reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ufff....posprzatalam :blink:

piranha milego wyjazdu Kochana, wracaj do Nas szybciutko i mam nadzieje ze beda dobre wiesci temperaturowe :*

Dorcia jest specjalna aplikacja do sciagniecia na telefon, dzieki ktorej piszesz na BB bez zadnych problemow, ale kurcze nie wiem gdzie to sie sciaga :-( Tobie rowniez milego wyjazdu :* ! Udanej pogody, wypoczynku i przede wszystkim trzymaj kciukaski dalej a ja obiecuje ze poprasuje wszystko nawet jak spedze u Ciebie tydzien na samym tym prasowaniu !! :-)

vviedźma taaaa hah matka chrzestna to malo powiedziane, to bedzie Nasze wspolne dziecko :-D !! A Ty sie nie spiesz z tym miejscem na lipcowkach, bo zajmiesz i moje i swoje :-p

mamuśkamimi wiesz co staram sie jesc duzo warzyw, owocow, i ziemniakow :-D ostatnio na sniadanie jadlam dziki ryz z salatka warzywna, bo w brazowym i dzikim ryzu sie zakochalam i bardzo czesto pieczywo zastepuje wlasnie porcja ryzu z dodatkiem warzyw, jesli pieczywo to tylko ciemne albo pelnoziarniste. Obady to roznego rodzaju kremy - ostatnio byl brokulowy ( pychota :) ) albo zupka pomidorowa. Na drugie danie czesto roznego rodzaju przerobione ziemniaczki - zapiekanka ziemniaczana, placki, kopytka, pyzy. Duzo tego jest, staralam sie wiekszosc rzeczy ograniczyc, ale wszystko udaje mi sie do zera :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczynki, co slychac? Wlasnie zladowalam sobie aplikacje bb na ipad, moze latwiej bedzie mi pisac
Piranju milego wypoczynku
Nuska wykresik piekne gory kresli

Pozdrawiam z pociagu ;)

Dziewczynki mam pytanie do Was:) czy to mozliwe ze robiac testy owulacyjne ta druga kreska jednego dnia jest mocniejsza a drugiego ciut bledsza??
Dorcia mozna wpisac babyboom tam skad sciagasz inne aplikacje i Ci znajdzie a mozesz normalnie wpisac w wyszukiwarke babyboom i forum i na pierwszej stronie pojawi Ci sie taki komunikat ze mozesz sciagnac aplikace bb. Mam nadzieje ze troche pomoglam.;)

Ostatnia edycja:
anias pewnie ze tak, wszystko zalezy od tego jaki w danym dniu masz przyrost LH , u mnie na dobra sprawe jednego dnia w tym cyklu wieczorem test pokazal dwie tluste krechy a drugiego dnia juz tylko jedna, a owulacja byla 5 dni pozniej. Wszystko jest mozliwe, ale jesli krecha zaczyna sie pokazywac na wlasnym przykladzie moge Ci poradzic testowac teraz jak najczesciej, nawet co 4h zeby nie przegapic piku :tak:

kiraa a Ty gdzie podrozujesz ? :)

A ja dalej sama :/ Ł. nadal w pracy...uch jak ja nie lubie takich samotnych sobot :-(

Ostatnia edycja:
Nusiaa to powiem Ci ze te testy to tez takie nie bardzo chyba wiarygodne bo jak mialas 2 kreski to teoretycznie owulacje powinnas miec do 36 h a mialas po 4 dniach....
A ja dzisiaj mam dopiero 11 dc(?)

Ostatnia edycja:
anias dokladnie po 5 ( dopatrzylam na wykresie ), jak przesznupiesz wstecz, znajdziesz te moje tesciory bo wklejalam kazdy jeden :blink:pewnie, ze nie daja 100% pewnosci, dlatego chyba tak wazne sa pomiary, bo razem ze soba wspolgraja i pozwalaja dostrzec pomylke, bo pewnie gdybym nie robila wykresu i nie znalazla sie jakis czas temu tutaj , taki test potraktowalabym jako pozytywny, chlopa do lozka i hej ! a to byloby blad, i sadze ze takie wlasnie bledy popelnialam do tej pory :blink:

reklama
Do góry