reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorgusia fajne chlopaki :) miedzy moimi jest 16 miesiecy roznicy i bylo super duzo pomocy tylko czasami sie bija o niego :-D i colin mu nawet ksywe wymyslil mowimy na niego Nati :-D zbiegiem czasu pewnie beda sie razem bawic u mnie tak bylo z nadia i colinem :)

przedstawiam wam zadowolnego natusia w nowej bryce :)
10430510_545835665517799_8597997324089879710_n.jpg

reklama
Daria Natan śliczny, wózek też
Zakrecona to zapraszam na kawkę :tak:
Gorgusia śliczni są Twoi synkowie, między moimi jest 19 miesiecy różnicy, u nas nie było zazdrości,
tylko starszy był zdziwiony jak karmiłam małego, dosyć długo stał i patrzył,
ale teraz tak od 3 miesiecy od czasu do czasu się szarpią albo kłócą,, ale są bardzo za sobą
i fajnie się razem bawią
Airfix Ty będziesz teraz chodzić na monit

Ostatnia edycja:
Daria
cuudny synus i wozek tez

zakreciu
ja kupilam sobie taki spieniacz -kubek co sam sie spienia :-) i spienia mleko:nerd:

gorgusia
cudni chlopcy ... Widze ze ciezarowki na tym watku "duzo moga" tak apropos ze zostalas przywolana do porzadku i do odezwania sie jak i ja :-)

kolorowych snow lasencje.... Zaczynam trudny tydzien....

nuska odezwij sie :zawstydzona/y:choc ja nie-ciezarna wywoluje Cie
krystian gdzie sie podziewasz???

Matik ja właśnie taka jak twój mąż kawe parze co rano tylko moj imbryk mniejszy i starszy bo go odziedziczylam po jakims znajomym i zaczyna sie diura robić w sitku :-(
My zaczęliśmy staranka i mam wątpliwości czy owulka wcześniej nie przyjdzie bo jak tak to jakoś żołnierzy bedzie kiepska wiec może byc 3 dni zamiast 4? Czy lepiej czekac? Ph jest ok. Ten zel tez.

Gorgusia ale fajni braciszkowie :)

rozmawiacie o kawusi, ja też poproszę, ale bezkofeinową :)))))))))))

P8250142.jpg
P8250143.jpg

druga kreska pojawiła się od razu po zrobieniu testu :) jest różowa jasna, "na żywo" widoczna - widzicie ją na zdjęciu?! :) mam słabą starą cyfrówkę, dwa dni temu w ogóle nie łapała drugiej bardzo jasnej kreski. Cieszę się bardzo bardzo bardzo! :) wczoraj przepłakałam popołudnie, bo zrobiłam z ciekawości test owu i wyszła jaśniejsza kreska od kontrolnej, dodatkowo plamienia i pobolewanie podbrzusza, więc pomyślałam że już po wszystkim. Proszę o kciuki, żeby ciąża ładnie się rozwijała!!! żeby było wszystko w porządku!!! jutro skoczę na betę

Załączniki

• P8250142.jpg
    P8250142.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 94
  • P8250143.jpg
    P8250143.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry