reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane, dzięki za kciuki za dzisiejszą wizytę, wszystkie parametry które były do pomierzenia są w normie, ufff, naprawdę kamień spadl mi z serca. Jedynie ludzik nie chciał w ogóle współpracować i ustawiał się kompletnie inaczej niż potrzebował tego lekarz, mimo stukania i pukania nic sobie z nas nie robił. pan doktor powiedział, że na określenie płci ciut za wcześnie, szczególnie, że nasz człowiek nie chciał współpracować z nim, ale jak mąż wróci z moją teczką spojrzę na płytkę i poszukam czy gdzieś tam nie ma odpowiednich ujęć :)

macy, kochana, ja sama nie wiem jak to się stało, że już 12 tydzien :)

Justi, nie miałam żadnych przeczuć co do płci, chciałabym dziewczynkę, ale ja nie trzymałam się suplementacji i diety, w sumie mąż bardziej był obowiązkowy ;)

Matik super, że z dzidziusiem wszystko ok :)

elisse na pewno dzidziuś chce na święta Was zaskoczyć :)

Wszystkim Kasiom i Kasieńkom sto lat imieninowe!!

Kochane, mam do oddania (nie chcę odsprzedawać tylko oddać wraz z fluidkami) około 20 testów owulacyjnych, tych ebayowych o czułości 30, jeśli któraś z Was chce je przygarnąć, wszystkie lub część, dawać na priv.

reklama
Jak myślicie kto to? To zdjęcie znajomej :-)

Załączniki

• 1416937368065.jpg
    1416937368065.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 80
Lilly super, że wszystko w porządku z Maleństwem :) Czekamy na zdjęcia :)

Matik
zaraz zerknę na wynik z usg. Kiedy wybierasz się na zakupy dziewczynkowe :)? ...wrzucałaś kiedyś zdjęcie dziecka znajomej, oceniałyśmy nuba, stawiałam na chłopczyka - czy już wiadmo kto to :)?

Gorgusia
który tydzień ciąży u znajomej? mogłabyś podesłać zdjęcie w większej rozdzielczości? jeśli macie podobne dodatkowe zdjęcia również - może być na priv...Przypatruję się cały czas zdjęciu, na razie typowałabym dziewczynkę, ale potrzebowałabym większe zdjęcie do oceny nub'a

Matik u nas 117 g. Nie dopatruj się niczego złego :) to jest jeszcze wczesny etap i wydaje mi się że waga nie jest w tym momencie istotnie znacząca. Ciesz się córeczką :)

Wróciłam przed chwilą z wizyty kontrolnej, Dzidziulce bije ładnie serduszko. Odebrałam poprzedni wynik z usg z różnymi statystykami, ocenami...termin porodu z 13 tc mam na 3.05.2015 :) Znajoma pokazała mi dziś tą stronkę - rozpłynęłam się oglądając te wszystkie zdjęcia :) ja chcę takiego małego różowego bobasa już teraz! https://www.facebook.com/AleksandraLinkePhotography?pnref=lhc.recent

Ostatnia edycja:
wrzucam zdjęcie, filmik jeszcze przejrzę, ale że znam się marnie na teorii nuba, to tez nie do końca wiem jakich ujęć szukać ;-)
20141125_190023.jpg

Załączniki

• 20141125_190023.jpg
    20141125_190023.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 97
I znow nie odniose się do każdej bo czas mnie goni ...

Lili78
Ja u Ciebie stawiam bardzo mocno - na 80% dziewczynkę , z tego zdjęcia.

Gorgusia A na Twojej fotce myśle że to chłopiec

male liski Super że z dzidziulką wszystko w porządku :)

elisse Ja sie pozytywnie nastawiam na wiosenne staranka ;) Za Ciebie również mocno trzymam kciuki &&&

Ja tak tylko szybciutko weszłam- spakowana i wykończona :) Do "napisania " za parę dni :)

Lilly jaka Dzidziulka fajna! a mogłabyś udostępnić nam filmik, myślę, że będzie dobrze widać na nim nuba :tak:

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIM KASIOM ZYCZE SPEŁNIENIA MARZEN I WSZYSTKIEGO DOBREGO

Lily hmm..dziewczynke byl obstawiala

Gorgusia chlopiec :-)

Ostatnia edycja:
Małe liski ślicznie wyglądasz:-)
Lili Ty już po wizycie. ja zaczynam też myśleć o nubach:-D
dzisiaj miałam wizytę, wszystko jest ok, Kropek ma 3cm:-)serducho mocno i szybko bije.
następne usg prenatalne 18 grudnia, wtedy będzie 12tyg i 6 dni.
nudności trochę mijają, ale dalej kawa mi śmierdzi, od słodyczy mnie odrzuca i smażonych potraw nie znoszę.
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
Dziewczyny wybacznie ze sie tu wtrące ale podczytuje was i zauwazyłam ze znacie sie troszke na określaniu plci. Bylam dziś na usg czyli 11t3d wiem ze to wczesnie ale moze zerkniecie i sprobujecie określic co tam w brzuchu siedzi.
Probowałam dodac zdj na in gender ale cały czas jakis bląd wyskakuje.
Pozdrawiam i dziekuje.

Zobacz załącznik 655563

Do góry