BRY ! :-)
Nie lubie poniedzialkow, ale jak sa wolne - da sie przebolec !
piranha dzien dobry
wrocilas ! o jak sie ciesze ! Ostatnie moje dwie temperatury moga byc troche zaburzone, zwlaszcza dzisiejsza, bo zle spalam i krotko, ale jako ze nie spadla dramatycznie nanioslam :-)Tak to jest jak chlop z kolegami sie umowi, a ja mam spac ! Ale jak ja mam spac, jak ja sie martwie i spac nie umiem
Jak udal sie wyjazd ??
Dorcia Ty sie stesknilas ???? A co ja mam powiedziec ! Caly weekend sama praktycznie w domu, wczoraj dziecię wrocilo od Babci, wiec wieczor spedzilysmy na ogladaniu bajek ( nie ma o jak do 22 ogladac w kolko My Little Pony
), a chlop u kolegi debatowal %%. Przez to, ja niewyspana, i chlopa dzis zabije !
Wrocilas juz ??
vviedźma bo ja ostatnio mam zawiasy, wstaje rano - wlaczam laptopa a potem zapominam ze go wlaczylam i robie milion innych rzeczy, a do Niego zasiadam na koncu
a dzis jeszcze noc taka sobie nie bardzo wiec z nanoszeniem tej mojej magicznej sie nie spieszylam
A fasolka, jak to JAK SIE U CIEBIE POJAWI jak ona juz jest przepraszam bardzo ?? Moj dlugi nos znowu wyczuwa czarnowidzctwo ! Kobietom w ciazy sie wybacza, ale ja Cie odwiedze jak nie przestaniesz !
Piekna betka Kochana , az milo popatrzec, fasolcia ruszyla pelna para !
a moze i nawet dwie ????
Antosia no tak wlasnie, dobrze powiedziane - jak kupisz sobie cos dla odmiany ! U mnie taka uroczystosc zdarza sie raz na pare miesiecy wiec tym bardziej sie ciesze. Buciki mialy byc czarne ale sa karmelowe, na lekkim obcasiku, mam nadzieje, ze sie nie rozpadna jak poprzednie
Za miesiac czeka mnie jeszcze zakup kurtki, albo plaszczyka
http://goodlookin.pl/ oni maja fajne rzeczy, w miare przystepnych cenach, no i oczywiscie nie musze mowic, ze podobaja mi sie prawie wszystkie !
gdusia pewnie, juz nanosze
matik jak sytuacja u Ciebie kochana ?
LISTOPAD 2013
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)