reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny , sorki że nie pisałam ale dziś trochę byłam zajęta
wpisałam w kalendarzu że mam lekkie krwawienie ale to było tylko tyci tyci po porannym przytulaniu i w zasadzie tyle sprawdzam cały czas ale nie ma jeszcze co oczywiście świadczy tylko o tym że owu nie była 11dc ;) i tyle
dziś tempka spadła 36,81 wczoraj na wieczór wzięłam progesteron bo pomyślałam ze jak coś to pomoże a jak nie to przecież przyspieszy @ prawda?
Dzięki za pamięć
test 20ml nic nie pokazał :(

Nuśka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby się udało

A Nusia doczytalam teraz ze jeszcze pytalas kiedy mialam Zazwyczaj owulacje. Szczerze to nie wiem ale wydaje mi sie ze po 14 dc a cykle mam zazwyczaj 31-32 dniowe.

Matik - przykro mi, że małpa przylazła...Vviedźma - cały czas trzymam kciuki za Twoją fasolkę...cały czas Was dziewczyny czytam - ale jakoś nie mam weny na pisanie... Byłam czoraj u ginekologa. Serduszko bije :D Nadal muszę wcinać Acard na rozrzedzanie krwi... Co prawda wyszło mi mało przeciwciał ale jednak wyszły - sprawdzamy teraz czy nie przyrastają...

chciałam Wam mojego maluszka pokazać w 3d ale nie wiem co się dzieje z tym bb ostatnio... edytcji nie mogę zrobić ani z telegonu ani z komputera... może teraz?

hej dziewczynki :*

matik super wiadomosc, ze wszystko w porzadku :tak: to najwazniejsze !

anias jezeli cykle masz 31/32 dniowe, to owulacja wypadalaby na 17-18 dc :happy: musisz wiec w granicach tych dni najbardziej skupic sie na testach choc kazdy cykl jest inny i owulacja moze pojawic sie wczesniej, wiec obserwuj sie bacznie teraz. Trzymam &&&&&&

matik ale moze jest jeszcze szansa skoro @ nadal nie ma ? jak dzis tempka ?

LISTOPAD 2013

zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Hej!

Kiraa ja dochodzę do wniosku, że kuracja Lactovaginalem może pomóc w utrzymaniu niskiego ph na dłużej (a przynajmniej na mnie hurtowa ilość tak podziałała...). Zaś co do Shettlesa to mam mieszane uczucia i w tym cyklu za aprobatą Piranii odważyłam się nie robić odstępu ;)
Mar-chew super, wszystkiego dobrego!
Milla21 bo oprócz ph powinno się jeszcze brać pod uwagę zawartość minerałów

Miłej niedzieli!

Hej
Wiecie co... ostatnio w lipcu miałam okropny ból podbrzusza 4 dpo. Taki,m że nie mogłam chodzić, ani leżeć, ani siedzieć. Bolało około 30 minu. I dzisiaj złapało mnie znowu też 30 minut. Masakra. W tamtym lipcowym cyklu, wyszły mi dodtanie testy ale po paru minutach, dokładnie 10 i nie brałam ich pod uwagę, a 2 dni później dostałam @. Teraz mogę się domysleć że mogła to być ciąża biochemiczna. Czy teraz ten ból to ..., spadek temperatury, nie wiem:-(.
Marchew gratulki

reklama
krystianmartin a mowilas o tym komus ? lekarzowi ?? Przeciez kochana nawet jesli testy wychodza dodatne po 10 minutach to za takie powinno sie je uznawac, ile razy slyszalam o tym, ze dopiero po wyschnieciu moczu na tescie pokazywaly sie krechy, cienie, czy cos widoczne dopiero pod swiatlo, a okazywalo sie fasolcia. Tak sie patrze na Twoj wykres i startujesz z bardzo wysokiej temperatury, nie wiem czy to dobrze, nie znam sie, ale wydaje mi sie, ze w I fazie cyklu powinna byc nizsza niz u Ciebie,bo tak na dobra sprawe nie wiadomo czy byla u Ciebie owulacja w tym cyklu :zawstydzona/y: teoretycznie uznaje sie ze do 3dnia po musi byc wzrost powyzej 6 ostatnich temperatur, ale tu pewnie najlepiej wypowiedzialaby sie piranha , ja wnioskuje tylko to, czego sie nauczylam i dowiedzialam bedac na BB :-(

Do góry