reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo przeczytałam na necie ze poziom lh może wolno opadać także liczy się pierwszy pozytywny test a potem można nie badać.
Pisałaś ze synka macie z wpadki ale to kojarzysz kiedy się kochaliscie? Przed czy po owu ?

reklama
Nie mam wlasnie pojecia wkoncu to wpadka byla:D haha

Elena przyszły mi te różowe dziś i te dupiate niebieskie.Jest różnica;/

Załączniki

• 20160706_175757.jpg
    20160706_175757.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
oooo ale róznica. Mi dziś dopiero wysłali :/ nie wiem czemu dopiero dziś skoro wzięłam priorytet :/ przydadzą się na kolejny cykl.

My działaliśmy o 15:30. Szyjka była juz twarda, zatem mysle, ze po owulacji, ale dokładnie nie wiem ile czasu minęło.

Ale sceptycznie jestem nastawiona. Będzie co ma być.

To doprawiliscie dzisiaj:D

Z tego co czytalam teraz na forach to duzo dziewczyn ma dziewczynke z 9-11dc takze takie duze odstepy do owulacji sa mozliwe.Teraz sie bede bac czy za malej nie mam buhahaha:D

Pozostaje nam czekac:)i najwyzej w nastepnym bede dalej tu smęcić o testach hihi bo mam z 80:p

Millo na różowym jest pik:) mówiłam ze to jedne z lepszych testów jeśli chodzi o Polske:).Z nimi wylapiecie owulacje dużo lepiej. Te niebieskie to tragedia byla :)

Airfix na zielonym z apteki juz mialam pik wczoraj tez:)
No te niebieskie to tragedia jakas.Dopiero teraz mi pokazuja..a jak w poniedzialek mi zielony z apteki juz pokazywal bo myslalam ze to pik to tamten byl negatywny..

reklama
Hejka:*

Kurde u mnie znowu duzo sluzu klejącego ale rozciagliwego a wtedy bylo w sumie bardzo duzo ale byl taki wodnisty bardziej.Niech ten okres juz przyjdzie bo ciekawa jestem kiedy ta owulacja byla;p

A na tescie 1 kreseczka juz.

Ostatnia edycja:
Do góry