reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha,masz racje,im dalej tym trudniej odstawic.siostra karmila syna do 1,5 roku pociesza mnie,ze spokojnie samo przyjdzie.ale ja zaczynam w to watpic.ja tak samo jak ty chcialam miec taka roznice wieku miedzy dziecmi.nie pozostalo mi nic innego,jak po powrocie do domu odciac Malego od cyca.tak bym juz chciala nowa fasoleczke!
Zazdroszcze pelnej swiadomosci objawow owu.tez zawsze mialam bol i wiedzialam,ktory to dzien,ale ty jestes mistrzynia ;-) w ogole widze,ze dziecuaki daja ci teraz wiecej czasu na siedzenie tutaj, z czego sie ciesze :-) jak z przedszkolem? Udalo sie cos zalatwic?i jak Malutka?biega?
Na szczescie nie bylo mi dane doswiadczyc zapalenia piersi, i niech tak zostanie.

reklama
Pirania, Roszpunka dziękuję :) tak zatem zrobię, a potem co, jak kiedyś się uda, to w sumie kiedyś trzeba przestać brać. Dla mnie to jakiś kosmos, stopniowo? co drugi dzień? hmmm
ja w tym cyklu po castangusie mam w koncu na pewno ovu, co mnie cieszy, bo jest nadzieja, że kiedyś mi się uda :)

Piranha takich objawów to faktycznie pozazdrościć, normalnie jak w zegarku :-) może jeszcze kiedyś zamarzy Ci się młodsza siostrzyczka dla Kaji i my będziemy Tobie kibicować ;-)
Matik Twój wykres wygląda super! pewnie dzidziuś już sobie wije gniazdko :tak: zobaczysz że w tym cyklu będą II nie może być inaczej... a ph pilnowałaś? bo pisałaś że masz niskie więc na pewno będzie z tego dziewuszka :-)
Antosia a Ty jak tam działasz? chyba owulka tuż tuż ;-) stop przed owulką czy działania w owulkę też?
Polisia tempka w górze więc szanse na ciążę cały czas są :tak:
My cały czas działamy i tak myślę żeby jeszcze w owulkę zadziałać tzn 4 dni bez przerwy bo urlop przesunięty na wtorek więc może się uda trafić ;-) tylko pytanie kiedy ta owulka... na teście owulacyjnym widać od wczoraj delikatną drugą kreskę ale jak na razie śluzu brak. nie pozostaje nic jak czekać i działać :-D

Pozdrawiam Was wszystkie kochane :*

Hej dziewczyny.
Chwilowo nie mam mozliwosci popisac z wami wiecej, w pracy mam dziewczyne która uczy sie na moje zastepstwo wiec okupuje mojego kompa, popoludniu jakos tak czasu i weny brak.
Za wszystkie z was mooooooocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam swiezutkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!! Łapcie i fasolkujcie, powodzenia!
Życze wam milego i owocnego w staraniach dnia ;-)
Ewelin gdzie sie podziewasz? Mam nadzieje ze wszystko ok.

Pozdrawiam

Czesc dziewczynki

....
witam sie z rana, sloneczko za oknem swieci, tak wiec cieplutki dzionek sie zapowiada...

Ja mam do was pytanko....czy ktoras wie jak to jest z farbowaniem wlosow na poczatku ciazy????

......nie myslcie sobie, ze jestem w ciazy i nic sie nie oddzywam...nie, narazie nie....u mnie tempka bardzo dziwne spadki i skoki ma....tak wiec czekam na etap wyscigu....

Milego dzionka

dzien dobry wszystkim :)
witaj jagienko wrzuć zdjęcia twojej juz duzej panny :) kiedys mowilas ze moze jeszcze bedziesz planowac 4 corke jeszcze chcesz?

powiedzcie mi czy ktos z was plamił w ciazy ja dzis wstalam to ja mi luchlo to masakra;/ bedziemy probowac dzwonic do ginekologa ;/

reklama
Roszpunko, mój to był prawdziwy cycoholik, co ja nie próbowałam, musztardą nacierałam sutki, czosnkiem, nakładki dawałam, nic nie działalo
W końcu postanowiłam ze sie odstawimy w nocy a już był wtedy duży. Dwie nocki byly bardzo cięzkie budził sie co pół godziny i płakał, ale ja konsekwentnie dawałam butelkę mimo płaczu, byłam nieprzytomna ze zmęczenia, potem poszło juz znacznie lepiej
W dzień było dużo prosciej bo szło go zabawić, zresztą on juz wtedy w dzien mało pił. Potem samo poszło
Elle to trzymamy kciuki za owocne staranka:)
Kasiu uk podobno nie szkodzi farbowanie ale moja lekarka na wszelki wypadek powiedziała żeby dopiero w drugim trymestrze
Miłego dnia wszystkim :)

Do góry