reklama
Male liski bardzo sie ciesze i trzymam kiuki mooocccnnoooo!!!!
Nulka ja też ciebie pamietam z postów.
A ja pozdrawiam z kawa a potem lece do pracy. jakbyscie mialy chwile to ponowie pytanie i prosbe o zerkniecie na moj wykres. Wg niego nie bylo owu ale bol w zeszla niedziele wskazywal na to ze byla.
Nulka ja też ciebie pamietam z postów.
A ja pozdrawiam z kawa a potem lece do pracy. jakbyscie mialy chwile to ponowie pytanie i prosbe o zerkniecie na moj wykres. Wg niego nie bylo owu ale bol w zeszla niedziele wskazywal na to ze byla.
mamakaja
Fanka BB :)
Małe liski ogromne gratulacje dalej trzymam kciuki za fasolkę
Zakrecona remont ? Nie wiem czy zdążymy w te 3 tyg ogarnąć:/ w tym tyg w środę dopiero podłogi kładą i wstawiają drzwi! Wszystko miało pójść sprawniej ale jak zwykle coś stanęło na przeszkodzie! Żyjemy "na kartonach" i nie wiem jak długo jeszcze tak będzie! Dla Wiktora przed remontem wszystko do prZedszkola przygotowalam więc luz ale dla młodszego mam tylko kilka rzeczy gotowych: ubranka, pieluchy, kocyki. Dziś piorę pościel i przescieradla. Powolutku ale to tak jak piszę przez ten remont:/
Daria słodkiego masz tego synka! A jaki wesoły, rozesmiany! Wpasowalas mu się z tym wózkiem z którego tygodnia ciąży jest Twój Natan?
Kevinka bardzo mi się podoba ten wózek mura 4, to chyba ten co Daria ma?
Zakrecona remont ? Nie wiem czy zdążymy w te 3 tyg ogarnąć:/ w tym tyg w środę dopiero podłogi kładą i wstawiają drzwi! Wszystko miało pójść sprawniej ale jak zwykle coś stanęło na przeszkodzie! Żyjemy "na kartonach" i nie wiem jak długo jeszcze tak będzie! Dla Wiktora przed remontem wszystko do prZedszkola przygotowalam więc luz ale dla młodszego mam tylko kilka rzeczy gotowych: ubranka, pieluchy, kocyki. Dziś piorę pościel i przescieradla. Powolutku ale to tak jak piszę przez ten remont:/
Daria słodkiego masz tego synka! A jaki wesoły, rozesmiany! Wpasowalas mu się z tym wózkiem z którego tygodnia ciąży jest Twój Natan?
Małe liski ogromne gratulacje dalej trzymam kciuki za fasolkę
natan urodzil sie 33/34 tydzien nie ja mam mutsy mura fajny wozek ale n ie dla mnie bo za duzo miejsca w bagazniku a ja potrzebuje male wozki do bagaznika bo 5 osob troche bagazy ma ;p
maran-atha
małe liski bardzo sie ciesze I kciuków nie puszczam &&&&
ania_g temperatura nie potwierdza przebytej owulacji, jest za niska w stosunku do tej z przed domniemanej owulacji...
miłego dnia wszystkim
ania_g temperatura nie potwierdza przebytej owulacji, jest za niska w stosunku do tej z przed domniemanej owulacji...
miłego dnia wszystkim
Matik2012
Małe liski gratuluje piękna kreska &&&&&& za piękna betę
Daria
Piękne mały wyglada
No i ten wózek bardzo ładny na prawdę taki czysty lekki nowoczesny
A stelaż to chodzi mi ze ty masz na 2 koła stelarzu a ja widziałam z opcja na 4 koka czyli tradycyjna wersja stelarzu coś jak bebecomfort lula czy jakoś tak
Gorgusia ale słodziaki z Twoich chłopców
Tak słodko razem wyglądają na łużku super
Daria
Piękne mały wyglada
No i ten wózek bardzo ładny na prawdę taki czysty lekki nowoczesny
A stelaż to chodzi mi ze ty masz na 2 koła stelarzu a ja widziałam z opcja na 4 koka czyli tradycyjna wersja stelarzu coś jak bebecomfort lula czy jakoś tak
Gorgusia ale słodziaki z Twoich chłopców
Tak słodko razem wyglądają na łużku super
reklama
Podziel się: