reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamowczesniaka jeszcze raz gratulacje:-)

mam do Was staraczki pytanie na początku mierzyłam tem pod pachą ale przeczytałam że lepiej mierzyc pod językiem czy to prawda ponieważ jak mierzyłam dziś rano to pod pachą 36,3 a pod jezykiem 36,7 więc spora różnica

a teraz wieczoram również różnica duża 36.5 na 37.0
i co teraz
aha a jak interpretowac tem wieczorową czy to może cos znaczy jak idzie w góre:szok:

Klaudia,temperatura w ustach zawsze jest wyzsza niz pod pacha,a najwyzsza jak mierzysz "na dole". To,ze wieczorem jest wyzsza nic nie znaczy.pomiar ma sens tylko rano,bez wstawania z lozka,po co najmniej 3 godzinach snu,zawsze o tej samej porze,tym samym termometrem i w tym samym miejscu. Jesli mierzysz pozniej, albo wczesniej to mozna skorygowac dodajac lub odejmujac kreski,ale ja niestety nie pamietam juz dokladnie tych korekt. Moze dziewczyny ci pomoga w tej kwestii.

Oczyniebieskie,to zaciskam niwbieskie kciukasy &&&&&& :-)

Roszpunka dziękuje Ci bardzo ale to co pisałas ja to wszystko wiem i wiem że tem wieczorem sie nie mierzy lecz byłam ciekawa co i jak ale nie wiem gdzie w końcu mam mierzyc tą tem pod pachą czy pod językiem:confused:

Czesc Dziewczyny

.....nie wiem czy jeszcze ktoras mnie pamieta, ale pozwolilam sobie wpasc do Was z
b025.gif
. Nie bede was oklamywac, ale w miare mozliwosci czytam was i razem z wami przezywam chwile radosci i.... smutki.

Krystianmartin wspolczuje ci bardzo mocno i tule. Mam nadzieje ze sie nie poddasz i nadal bedziesz walczyc. Wiem, ze latwo sie pisze ale uwiez mi, ze ja tez bardzo dlugo sie staralam, pozniej radosc, rozpacz a teraz chec walki o fasolke. &&&&&&& za walke, pamietaj solidarnosc jajnikow jest wielka tak wiec nie poddamy sie.
h160.gif

Mamawczesniaka
moje wielkie gratulacje. Zycze spokojnych szczesliwych 9 m-cy
n005.gif

Elmo
slonce ty moje ciesz sie ze u ciebie wszsytko ok, mam nadzieje ze podeslesz kilka ciazowych fluidkow
s070.gif

Matik2012
3mam mocno kciuki aby sie udalo &&&&&&&&&
a115.gif
. Wiem co ty przezywasz...bo ja kazdy cykl tak samo....i wciaz pytanie.....ile mozna celowac w owulke i wciaz pudlo????
Uwierz mi ....i dla nas zaswieci
d020.gif

Maggie napisz prosze co uciebie :-)

Piranha dziekuje, ty wiesz za co
k020.gif
. O matko....znowu kuna....a niech ja.....
Mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie bardziej senna....

Mamakaja teraz to juz tylko do przodu....zrobisz badania, dostaniesz proszki a pozniej....pozniej to bedziemy gratulowaly II na tescie. Tak wiec &&&&&&&&;-)

Daria alez dzieciaczki twoje juz duze....:-)

Araki co za paskudztwo.....mam nadzieje ze szybko wytepisz to dziadostwo
a010.gif

Dziewczynki przepraszam ze nie odnosze sie do wszsytkich po niku ale polowy juz zapomnialam....:zawstydzona/y:.
Trzymam mocno za was kciuki, zycze kolorowych snow a te ktore moga to udanych przytulasow
n030.gif
.

Buziaczki i pozdrowienia for all

Kasiu Uk mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i trzymam kciuki byś niedługo mogła się cieszyć II kreskami na teście :) a potem by wszystko było ok i na pewno tak będzie :)
Co u mnie, cóż w końcu chyba się zdecyduję i w przyszłym cyklu wystartujemy ze starankami, sama wierzę że tym razem się uda
Dobrej nocki :)

WITAM ,WITAM I O ZDRÓWKO PYTAM !!!

Kasia
fajnie że nas podglądasz...co u Ciebie ???:blink:

Mamawczesniaka GRATULACJE !!! Wiedziałam że się coś święci po tym plamieniu implantacyjnym !!! Ależ się cieszę Twoim szczęściem kochana...czekamy na pierwszą wizytkę !!! Ślij kochana fluidki !!!:-D:-D:-D

Mamakaja dobra diagnoza to połowa sukcesu...później szybkie leczenie i II !!! Trzymam mooocno !!!:-D

Roszpunka odpoczywaj kochana !!! Zazdroszczę takiego wypoczynku !!!:cool2:

Araki
współczuję robactwa...chemia jest mocna, może spróbuj na nie wytoczyć ciężką broń ?!:szok:

Piranha
Ty nasza dobra duszo...ktoś kiedyś powiedział że kuny są zawsze tam gdzie są dobrzy ludzie.Jedni maja pchły,drudzy kuny a ja mam psa sąsiada który w nocy szczeka na wszystko co się rusza...i w ten sposób skutecznie nie pozwala nam spać :-(

Elmo podziwiam Cię że mimo ciążowych dolegliwości pracujesz ...silna babka jesteś :tak::happy2: Mnie z Młodą w ciąży mdłości i złe samopoczucie minęły idealnie z końcem pierwszego trymestru...:tak:

Niebieskie oczy pewnie Cię już o to pytałam ale czy córcia wie że będzie miała rodzeństwo ??? Nudnej ciąży kochana !!!

Antosia co u Ciebie kochana !!! ???

Krystianmartin się popłakałam...kochana Ty moja...nie zostawiaj nas...wracaj jak najczęściej !!! Ja wielokrotnie miałam myśli żeby dać sobie spokój z BB...bo się nakręcam...ale jakoś nie potrafię...postanowiliśmy z M odpuścić starania do lutego !!! Będę zaglądać cały czas jak tylko czas mi na to pozwoli !!! Nadal będę się cieszyć z każdych II i smucić z każdej @

Maggie super ...trzymam &&&&&&&&&&&&&&

POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI
Ewelin,Daria,Lukka,Kasoku,Maran,Macy...jeśli kogoś pominęłam to pozdrawiam podwójnie !!!:-D:-D:-D

Czarna , Matik spełnienia marzeń...wszystkiego naj...naj...naj !!! Spóźnione ale szczere !!!

I pamiętajcie czy jestem na BB czy mnie tu nie ma ...trzymam moooocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

niebieskie i różowe jednakowo !!!

Ostatnia edycja:
Maggie
przyszłym cyklu wystartujemy ze starankami

bardzo sie ciesze, mocno zaciskam kciuki juz teraz, zobaczysz uda sie.

U mnie ok, czas szybko ucieka i jednoczesnie leczy rany, no ale moje rany to bardziej zaliczyla cora i " moje gwiazdeczki". Ja staram sie ale....narazie bez rezultatu. Nie poddaje sie bo wiem ze kiedys nadejdzie dzien w ktorym znowu ujrze II a pozniej....tak jak napisalas...bedzie dobrze.

Klaudia jak już to pod językiem , ja zauważyłam że przed owu tempka od rana rośnie do ok.0.00 i potem spada
natomiast po owulacji tempka pod wieczór delikatnie spada a od 0.00 rośnie do ok 2.00 i znowu lekko opada
ale to jest naprawdę zauważalne :)

właśnie przeczytałam że po owulacji zaleca się jeść ananasa bo pomaga implantacji :tak:

sok ananasowy lub świeży ananas pomaga w implantacji zarodka. I powinno się go jeść lub pić do testowania. Tak samo jest z sokiem z buraków i czerwonym mięsem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry