reklama
Elenaa
Fanka BB :)
oooo ale róznica. Mi dziś dopiero wysłali :/ nie wiem czemu dopiero dziś skoro wzięłam priorytet :/ przydadzą się na kolejny cykl.
My działaliśmy o 15:30. Szyjka była juz twarda, zatem mysle, ze po owulacji, ale dokładnie nie wiem ile czasu minęło.
Ale sceptycznie jestem nastawiona. Będzie co ma być.
My działaliśmy o 15:30. Szyjka była juz twarda, zatem mysle, ze po owulacji, ale dokładnie nie wiem ile czasu minęło.
Ale sceptycznie jestem nastawiona. Będzie co ma być.
Millo
To doprawiliscie dzisiaj
Z tego co czytalam teraz na forach to duzo dziewczyn ma dziewczynke z 9-11dc takze takie duze odstepy do owulacji sa mozliwe.Teraz sie bede bac czy za malej nie mam buhahaha
Pozostaje nam czekaci najwyzej w nastepnym bede dalej tu smęcić o testach hihi bo mam z 80
Z tego co czytalam teraz na forach to duzo dziewczyn ma dziewczynke z 9-11dc takze takie duze odstepy do owulacji sa mozliwe.Teraz sie bede bac czy za malej nie mam buhahaha
Pozostaje nam czekaci najwyzej w nastepnym bede dalej tu smęcić o testach hihi bo mam z 80
Elenaa
Tutaj maszDziewczyny gdzie kupowalyscie te rozowe testy ? Jakos na allegro nie potrafie ich znalezc
Link do: 50 TESTY OWULACYJNE + 5 TEST CIĄŻOWY BARDZO CZUŁE
Jest aukcja również z 30
reklama
Millo
Hejka:*
Kurde u mnie znowu duzo sluzu klejącego ale rozciagliwego a wtedy bylo w sumie bardzo duzo ale byl taki wodnisty bardziej.Niech ten okres juz przyjdzie bo ciekawa jestem kiedy ta owulacja byla;p
A na tescie 1 kreseczka juz.
Kurde u mnie znowu duzo sluzu klejącego ale rozciagliwego a wtedy bylo w sumie bardzo duzo ale byl taki wodnisty bardziej.Niech ten okres juz przyjdzie bo ciekawa jestem kiedy ta owulacja byla;p
A na tescie 1 kreseczka juz.
Ostatnia edycja:
Podziel się: