reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Millo wykonczą nas te starania
a ile dajesz sobie cykli takiego planowania i strzelania przed ovu?
A wogóle miałam dziś sen, że urodziłam dziecko, ale płci nie znalam, i byłam pewna że to chłopczyk, bo wyglądał na chłopczyka i był klonem mojego synka, a połozna mówi ze to dziewczynka.
O rany...dobra jestem za dużo myślę o tym wszystkim
a ile dajesz sobie cykli takiego planowania i strzelania przed ovu?
A wogóle miałam dziś sen, że urodziłam dziecko, ale płci nie znalam, i byłam pewna że to chłopczyk, bo wyglądał na chłopczyka i był klonem mojego synka, a połozna mówi ze to dziewczynka.
O rany...dobra jestem za dużo myślę o tym wszystkim
Elenaa
Fanka BB :)
ja też tak sobie przyklejałam na kartce i dzisiejsze testy musiałam przykleić na nowej kartce bo się nie zmieściły
U Ciebie jakie podsumowanie ale skad wiesz że dziś masz owulke, a nie wczoraj np? zbadaj sobie szyjke może dla pewności.
U mnie teraz nisko i twarda, zatem po owulacji na bank. Tylko kiedy była to ja nie wiem. A i teraz o 15:00 test ovu wreszcie negatywny :-)
U Ciebie jakie podsumowanie ale skad wiesz że dziś masz owulke, a nie wczoraj np? zbadaj sobie szyjke może dla pewności.
U mnie teraz nisko i twarda, zatem po owulacji na bank. Tylko kiedy była to ja nie wiem. A i teraz o 15:00 test ovu wreszcie negatywny :-)
reklama
Podziel się: