reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ufff....posprzatalam :blink:

piranha milego wyjazdu Kochana, wracaj do Nas szybciutko i mam nadzieje ze beda dobre wiesci temperaturowe :*

Dorcia jest specjalna aplikacja do sciagniecia na telefon, dzieki ktorej piszesz na BB bez zadnych problemow, ale kurcze nie wiem gdzie to sie sciaga :-( Tobie rowniez milego wyjazdu :* ! Udanej pogody, wypoczynku i przede wszystkim trzymaj kciukaski dalej a ja obiecuje ze poprasuje wszystko nawet jak spedze u Ciebie tydzien na samym tym prasowaniu !! :-)

vviedźma taaaa hah matka chrzestna to malo powiedziane, to bedzie Nasze wspolne dziecko :-D !! A Ty sie nie spiesz z tym miejscem na lipcowkach, bo zajmiesz i moje i swoje :-p

mamuśkamimi wiesz co staram sie jesc duzo warzyw, owocow, i ziemniakow :-D ostatnio na sniadanie jadlam dziki ryz z salatka warzywna, bo w brazowym i dzikim ryzu sie zakochalam i bardzo czesto pieczywo zastepuje wlasnie porcja ryzu z dodatkiem warzyw, jesli pieczywo to tylko ciemne albo pelnoziarniste. Obady to roznego rodzaju kremy - ostatnio byl brokulowy ( pychota :) ) albo zupka pomidorowa. Na drugie danie czesto roznego rodzaju przerobione ziemniaczki - zapiekanka ziemniaczana, placki, kopytka, pyzy. Duzo tego jest, staralam sie wiekszosc rzeczy ograniczyc, ale wszystko udaje mi sie do zera :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczynki, co slychac? Wlasnie zladowalam sobie aplikacje bb na ipad, moze latwiej bedzie mi pisac
Piranju milego wypoczynku
Nuska wykresik piekne gory kresli

Pozdrawiam z pociagu ;)

Dziewczynki mam pytanie do Was:) czy to mozliwe ze robiac testy owulacyjne ta druga kreska jednego dnia jest mocniejsza a drugiego ciut bledsza??
Dorcia mozna wpisac babyboom tam skad sciagasz inne aplikacje i Ci znajdzie a mozesz normalnie wpisac w wyszukiwarke babyboom i forum i na pierwszej stronie pojawi Ci sie taki komunikat ze mozesz sciagnac aplikace bb. Mam nadzieje ze troche pomoglam.;)

Ostatnia edycja:
anias pewnie ze tak, wszystko zalezy od tego jaki w danym dniu masz przyrost LH , u mnie na dobra sprawe jednego dnia w tym cyklu wieczorem test pokazal dwie tluste krechy a drugiego dnia juz tylko jedna, a owulacja byla 5 dni pozniej. Wszystko jest mozliwe, ale jesli krecha zaczyna sie pokazywac na wlasnym przykladzie moge Ci poradzic testowac teraz jak najczesciej, nawet co 4h zeby nie przegapic piku :tak:

kiraa a Ty gdzie podrozujesz ? :)

A ja dalej sama :/ Ł. nadal w pracy...uch jak ja nie lubie takich samotnych sobot :-(

Ostatnia edycja:
Nusiaa to powiem Ci ze te testy to tez takie nie bardzo chyba wiarygodne bo jak mialas 2 kreski to teoretycznie owulacje powinnas miec do 36 h a mialas po 4 dniach....
A ja dzisiaj mam dopiero 11 dc(?)

Ostatnia edycja:
anias dokladnie po 5 ( dopatrzylam na wykresie ), jak przesznupiesz wstecz, znajdziesz te moje tesciory bo wklejalam kazdy jeden :blink:pewnie, ze nie daja 100% pewnosci, dlatego chyba tak wazne sa pomiary, bo razem ze soba wspolgraja i pozwalaja dostrzec pomylke, bo pewnie gdybym nie robila wykresu i nie znalazla sie jakis czas temu tutaj , taki test potraktowalabym jako pozytywny, chlopa do lozka i hej ! a to byloby blad, i sadze ze takie wlasnie bledy popelnialam do tej pory :blink:

reklama
Do góry