Cześć wszystkim
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem do swojego grona
Na początku chciałam się usprawiedliwić - jeżeli chodzi o moją długą i niezapowiedzianą nieobecność ..... miałam różne problemy zdrowotne (łącznie z podejrzeniem białaczki), więc musiałam zupełnie zrezygnować z jakichkolwiek planów i zająć się sobą i swoim zdrowiem. Na szczęście po szeregu badań podejrzenia się nie potwierdziły i wracam do żywych
Starałam się nie przejmować tymi wszystkimi wynikami, badaniami, ale momentami było naprawdę ciężko - nachodzące myśli, że jest źle i może zbliża się koniec .... nie chcę już do tego wracać! Po szeregu antybiotykoterapii (w sumie 3 różne antybiotyki) i serii zastrzyków (2 kolejne antybiotyk) moje wyniki się poprawiły i wierzę, że teraz już będzie dobrze. Oczywiście moja dieta legła w gruzach - musiałam się dobrze odżywiać, żeby wzmocnić organizm, więc teraz zaczynam od nowa. Po takich przeżyciach najważniejsze dla mnie będzie urodzenie zdrowego dziecka (bez względu na jego płeć), ale jeszcze raz spróbuję się odpowiednio zakwasić (czego się nie robi dla marzeń;-)
Nie udało mi się wszystkiego doczytać, więc z góry przepraszam, jak kogoś pominę
Piranha - nasze forumowe guru zawsze na posterunku
mam nadzieję, że Twoja osobista (mężowo-pracowa) sytuacja przez ten czas uległa znacznej poprawie i dobro, które przekazujesz na tym forum wraca do Ciebie w podwójnej ilości
jeśli jeszcze tak się nie dzieje, to z pewnością tak właśnie będzie
Buziaki dla Twoich słodkich dzieciaków i kociaków!
małe liski, Matik, Dorcia -
moje wielkie GRATULACJE!!! marzenia się jednak spełniają
zakręcona - buziaki dla Igorka - jak ostatnio tu byłam, to jeszcze maluszek był u Ciebie w brzuszku :-* Gratuluję świeżo upieczonej mamusi!
Macy, Daria - GRATULACJE!!! życzę nudnej ciąży i wiele wytrwałości przy pozostałych dzieciaczkach! Podziwiam Was, że dajecie radę
Justi - GRATULUJĘ! i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze &&&&&
Maran - będzie dobrze, zobaczysz! Trzymam kciuki za Twój nowy cykl &&&&
Airfix - co u Ciebie? widziałam, że przełożyłaś starania na wiosnę 2015 r. Z Twoich kilku poprzednich postów wnioskuję, że było coś nie tak - współczuję Ci kochana! Ale zobaczysz, że wszystko się jeszcze ułoży! A jak tam budowa? Na jakim etapie jesteście?
Kate - podjęłaś już pierwsze staranka? Pijesz nadal ten Crystal Light?
Aljul - doczytałam, że u Ciebie też jakieś problemy ze zdrowiem
będzie dobrze, zobaczysz!
Oczy niebieskie - synuś słodziaczek! i jaki już duży
Elle - głowa do góry! wszystko się ułoży! Trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&&
Nuuuśka - witam Cię serdecznie :-* nie wiem za bardzo co u Ciebie, bo nie było Twoich wypowiedzi w ostatnich postach, a wcześniejszych nie udało mi się doczytać. Któraś z dziewczyn wspominała, że masz mieć zabieg na kolano? To trzymam mocno kciuki &&&& Wierzę kochana, że wszystko będzie u Ciebie dobrze
Elmo - pozdrowionka i buziaki dla maluszka :-*
Witam wszystkie nowe staraczki!
Jeszcze raz przepraszam, jeśli kogoś pominęłam .....
Jeśli mnie przygarniecie, to będę stałą bywalczynią ;-)
Udanego popołudnia!