WITAM ,WITAM I O ZDRÓWKO PYTAM !!!
Kasia fajnie że nas podglądasz...co u Ciebie ???
Mamawczesniaka GRATULACJE !!! Wiedziałam że się coś święci po tym plamieniu implantacyjnym !!! Ależ się cieszę Twoim szczęściem kochana...czekamy na pierwszą wizytkę !!! Ślij kochana fluidki !!!
Mamakaja dobra diagnoza to połowa sukcesu...później szybkie leczenie i II !!! Trzymam mooocno !!!
Roszpunka odpoczywaj kochana !!! Zazdroszczę takiego wypoczynku !!!
Araki współczuję robactwa...chemia jest mocna, może spróbuj na nie wytoczyć ciężką broń ?!
Piranha Ty nasza dobra duszo...ktoś kiedyś powiedział że kuny są zawsze tam gdzie są dobrzy ludzie.Jedni maja pchły,drudzy kuny a ja mam psa sąsiada który w nocy szczeka na wszystko co się rusza...i w ten sposób skutecznie nie pozwala nam spać :-(
Elmo podziwiam Cię że mimo ciążowych dolegliwości pracujesz ...silna babka jesteś
Mnie z Młodą w ciąży mdłości i złe samopoczucie minęły idealnie z końcem pierwszego trymestru...
Niebieskie oczy pewnie Cię już o to pytałam ale czy córcia wie że będzie miała rodzeństwo ??? Nudnej ciąży kochana !!!
Antosia co u Ciebie kochana !!! ???
Krystianmartin się popłakałam...kochana Ty moja...nie zostawiaj nas...wracaj jak najczęściej !!! Ja wielokrotnie miałam myśli żeby dać sobie spokój z BB...bo się nakręcam...ale jakoś nie potrafię...postanowiliśmy z M odpuścić starania do lutego !!! Będę zaglądać cały czas jak tylko czas mi na to pozwoli !!! Nadal będę się cieszyć z każdych II i smucić z każdej @
Maggie super ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI
Ewelin,Daria,Lukka,Kasoku,Maran,Macy...jeśli kogoś pominęłam to pozdrawiam podwójnie !!!
Czarna , Matik spełnienia marzeń...wszystkiego naj...naj...naj !!! Spóźnione ale szczere !!!
I pamiętajcie czy jestem na BB czy mnie tu nie ma ...trzymam moooocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
niebieskie i różowe jednakowo !!!