reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Juz mam taka sklere ze nie wiem co napisalam.... Grrrr
Aha Nuska, Dorcia zagramanice mnie pociag wiezie :)

Przeczytalam cala ksiazke Tamary z ingender, pa anglijski dumna jestem z siebie, im wiecej sie wie tym wiecej pytan sie ma ;9
Caly czas mysle czy sklaniac sie do odstepu Shettlesa, czy zrobic odstep Piranjowy o+10 ....

reklama
Tak sobie mysle,mze tak latwo jest wcelowac w chlopczyka..... Ja mam Persone, ona pokazuje kiedy mam owu.... Ale z ta metoda oplus 10... To trudniej, i jak bede w pracy to, jak mam wcelowac.... Hm

Kiraa ja bym chyba bardziej zaufala piranhi niz ksiazkom :blink: Jakos tak wiecej przekonania do Niej mam :tak:
Za granice jedziesz ?? dobrze to ja przeczytalam ? :p

anias a Ty nie robisz wykresow tak ? skoro dzis masz 11dc a krecha byla juz widoczna to robilabym testy od tej chwili co 4h az do wystapienia piku, kiedy masz przewaznie owulacje ? ksiazkowo w 14 dc czy pozniej ?

Ja tez jej ufam i sumie dziewczyna ma racje :) bo wiesz utrzymac niskie ph przez 3 dni to chyba graniczy z cudem.... Hmm a tak hop siup o+10 kwasne srodowisko przez nast 4 godz i jestem na rozowym ;9

Kiraa a teraz robisz pomiary tempki czy nie ? bo nie widze na Twoim wykresie.Bede mocno trzymac kciuki jak juz przyjdzie ten czas zebys na Swieta juz byla w dwupaku :-)

matik przykro mi :( tak liczylam ze Ci sie uda kurcze no ! Ale nie zalamuj sie i nie poddawaj przede wszystkim !

Annette teraz dopiero doczytalam ze wczoraj mi odpisalas. A na kiedy wypada Ci termin @ zebym mogla wpisac wlasciwy w liscie :)?

LISTOPAD 2013

zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Kira ja i chlopczyka i dziewczynke planuje;) obojetnie.

Nusiaa ja tylko robie testy owulacyjne nic poza tym i mialm juz druga kreche ale bledsza niz ta pierwsza. Co to jest te pik?dwie identyczne kreski?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja już prawie wszystko mam zakupione. Znalazłam ot takie coś
PokarmypHWybrane produkty żywnościowe
zasadowe 10brokuły, czerwone buraki, szpinak, szczaw, ogórek, kalafior, natka pietruszki, pestki dyni
9kapusta, sałata, fasola szparagowa, cytryna, wiśnia, czosnek, seler naciowy, winogrona, kiwi, jarmuż, papryka słodka
8awokado, pomidory, oliwki, banany, arbuzy, papryka czerwona, pomarańcze, grejpfruty, mandarynki, mak
neutralne7woda, mleko wiejskie, masło, jabłka, miód
kwasowe6jogurt, jajka, ryba, brązowy ryż, fasola, groch, śliwki, ziemniaki w mundurkach
5piwo, cukier, biały ryż, ziemniaki z wody, pieczywo razowe
4czarna kawa, białe pieczywo, makarony, orzechy, wołowina, sos pomidorowy
3wieprzowina, wino, sery, czekolada, czarna herbata, ocet spirytusowy
2napoje typu cola

Może się komus przyda. Nie ogarniam Was teraz bo przygotowuję się do egzaminu i dzieci, dom. Mało czasu na wszystko. Buziaki.

reklama
Do góry