lilly78
tiruriru
Kochane, dzięki za kciuki za dzisiejszą wizytę, wszystkie parametry które były do pomierzenia są w normie, ufff, naprawdę kamień spadl mi z serca. Jedynie ludzik nie chciał w ogóle współpracować i ustawiał się kompletnie inaczej niż potrzebował tego lekarz, mimo stukania i pukania nic sobie z nas nie robił. pan doktor powiedział, że na określenie płci ciut za wcześnie, szczególnie, że nasz człowiek nie chciał współpracować z nim, ale jak mąż wróci z moją teczką spojrzę na płytkę i poszukam czy gdzieś tam nie ma odpowiednich ujęć
macy, kochana, ja sama nie wiem jak to się stało, że już 12 tydzien
Justi, nie miałam żadnych przeczuć co do płci, chciałabym dziewczynkę, ale ja nie trzymałam się suplementacji i diety, w sumie mąż bardziej był obowiązkowy
Matik super, że z dzidziusiem wszystko ok
elisse na pewno dzidziuś chce na święta Was zaskoczyć
Wszystkim Kasiom i Kasieńkom sto lat imieninowe!!
Kochane, mam do oddania (nie chcę odsprzedawać tylko oddać wraz z fluidkami) około 20 testów owulacyjnych, tych ebayowych o czułości 30, jeśli któraś z Was chce je przygarnąć, wszystkie lub część, dawać na priv.
macy, kochana, ja sama nie wiem jak to się stało, że już 12 tydzien
Justi, nie miałam żadnych przeczuć co do płci, chciałabym dziewczynkę, ale ja nie trzymałam się suplementacji i diety, w sumie mąż bardziej był obowiązkowy
Matik super, że z dzidziusiem wszystko ok
elisse na pewno dzidziuś chce na święta Was zaskoczyć
Wszystkim Kasiom i Kasieńkom sto lat imieninowe!!
Kochane, mam do oddania (nie chcę odsprzedawać tylko oddać wraz z fluidkami) około 20 testów owulacyjnych, tych ebayowych o czułości 30, jeśli któraś z Was chce je przygarnąć, wszystkie lub część, dawać na priv.