iweet dziekuje za barszo duza poc co do obiektywów:-) napewno niedlugo uda mi sie meza namowic na zakup.Wkoncu ladne zdiecia to podstawa,a czasu jak dzieci sa male juz sie nie wróci.
Trzymam z calych sil kciuki za ten cykl!!!
Kirus macie juz zielone swiatelko od lekarza na staranka? Ciesze sie ze juz wiecie gdzie leżał problem :* bardzo sie ciesze ze jestes znow z nami!
Dorcia jak sie czujesz? Kiedy teraz masz termin do ginka?
Male liski haha a nie mowilam!!!! Im bardziej pokrecony cykl tym bardziej szczesliwy!!GRATULUJE TAK PO CICHUTKU!!!
Ale sie ciesze!!Czekam zniecierpliwiona na wynik bety!
Dziękuję ze pytasz.Corcia z dnia na dzien coraz odwazniejsza i ladnie sie puszcza zeby samej chodzic.U mnie bez zmian troche teraz przez weekend bolal mnie dół brzucha i jajniki strasznie ciągnęły ale tak dalej żadnych oznak ciazowych
dobrze ze mi sie przypomnialo ze mam dopplera to wrazie niepokoju sprawdzam czy serduszko bije
piranho tez jestem ciekawa co tampod serduszkiem u mnie rosnie... ale jestem jak narazie bardzo spokojna i co mnie dziwi nie mam żadnego przeczucia :/ z córka nie wiem czy to przeczucie czy po prostu chec posiadania syka byla ale wydawalo m sie ze to bedzie synek a byla corcia a teraz jakos na luzie do tego podchodze bo i tak juz nic nie zmienie
Pierwsze podgladanie bede miala 10 wrzesnia to bedzie 11+5 Takze z tego badania nic nie wywnioskujemy... kolejne juz prenatalne bede miala tydzien pozniej 18 wrzesnia to bedzie 12+6 moze jak bede miala szczescie cos sie uda podglądnąć
a jak nie to najprawdopodobniej juz wtedy w 20 tyg bede miala dopiero usg takze troche bedziemy musieli czekać :-)
ACH WLASNIE co myslisz o uzywaniu dopplera do sluchania bicia serduszka dzidzi,jest to szkodliwe? Slucham raz na tydzien okolo.
verita co to za pogodzenie z trzecia corcia???walczymy do końca i bez poddawania mi sie tu!!! Kazda sie zmaga/zmagala z dieta takze i ty dasz rade
ania_g czesto miewasz takie dlugie cykle? Ja moje dwa staaniowe tez mialam strasznie dlugie i wyczeiwalam ovulki jak glupia...juz nawet nie wspomne ile testow stracilam... mi duzo pomoglo obserwowanie sluzu ale przy diece dziewczynkowej trudne to bedzie.
nulka witaj!!! Ja niestetycie nie kojarzę
ale pewnie to z tego wzgledu ze fokus przy czytaniu forum rzuciłam na starczki chlopczykowe
bylo by fajnie jak bys przekazywala plan innym starczka planujacym plec bylo by fajnie jak by sie im udalo jak bys nam tu krotko wspomniala czy udalo sie z planem plci czy nie... statystyki by rosly ;-)
elisse przepraszam ze dopiero odpisuje ale jakos mi umknęło... w zwiazku z alkoholem nie mozna pic go na chlopca z tego wzgledu ze oslabiasz komorke a twoj m plemniki.Cos kiedys bylo ze wino czerowne jest od czasu do czasu dobra alternatywą na chlopca ze wzgledu na potas(niech mnie ktoprawi jak sie myle) a piwo niby na dziewczynke bo podwyzsza estradiol.