ja miałam od momentu zapłodnienia plamienia, na początku silne, a potem kawa z mlekiem,nawet pognałam do gina, bo znowu się wscieklam, ze zaburzenia pomimo lekow wrocily,a gin tylko popatrzyl, usmiechnal się powiedział,ze to bardzo dobrze,ze plamie, ze mam brac luteinę i zadzwonić do niego po becie, bylam w szoku, bo on już wiedzila,ze ja w blogoslawionym stanie, a w pierwszej ciąży chyba miałam więcej sluzu, ale tu nie ma reguly.
reklama
Matik2012
to może więcej na dziewczynkę :-)
żartuję oczywiście , nawt nie śmiem wątpić że jakby się udało to i tak będzie chłopczyk ale to nic oby było zdrowe i już
żartuję oczywiście , nawt nie śmiem wątpić że jakby się udało to i tak będzie chłopczyk ale to nic oby było zdrowe i już
Podziel się: