reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Też bym chciała wiedzieć kiedy ta owulka była, bo temp taka jak wczoraj, czyli skok był, ale nie taki duzy jakiego oczekiwałam, wiec moze jeszcze wzrośnie, a test ovu znów 2 mocne kreski.

reklama
Millo wykonczą nas te starania :p
a ile dajesz sobie cykli takiego planowania i strzelania przed ovu?

A wogóle miałam dziś sen, że urodziłam dziecko, ale płci nie znalam, i byłam pewna że to chłopczyk, bo wyglądał na chłopczyka i był klonem mojego synka, a połozna mówi ze to dziewczynka.
O rany...dobra jestem :p za dużo myślę o tym wszystkim

Elenna do konca roku daje czas :)
Wydaje mi sie ze dzisiaj mam ta owulacje dopiero takze juz jestem przekonana ze plemniczki zrobily bye bye

Ja jakis czas temu mialam sen ze 2 chlopak i byl identyczny jak 1:D

Elena nie wiem jak Ty ale ja mam nowe zajęcie :-) :):-D

Załączniki

• 20160707_151549.jpg
    20160707_151549.jpg
    187,6 KB · Wyświetleń: 69
ja też tak sobie przyklejałam na kartce i dzisiejsze testy musiałam przykleić na nowej kartce bo się nie zmieściły :p
U Ciebie jakie podsumowanie :) ale skad wiesz że dziś masz owulke, a nie wczoraj np? zbadaj sobie szyjke może dla pewności.
U mnie teraz nisko i twarda, zatem po owulacji na bank. Tylko kiedy była to ja nie wiem. A i teraz o 15:00 test ovu wreszcie negatywny :-)

Nie ma haha:p jest taki guzik jakby na samym srodku ale On jest mieciutki.Od przyszlego cyklu bede badac codziennie by sie nauczyczaczyna mi sie podobac to wszystko:)haha

To może masz tak wysoko ze nie siegasz, albo masz za krótkie palce :-) wiec może rzeczywiście jesteś w trakcie owulki jeszcze. Sprawdź dzis. Po owulacji powinna opasc :-)

reklama
Hejka:)

Palce mam wlasnie dlugie hehe:p dla mnie dalej tak samo tam haha ale sluz sie zmienia.Obstawiam ta owulke wczoraj:(

Do góry