Nuuuśka, tak patrzę i Twój estradiol w 3 dc wynosił 37 pg/ml (norma dla FF od 21) a mój 49 pg/ml, to Twoje endo na pewno by urosło gdyby podnieść jakoś poziom estradiolu. Swoją drogą masz przewagę progesteronową - duży progesteron (ponad normę) a niski estradiol co sprzyja poczęciu córeczki, jakby to zmienić, hmmmm. W każdym razie musimy chyba ostro dowalic dawką Estrofemu (to są tabletki 1 czy 2 mg?), czytałam, że dziewczyny z cienkim endo biorą 2x2 albo nawet 2x3, ile masz w sumie tabletek? :-) Może próbuj dodatkowo wcinać fitoestrogeny, np. w produktach sojowych? Ja jako 3-latka potrafiłam godzinami malować, mam zeskanowany jeden z moich rysunków, zrobiłam go gdy miałam kilkanaście lat, koleżanka prosiła by coś jej namalować a ja byłam wtedy (zresztą jestem nadal) wielką miłośniczką zwierząt :-)
Zobacz załącznik 599781
myszka, czyli znów teoria nubowa się sprawdziła, nuba to miał Twój synuś bardzo chłopięcego jakby chciał wykrzyczeć - patrzcie, jestem chłopcem, nie dałem się
Zobaczysz, że będziesz przeszczęśliwa mając 2 synów z tak małą różnicą wieku, Krzyś siostrze nie pozwala się pobawić wieloma zabawkami bo tłumaczy, że to dla chłopców a nie dziewczynek ;-) Jeśli ktokolwiek wyrazi Ci współczucie to współczuć należy tylko i wyłącznie jemu. Dlaczego się żegnasz? Chcemy cieszyć się wraz z Tobą newsami z kolejnych USG, zdjęciami małego człowieczka, wieściami o jego narodzinach, chcemy wiedzieć co u Ciebie, nie opuszczaj nas. Piszesz o analizowaniu, może za mała ilość wapnia (czasem w diecie nie jesteśmy w stanie zbyt dużo go dostarczyć, stąd polecany jest dodatkowo cytrynian wapnia), może wstrzelenie się prosto w samą pełnię z owulacją (19.09.2013, kiedy komórka jajowa naładuje się ujemnie to może przyciągnąć dodatnio naładowany plemnik Y nawet jeśli w jajowodzie plemniki Y stanowią tylko 5% wśród "iksów"), może niesprzyjający poziom hormonów u M a może po prostu przeznaczenie, może po prostu dobry los wiedział co będzie najlepsze dla Twojej rodziny i podarował Ci coś najpiękniejszego. Pogłaszcz brzuszek ode mnie i daj potem znać jakie imię wybraliście :-)
Dorcia, dzięki kochana, takie przedszkole faktycznie byłoby fantastyczną sprawą dla Krzysia, może gdy się poprawi nasza sytuacja materialna to uda się coś takiego zorganizować. Co do kurkumy to tak, zwykła, spożywcza przyprawa
, posypujesz i tyle, lepsze od wielu antybiotykowych maści. Kurkuma dla wielu z nas jest tylko żółtą przyprawą :-) i wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że posiada ona silne właściwości antynowotworowe, blokujące przerzuty, a także przeciwwirusowe, antybakteryjne i przeciwgrzybiczne, przetestowałam i nie ma nic lepszego, rany goją się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :-) Po posypaniu przez chwilę może szczypać.