reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny !!!
Przepraszam za nieobecność ale musiałam się poskładać do kupy po tej aferze z teściową. U mnie już lepiej, niby teraz stosunki ok, coś się tłumaczyła ale wiadomo że mi to już zostanie w pamięci do końca życia.
Mały jest chory ma ospę więc siedzimy w domu od dzisiaj...
Krystian może w końcu doczekasz się niespodzianki, rzeczywiście czasami jest lepiej odpuścić a nie wszystko się da zaplanować, na pewno życie Cię jeszcze zaskoczy mile !!!
Dorcia, Nuuuśka buziaki

reklama
Maggie i co nie przyszła "bomba" ??????????????? Nie żartuj ?????????????????
Cieszę się że już wszystko ok....ale pamiętaj "Teściowa to NIE rodzina " !!!

Buziolki kochaniutka ...buziolki !!!

Piranha daj znać jak tam po przedszkolku ??? Baaardzo jestem ciekawa !!!
Wczoraj dłubałam sobie palcem w buzi ( sama nie wiem czego szukałam ) i zjechał mi palec z zemba i paznokciem zdarłam sobie porządny płat skóry z policzka...tuż koło zemba...Booooże jak boli !!! Nie ma ktoś sposobu na takie...coś ???!!!
Ten płat co go oderwałam przykleił się na swoje miejsce ale jest taki...biały...czyżby skóra obumarła ...ałaaaaaa.
Jak mnie nie przestanie boleć to polecę do dentysty ale będę niestety wtedy uboższa o dobre 50 dych !!!

Nuuśka Piranha mój sierściuch nigdy nie budzi nas w nocy....ale ja miałam jakiś taki dziwny sen tej nocy....taki hmmm...czuwający i każdy szelest mnie budził....a on właśnie w nocy musiał zgłodnieć i chrupał swoimi "groszkami" grrrrrrrrrrrrrrrr
Ogólnie muszę go pochwalić bo jest wyjątkowo spokojnym i mądrym kotem !!! Kocham go niesamowicei...to taki mój "kudłaty synuś" :-D Jest bardzo czysty i naprawdę rozumny...kiedyś nagram jak kłóci się z moim mężem...wygląda to prze komicznie !!!:-D:-D:-D

Nuuśka
fajnie że w końcu lekarz Was przyjął...Olcia chyba zadowolona ze zmiany okularków ??? Teraz są takie zajefajne oprawki...jakby tylko połówki z Monster High....znajdę link na necie ....może !!!

Ostatnia edycja:
Hej.
Maggie przykro mi z powodu tej sytuacji, wiesz jakie są teściowe.U mnie jest taka sytuacja: M jest jedynaczkiem kochanieńkim puci puci, wszystko co złe to zawsze ja. Od początku tak było: najpierw po ślubie zamieszkaliśmy razem, płakała że jej go zabrałam, zostawiła sobie jego koszulkę i w nią się wypłakiwała.Potem dzwoniła i mówiła mi: przypomnij mu żeby się wykąpał i ogolił, kup mu takie spodnie a nie takie itp
. W*****ło mnie to na maksa, któregoś razu pojechałam do niej i wygadałam( delikatnie mówiąc), że on jest moim M i teraz ma swoją rodzinę, a ona niech się zajmie teściem itp.

A teraz z innej beczki, odebrałam wynik tsh: 4,4 :angry::no::-:)wściekła/y:

Dorcia za wysokie. Powinno być 1-1,5. ewentualnie do 2 żeby móc zajść bezpiecznie w ciążę. meega się wkurzyłam. Ostatnio miałam 2,6 na Euthyroxie 25. Teraz zwiększyłam dawkę na 37,5 a mimo to mi skoczyło wyżej. :angry::angry::angry:

mamakaja aaaa no tak....z jakiej ja się choinki urwałam !!! Ja mam 2.05...a raczej miałam jak w sierpniu robiłam badania !
Kurcze że łykasz Euthyrox i tak wysoko skoczyło ...szok !!! Musisz to skontrolować z lekarzem...tak myślę !!!

Dorcia, smaruj Sacholem (będzie piekło!) i płucz szałwią - samo się zagoi. Ja pół roku temu wbiłam sobie szczoteczkę do zębów w tylne podniebienie :szok: Biegłam za synkiem myjąc zęby i odbiłam się od drzwi :rofl2: Bolało strasznie, ale rany jako takiej nie miałam, tylko dziurę... zagoiło się samo...

reklama
Do góry