reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria no Colin niesamowity...on na prawdę ma 10 miesięcy...wygląda spokojnie na 18 !!!
A jak tańczy !!! Superowy jest !!! Taki kochany i uśmiechnięty !!!

Będę wieczorkiem...pozdrawiam !!!

reklama
mama wczesniaka uwielbiam piec bo mama jest cukiernik i od malego podpatrywalam i z nia robilam a pozniej pieklam zeby sobie dorobic jak bylam w gimnazjum itp :)

colin to juz byl tu tak padniety bo od rana tanczyl i tyle filmikow mu na krecilam zeby mial pamiatke nawet z nadia za rece tanczy :) usmialam sie przy tym jak nie wiem :-D no moje dzieciaki to ogolnie jakies wielkie sa , a duze sie nie rodza :) nadia np chodzila w colina wieku ale nadia byla tak gruba ze nie umiala sie podniesc sama z ziemi tylko musiala do tapczanu albo czegos dojsc :-D

Dorcia, tak córcia wie, jej pierwszej powiedzieliśmy. Najpierw się zmartwiła, że już nie będzie jedyna, nawet łezka poleciała, ale za jakąś chwilę się bardzo cieszyła. I cieszy się do dziś. Nic nie wie o planowaniach, mało tego chce siostrzyczkę.:-)

Daria,super,ze maly chodzi i tancuje.moj tylko z trzymanka ;-) skori mowisz,ze chlopczyk to super.colin bedzie szczesliwy majac brata z tak mala roznica wieku.

Dzień dobry
Daria super twój chłopczyk:-D
a ja nie wytrzymam , ciekawość mnie zżera czy się udało czy znowu nie :confused2:
Pytanie Czy Wy po owulacji macie tak dużo białego gęstego śluzu, bo ja kilka dni po miałam ale to tak delikatnie a teraz mam całe wnętrze wypełnione szok

HEJ, matik ja miałam od momentu zapłodnienia plamienia, na początku silne, a potem kawa z mlekiem,nawet pognałam do gina, bo znowu się wscieklam, ze zaburzenia pomimo lekow wrocily,a gin tylko popatrzyl, usmiechnal się powiedział,ze to bardzo dobrze,ze plamie, ze mam brac luteinę i zadzwonić do niego po becie, bylam w szoku, bo on już wiedzila,ze ja w blogoslawionym stanie, a w pierwszej ciąży chyba miałam więcej sluzu, ale tu nie ma reguly.

reklama
to może więcej na dziewczynkę :-)
żartuję oczywiście , nawt nie śmiem wątpić że jakby się udało to i tak będzie chłopczyk ale to nic :tak: oby było zdrowe i już:tak:

Do góry