reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny;-)
Wpadam na chwilkę żeby po cichutku pogratulować male liski, to do Ciebie:tak:
Trzymam cały czas kciuki za jutrzejszy test:)
Iweet powodzenia w następnym cyklu :tak:
Matik ale masz zdolnego męża, mój tylko serce ketchupem potrafi zrobić, na kanapce :rofl2:
Daria bardzo ładny wózek. Ja jeszcze nie kupiłam, bo nie mogę się zdecydować, a czasu coraz mniej. 15 września mam cesarkę.

Kiraa hej kochana:)

Miłej niedzieli:)

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy teraz popsuty ;p
Senseo na pady ale model co robi late i creme oczywiscie zwykla i expresso.
Mnie to wystarczylo.
Teraz maz chce juz inna konkretniejsza ;)

Mamakaja to juz tuz tuz :)
Ja mam wozek juz prawie kupiony maxi cosi mura 4 mialam wczesniej i bylam zadowolona :)

Hej dziewczyny
Bez kawy sie witam :(
Wysiadł bam expres i teraz mąż robi takie włoskie espresso z takiego czajnika
On bo mi to jakiś nie wychodzi ;)
No a teraz jeszcze śpi wiec ja musze sobie poczekać eh...:(

Daria bardo ładny wózek , koła delikatne, piękne rączki i kolor oraz proporcje gondoli do reszty
super!!
A powiedz mi, sa też takie ale z tradycyjnym stelażem?
Tzn na 4 kółkach gdzie opiera sie stelaż ?

Małe liski miałam nadzieje ze dziś bedzie test :(

Nulka ja tez Ciebie pamiętam :)

Sama pamietam jak 3 miesiące trwały przygotowania dieta, lekarstwa i pierwsza próba szok myślałam ze zawału dostanę nagła wszystko zapomniałam :) ale Wy tu ciagle na szczęście jesteście :)
Dzieki

Pozdrawiam i narka miłego dnia ;)
nie bardzo rozumiem ;p on ma cztery kolka :) poprzdni mialam evo byl bardzo podby stelaz ale wiekszy po zlozeniu :)

Kate podobnie i u mnie było, ja byłam mega pozytywnie nastawiona kiedy zaczynałam dietę, suplementy, przyszedł czerwiec zaczął się nasz pierwszy cykl starań i ups już mały stres się u mnie włączył. Z chłopcami był pełny luz - dlatego też pewnie udawało się za pierwszym razem. Będzie dobrze u ciebie, spróbuj może skupić się na czymś, ja w tym miesiącu zaczęłam biegać i trochę mi to pomagało odciągnąć myśli od starań, odstresowywałam się, zresztą humor jest zawsze lepszy po bieganiu - dobrze działają wtedy endorfiny :) Kciuki zaciśnięte za wasze starania!...cały czas nie dowierzam, wczoraj delikatnie poplamiłam, jeśli temp. nie spadnie jutro, zatestuję z rana, test tej samej firmy czeka już przygotowany w szufladzie :)... Jeśli beta rośnie to chyba jutro powinien pojawić się bardziej wyraźny cień na 25tce prawda?

Daria super wózek, piękny, mogłabym mieć dokładnie taki sam. A jakie opinie ma mutsy?

mutsy ma podzielone opnie ja mam o tej firmie dobra opinie to moj drugi mutsy nie zawiódł mnie :) dzis jechalami nim na spacer boze marzenie jak bym nic nie pchala a colin duzy chlopak w nim ma pelno miejsca :) pozycja lezaca ma 90 cm :)

dziewczyny dzięki za odpowiedzi na temat jonasa. czyli postanowiłam że nie rezygnujemy z cyklu wrześniowego. mam nadzieje że jednak owu nie pokryje się z jonasem. teraz obmyślam strategie i na pewno teraz będzie jeden strzał po 2 tygodniach bez serduszkowania i się zastanawiam czy dzień przed owu czy O+12 (tylko ja nie zawsze mam ból owu :-(, ale w sumie owu teraz będzie ze zdrowego jajnika także może da mi jakiś znak :tak:). Pozdrawiam. U nas również okropna pogoda a mieliśmy wyskoczyć gdzieś w plener :no:

Witajcie :-) Nie mam kompletnie czasu zajrzeć ale na prośbę ciężarnej wpadam :-)
U nas ok. Powoli się ogarniam w nowej rzeczywistości. Kaci dość ciężko zniósł pojawienie się brata ( Piranha- jak było u Ciebie,bo to taka sama różnica?). Antek jest bardzo grzeczny póki co i chcę wierzyć że tak zostanie. Dużo cycuje - jedno karmienie to średnio 20-30min. Kac skończył przedwczoraj 2 latka. Kochany jest i dzielny ale tą nowa sytuacja burzy częściowo świat takiego malucha. Pozdrawiam Was mocno.
A to moi chłopcy:

Załączniki

• 1408895566574.jpg
    1408895566574.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 60
  • 1408895582961.jpg
    1408895582961.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 1408895658932.jpg
    1408895658932.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 64
Gorgusia Ależ cudne chlopaczki ;) Ja też się boję co będzie z różnicą wieku, u nas już młody ma prawie 6 lat . Choć moje dziecko ostatnio stwierdziło - że szkoda że nie mam córeczki bo wtedy moglibysmy chodzić na caly dzien na spacery bo Ona by robiła w domu, a tak ja się musze tyle męczyć i męczyć i w ogole to mam sie pospieszyć zeby była ta córeczka bo on chce być dłuzej na spacerach,a Ona niech siedzi w domu i sprzata, gotuje :-D
Kacperek pewnie potrzebuje troszkę czasu żeby sie oswoić z sytuacją, ale pewnie będzie z dnia na dzień co raz lepiej :) Fajna różnica wieku, złapią szybko kontakt :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:)

Gorgusia dziekuje kochana :* sliczne masz skarby:) a Kacperek na pewno za jakis czas przyzwyczai sie do braciszka i bedzie super :)

Kate, Matik,Kira ale mi narobilyscie ochoty na dobra kawke :)

Kira ja do domu i do pracy kupilam taki spieniacz do mleka http://archiwum.allegro.pl/oferta/spieniacz-do-mleka-mini-mikser-clatronic-3089-i4131888730.html i super kawa wychodzi Pozńiej musialam w pracy wszystkim robic :)

Mamakaja o matko to Ty juz tuz tuz a ja jestem nastepna w kolejce :szok: jak remont?:)

Nulka ja tez kojarze Cie ze wczesniejszych postow :) super ze Twoje marZenie sie spelnilo :)

Male liski kciuki za jutrzejszy test :)

my dzisaj na grila nad jezioro wyskoczylismy :) nawet troche jagod uzbieralismy wiec jutro nalesniki z jagodami :)

milej nocki kobietki

Do góry