reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewelin dzięki za ciepłe słowa, wiesz podczytuję, ale nie mam za bardzo jak pisać a też jakoś mi glupio, bo w tej tabelce kiepsko wypadłam mimo wielu warunków i ani radzić nikomu nie mogę, chcoć chciałabym się jakoś zrewanżować, ani nic :)
Ty już pewnie nie możesz się doczekać, rany coraz bliżej. Wiem, że jeszcze jesteś w ciazy i ja też, ale zawsze chciałam mieć trójkę, mam jednak teraz obawy i tak chętnie bym kiedyś posłuchała jak sobie dałas radę z tym i nastawieniem :)

Elmo piłke powiadasz, no mój brzuszek też piłeczkowy, chłopczykowy hihihi :)

Myszka wiesz też o tym dzisiaj myślałam, że czasem wolałaym poznać po urodzeniu, bo wtedy ta miłość aż zalewa ;) nie pamiętam co robiłaś a czego nie, czy spełniłaś odstęp? tak podpytuję. A ludzie, no cóż, gadają, czasem chyba sobie nie zdają sprawy, jak wiele takim glupim gadaniem mogą sprawić przykrości. Sama to widzę, ja się cieszę, ze chłopcy się dogadają, mała róznica wieku wydaje mi się fajna bardzo, a czasem ktoś coś takiego walnie, że aż słabo się robi.

Ściskam Was mocno!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Polisiu
bynajmniej ja nie osadzam tego jak kto wypadl w tabelce... Jednemu sie udalo innej nie...jak to w zyciu bywa... Rozumiem, ze jest Ci przyjro to normalne.. Ale wpadaj do nas
dziewczyny pomagacie nam opisujac wasze starania, nawet z perspektywy " jakich bledow nie popelnic" wiec robcie to, prosze....

myszka
mocno zaciskam kciuki za zdrowego bobaska

nuska
mysle ze ja tez po roku staran powiem sobie, co ma byc to bedzie staramy sie o dzidzie a nie sfiksuje na tle plci...

piranju
jak pieknie malujesz... A wierzyc mi sie nie chce ... Szok

zakrecona
kciuki za wizytke, obys miala racje... Mi jakos trudno w to uwierzyc ze tak mialoby byc

dorcia
sliczna choineczka, ale chyba juz to mowilam ;)

Piranju
dawaj tabelke kochana....

Polisia ludzie czasami są okrutni, traktują dziecko tej samej płci jako jakąś porażkę, absolutnie się z tym nie zgadzam, bo każde jest cudem jedynym, wiadomo że co innego to są nasze marzenia i też podwójnie przykro się robi jak widać że ktoś nie planuje a ma parkę a tu się przyłożymy i nie wyjdzie
Ja jeszcze jestem na etapie planowania ale raczej wolę sie nie nastawiać ;-)
Kiraa niedługo będziesz testować zatem trzymam kciuki !!!

Polisia ja Cię bardzo proszę Ty częściej tu zaglądaj....dziel się z nami swoimi uwagami...bądź i podtrzymuj na duchu !!!

A ja mam propozycję
Elmo, Ewelin , Polisia , Antosia i wszystkie nasze ciężaróweczki....wstawiajcie nam zdjątka swoich brzusiów !!!
Baaardzo proszę....kocham oglądać brzusiolki , piłeczki, arbuziki itp. !!!
Co Wy na to ???

Nuuśka nie mogę sobie wyobrazić kąpieli mojego "księciunia" !!!
Na pewno będzie....mokro !!!

Kirra &&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz prawda !? Że ja tak mooocno !!!

Maggie
wiesz że Cię kocham !???

Zmykam lulać ...papapa babeczki !!!

Kiraa dzięki za miłe słowa :)

jestem ciekawa co u Antosi.
Maggie a ja oczywiście pisałam do Myszki, ta ciąza mi spowalnia umysł :) ale tak ludzie bywają okrutni i zupełnie tego nie ogarniam. Ja jestem szczęsliwa, wiadomo marzenia są, ale teraz bym nic nie chciała zamieniać :) a czasem ktoś potrafi dowalić.

Myszka jak wpadniesz to przeczytaj co napisałam wyżej :D

Polisia u Antosi wszystko w porządeczku...brzusio rośnie !
Myślę że Antosia podczytuje i niebawem coś skrobnie....Antosia nie daj się prosić !!!

Cześć kobietki
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo bardzo długo nie pisałam... czasami Was podczytuję jak czas na to pozwoli ale ciężko mi ogarnąć nowe staraczki :sorry2: u mnie bez zmian, nie staramy się na razie ale zamierzamy od wiosny 2014 zacząć ponownie :-) od stycznia zacznę powoli dietę i część suplementów bo chciałabym znów być przygotowana na te 99% jak nie 100% jeśli się da ;-) gratuluję wszystkim zaciążonym, czekam na rozwiązanie Elmo, Ewelin i Dari oraz na wieści od Antosi bo nic nam się nie chwali jak po usg ;-) pozdrawiam Was wszystkie i postaram się częściej odzywać :-)

reklama
kiraa tak, wlasnie o to chodzi, ze kiedy mija pewien okreslony okres czasu zastanawiamy sie, czy nie zrezygnowac z pewnych rzeczy na rzecz innych. W dietach, witaminach przy planowaniu plci jedne eliminuja drugie, np.podczas planowania chlopca nie powinno sie brac wit. C ktora to sprzyja poczeciu dziewczynki, ale jednoczesnie poprawia plodnosc itp. Wiele jest takich witamin chocby, i chyba doszlam do takiego momentu, ze uswiadamiam sobie, ze chyba nie plec jest w tym wszystkim najwazniejsza a fakt, zeby po roku wreszcie sie po prostu udalo:blink:
Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana !! :* za niedlugo finisz !! :D

Dorcia hehe sadze ze na poczatku mialby jedno wielkie nie do wiary, ale za ktoryms razem na pewno by sie przyzywczail :-)

Do góry