reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

maran urodzinki ??? :D oj to kochana wszystkiego naj naj naj !!! :-):***

matik hahah co zrobilas ? zasnelas z termometrem ? :-D:-D haha ale nie no, ja sie smieje, a mnie samej to by sie kiedys przydarzylo, rano kiedy mierze o 4.30 jestem najczesciej pol przytomna i skonczyc sie moze roznie :wściekła/y: oki, czyli wpisujemy 11 cykl . A co do dwoch kresek, niestety kochana nikt nie zobaczyl, stanelysmy w miejscu :zawstydzona/y:

Dorcia oj ale cudne wiadomosci !!! Ciesze sie strasznie ze masz tak dobrego lekarza, to juz polowa sukcesu, super ze dal Ci skierowanie na tyle badan, prywatnie zaplacilabys majatek a tak to wszystko bedziesz miec od razu :tak: ja tylko toxo mialam robione, przeciwcial nie robilam :zawstydzona/y:w sumie nikt nie kazal..

anias jestes kochana !!! juz mialam pisac, gdzie zniknelas !! a no u mnie wredna malpa przyszla niestety ale juz na wykonczeniu :-D a Ty pamietaj - glowka do gory i pozytywne nastawienie ! nie masz myslec, ze sie nie uda bo uda sie na pewno :blink: :* z jaka data wpisac Ci kwietniowa niechciana @ ?

vivienka gdusia juz wpisuje :*

liluś Slonce ja na balkon kupuje surfinie wiszace, wsadzam je w srodek doniczki, po bokach dwie sadzonki pelargonii nakrapianych, a miedzy nie wsadzalam w zeszlym roku komarzyce :happy2:w sumie mialam 4 takie donice na gorze, na dole w trzech doniczkach wrzosy, w tym roku chce kupic trzy tuje na balkon, zeby wlasnie myslac przyszlosciowo sasiedzi nie widzieli za wiele, bo w koncu na pewno beda rosly :-p co do gory mysle ze bedzie opcja podobna jak w zeszlym roku :-)
My na bokach na balkonie mamy zamontowane drewniane kratki pomalowane na zielono + z przodu siatka dla kotow zakladana od wiosny do jesieni. Wszystko razem wyglada na prawde ladnie obiecuje zrobic zdjeciucha jak juz bedzie tak daleko :-)

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 15

KWIECIEŃ 2014 :

Annette - termin @ 02.04 ( 5 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 03.04 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
anias2 - termin @ 06.04 ( 6 cykl starań)
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
Vivienka ( lipiec/sierpień 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Matik....miętowy kolorek mnie się podoba...spokojnie mógłby zagościć na moich pazurkach !!!
U mnie dzisiaj czerwień !!!

Zakręcona ...WOW prawie dwa centymetry szczęścia !!! Suuuuuuuuuuper !!!
A jakie zdjątko czadowe...meeega !!!

Piranha jak tylko będzie zielone światełko od razu biegnę na badania !!! Dasz mi listę i upuszczę sobie tyle krwi ile trzeba będzie !!!
Jak na razie nadal czekamy na "0"

Lilly kochana Ty moja ....ja myślę że jak ja zacznę staranka to Ty już z brzusiem będziesz biegać !!! Nie musze iść do onkologa ... idę bo chcę ... gdyby beta nie spadała to wtedy musowo onkolog...ale u mnie jak na razie leci !!! Terminy do onkologa w tym przypadku 5 dni...ale mi nie pasowało więc czekam 8 dni....sama byłam w szoku że tak szybko. Dla porównania wizyta u gina 4 miesiące,urolog od 2 do 7 miesięcy...SZOK !!!
Z tej całej radości łyknęłam sobie drineczka !!! Wzięłam dwa łyki i .....nie nadaję się nawet do picia drinków !!!

Bada to czas spróbować kolor RED !!!???

bada matika ja z pazdziernika:-)
ja ostatnio malije na czerwono i niebiesko ale bardzo podoba mi sie kolor z palety 07
zakręcona moje gratulacje takie maleństwo a ile już szczęścia potrafi dac:-):-):-)

Zakrecona, super, gratuluje udanej wizyty. Kochana możesz mi powiedziec ile cykli sie staraliscie? bo mi umknelo..

Nussiaa wpisz mi 06.04.

Matik ja jesli chodzi o paznokcie to maluje roznie. A z tych kolorow ktor pokazalas podobaja mi sie wszystkie! fajne takie pastelki:)

a tak w ogole jutro rano jedziemy z M na badanie nasienia...

Dorcia fajnie ze natrafilas na lekarza z humorkiem, Az się chce isc do lekarza bo wiesz ze ci humoru nie popsuje:-D
Zakrecona ale cudo!!!Piekna fotka przedstawiajaca nowe Zycie ach…. Rozkleilam się:zawstydzona/y:
Maran w DE tez robia tylko 3 badania USG ale ja mialam ostatnio szczescie bo miglam prawie za każdym razem moja Corcie podglądać bo lekarz wiedział ze strasznie panikuje po pierwszym poronieniu i sam powiedział ze stres jest gorszy dla dziecka niż takie krotkie USG. A jak by nie patrzec ta kase co się placilo by prywatnie zawsze można wydac na sliczne ciuszki
Elle w każdym bądź razie trzymam kciuki za staranka i na pewno będziesz mogla już za niecaly roczek Tulic swoja kochana córeczkę
Niusia a było by możliwe zaznaczyc mnie na chlopczykowo?:zawstydzona/y:

reklama
Maggie jak się czujesz ???

AniaS trzymam kciuki za silną armię !!! Chłopaczki dajcie czadu ...tylko mi nie wyskakiwać z probówki !!!

Gorgusia i jak ... Malutki mnie posłuchał ???

Do góry