reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mamakaja ty masz tarczyce ? a tak zapytam jestes szczupla bo rzy jednej tarczycy jest sie grubym moja tesciowa np a moja ciocia miala operacyjna i jest szczupla a tesciowa ma nie operacyjna i bierze leki i jak ich nie bierze to tyje ze tak powiem jak swinia ;/
ja czuje ze sie dzis dowiem ze tez mam tarczyce;/

reklama
Daria mam niedoczynność tarczycy i jestem szczupła, bez leków też nie miałam nadwagi;)
Boję się o małego czy nie będzie miał po mnie chorej tarczycy skoro całą ciążę brałam leki. Dowiem się za 3 tyg :)
A Ty z jakiego powodu robilas badania tarczycy?

Witam nowe koleżanki !!!

Piranha , Vivienka
czuję się całkiem dobrze ... mam mały problem ze skurczami ale mam nadzieję że minie ( ostatnio mocno się denerwowałam co mogło wywołać skurcze ) Łykam sobie magnez , no-spę i luteinkę i jest ok. Nerki na razie ucichły - mogłoby tak zostać do porodu. Wizytkę mam w sobotę ... denerwuję się czy tam się coś nie podziało przez te skurcze?

Małe liski
wiedziałam ... po prostu wiedziałam !!! Trzymam mocno kciuki żeby betka była wyyyysoka i dzidzia ładnie rosła !!!

Mamakaja
to Ty już , że w sensie niedługo .... nie no kiedy to zleciało ??? Buziaki kochana dla Was !!!

Daria ja od zawsze kocham się w Mutsy - mnie się podoba Igo - choć na żywo jeszcze nie widziałam ! Natan cudowny !!!

Kiraa only for U !!!!

I dla wszystkich dziewczyn
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dorcia dobrze, że skurcze ustały. Jest szansa na podglądanie Maleństwa w sobotę, na usg :)?
Mamakaja uda się zakończyć remont przed narodzinami synka :)? remontujecie częściowo mieszkanie w którym mieszkacie, czy chodzi o inne mieszkanie do którego się wprowadzicie (jakoś umknął mi ten temat :))? ...ale nie ma rzeczy niemożliwych - moja koleżanka ledwo skończyła płytki wybierać do łazienki, na drugi dzień rodziła bliźniaki, a po 1,5 miesiącu z bliźniakami na rękach przeprowadzała się do nowego mieszkania :) i jeszcze spała przez długi czas na materacu na podłodze, bo łóżko nie było zamówione :) wszystko da się zrobić ;)
Justi ogrom prania przed tobą po wakacjach :) gdzie byliście? odpoczęłaś? ....podobno miłość i szczęście mnożą się, kiedy je się dzieli :)

dziewczyny :***

Airfix ja Ci współczuje tego życia na kartonach. My "żyjemy" tak od ok. 2 tyg. i już ledwo daję radę. Na kiedy planujecie zakończyć budowę???
Dorcia tak tak to już 36 tc. Przede mną równe 3 tyg. bo czekam na cesarkę. Już mi się dłuży:-)
Małe liski remontujemy część domu, dwa pokoje kuchnię i łazienkę ;-) Chciałabym aby udało nam się zakończyć remont w ciągu tych trzech tygodni ale słabo to widzę.....

Heyka kochane ;)

Male listki niemoglo byc inaczej :)
Ciesze sie bardzo ;)
I oczywscie kciuki zaciskam &&&&&&&
Mamakaja ja mam taki wozek dokladnie te kolory czarno szary :)
Dodatkowo bede miala w aucie spacerowke quinny zapp bo idealnie pasuje na fotelik maxi cosi i zajmuje bardzo malo miejsca w aucie.wiec praktycznie po zentrum,sklepach itd.
Potem bedzie spacerowka pegperego p3 :)

Nie dodano mi fotek wiec jeszcze raz ;)

Załączniki

• 1408979668255.jpg
    1408979668255.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 1408979680067.jpg
    1408979680067.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 41
Małe liski na każdej wizycie mam usg ... mam nadzieję że te skurcze nie wpłyną na dalszy rozwój maluszka i ciąży !?? I może Kropek pokaże co ma między nóziami ???

MAŁE LISKI serdeczne gratulacje....szczęśliwej ciąży:-D
KIRA witaj:-)
NULLECZKO....:-D:-D a już myślałam, że jeszcze zachciało Ci się drugiej córeczki dla równowagi;-)jak tam po zapaleniu płuc?
MARAN a Ciebie dalej gnębi plamienie? u mnie wczoraj mega dużo śluzu było...ph ok. 7-8. super, jajniki bolą...ciekawe kiedy u mnie pojawi się owu:szok:
DARIA piękny synek!
pozdrawiam Was wszystkie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry