Dzień dobry
dziewczyny jesteście niemożliwe, ale tak pozytywnie
w weekend nie mam jak usiąść do komputera dlatego czytam was na komórce, ale żeby coś na niej napisać o co to nie :O nie znoszę pisać na komórce
dziś wtorek, a Ja dopiero Was ogarnęłam
Macy dziękuje, że pytasz .. tak plamienia tfuu tfuu ustały, ale biorę jakieś końskie dawki progesteronu, bo 2x2 duphastonu i jeszcze luteine dowcipnie ...
wciąż mnie korci by iść na betę w tym tygodniu i dla świętego spokoju sobie ją sprawdzę ...
wizytę mam za tydzień powinno sie wszystko wyjaśnić ...
Kochana w takim razie jak spódniczki cię korcą Twój M. nie ma nic przeciwko dużej rodzince nie pozostaje ci nic innego jak notować nasze starania dziewczynkowe i starać się o rodzeństwo dla synusia
Kate czyli jest nadzieja dla mojego drugiego dziecka hehe bo Wojtek wciąż się budzi w nocy, a ma już 4 lata ,a wstaje na siku później oczywiście butelkę mleka i śpi dalej , ale już z nami w łóżku
Kate, Macy Ja was podziwiam, że myślicie o takiej dużej rodzinie
Ja w związku z tym, że jestem wciąż na dorobku marzy mi się rodzinka 2+2 choć coraz częściej myślę o modelu 2+3
jednak czeka nas jeszcze przeprowadzka, powiększenie rodziny o psiaka najlepiej Golden Retrivera no i oczywiście o kota Ragdolla
więc chyba zostanie nam rodzinka 2+2
Katrina super, że jesteś
oczywiście, że cię przyjmiemy
dobrze, że diagnoza się nie potwierdziła i możesz spokojnie z zdwojoną siłą zacząć starania i spełniać swe marzenia &&&
Małe liski , Matik śliczne macie te domki księżniczek
mojego kuzyna żona ma termin na 1.05 i też będzie miała córcie
czyli będa Majowe Panienki
Airfix kiedy jedziecie do tego szpitala ? Moje dziecko też należy do niejadków, ale jak byliśmy na takiej diagnostyce w tym roku w Istebnej to zawsze coś znalazł dla siebie... on jadł drugie dania, a jego rówieśnik zupy
także dla każdego coś dobrego
będzie dobrze zobaczysz
i trzymam kciuki by znaleźli przyczynę chorób i synka &
zabierzcie jakieś zabawki, kolorowanki czym się syn interesuje, bo może wam się przydać... u nas nawet dzieci jako, że była ładna pogoda mieli nawet hulajnogi, bo to był oddział otwarty i można było spacerować po dworze....
zresztą jak będzie ci czegoś brakowało zawsze m. Ci może później przywieźć
Lilly trzymam kciuki za badania && na pewno wszystko będzie dobrze , a masz jakieś przeczucia co do płci maleństwa ??
Nusiu gdzie Ty się kobieto podziewasz ? Zerknij na Priv
Verita ehh oby to była ostatnia franca @ w tym roku &&&
Maran dobrze mieć takich rodziców przy sobie
zazdroszcze,ale tak pozytywnie takich chwil sam na sam z mężem... musiałabym o czymś takim pomyśleć
&&& za kolejny cykl by zakończył się wymarzonymi II kreseczkami
Piranhiu trzymam kciuki by u was szybko zaświeciło słoneczko &&
rozumiem, że w związku z brakiem czasu twoje pisanie książki też idzie pomalutku ?
Magda ehh czytałam twoją historię
to straszne co musiałaś Ty i cała twoja rodzina przejść
mocno wierzę jednak, że będziecie Happy End tej waszej historii za co trzymam mocno kciuki &&
przyznać się która Katarzyna dziś świętuje ?? Kate, Piranhia, .......... ?
Wszystkiego najlepszego SPEŁNIENIA MARZEŃ :*
Miłego dnia :*