reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria zaraz cię huknę! :-)
Gracjan zdecydowanie odpada.
macy jak najbardziej robi się cytologię w ciąży, nawet dwa razy.
Vviedzma napisz cokolwiek...nie stresuj ciążówki.

reklama
matik ajjjj z tego musi cos byc, musi !! niech choc tobie sie uda ! :-) jutro bedziesz testowac mam rozumiec ?

macy ale sama widzisz ze to poknocone od poczatku do konca :angry: wyglada nornalnie jakby w sen zimowy zapadla ta moja temperatura kurka wodna ! Ale ja wiem, ustawienie do pionu pomaga ! :*

oczy niebieskie ja tez musze sie wreszcie wybrac na cytologie, bo wiecznie w kolko wszyscy mowili ze jeszcze aktualne,jeszcze aktualne a tu juz ponad rok minal, a takich rzeczy staram sie pilnowac :|

A to napisała pewna dziewczyna, której udało się po 8 cyklach

TAK 8 TYLKO ZE Z GOERY DORADZE PANIOM IZ NIE WARTO LICZYC NA TZW NASZE KALKULATORKI MALRZENSKIE A DLA PAN KTORE SIE STARAJA WARTO ZAKUPIC CLEAR BLUE TEST OWULACYJNY I ZACZAC GO STOSOWAC OD 10 DNIA CYKLU , MNIE WYKAZAL 12 I 13 DNIA DNI PLODNE PRZED I PO JAJECZKO ZOSTALO OBKRAZONE PLEMNIKAMI ...TAKZE JESTEM NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA NA ZIEMI !!!!!!!NIGDY SIE NIE WZRUSZYLAM , NIC MNIE NIE PORUSZY , ALE JAK ZOBACZYLAM TEN WYNIK CIAZA 2 TYDZIEN TO WYBUCHLAM PLACZEM ZE SZCZESCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDE MAMA CUDOWNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDE KOCHAC MOJE DZIECKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEDE JEGO NAUCZYCIELKA ZYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cud i znowu sie poplakaLAM !

no i ja też się popłakałam

Cześć dziewczynki, dziękuje że o mnie pamiętacie!

Nic nie pisze,bo nic nie załatwiłam. Wczoraj cały dzień moja ginekolożka miała wyłączony tel,dziś się dodzwoniłam i jakaś babka mówi że jest na urlopie. Pierwszy dzień kiedy przyjmuje,to 14,kiedy mam umówioną wizyte. Z dnia na dzień nikt mnie nie przyjmie jeśli nie ma pilnej potrzeby typu:krwawienia,silny ból brzucha itp.
A u mnie nic.....kompletna pustka w środku,zero jakichkolwiek objawów.
Od 3 dni czytam tylko o pustych jajach,poronieniach i niskich betach. :sad: nie rokuje to optymistycznie.
Jeszcze pomyśle czy by na siłe nie wcisnąć się gdzieś prywatnie,ale czy to coś da...jedynie czekanie mi pozostaje.

Wiecie że upominałam się o powrót do pracy. Zbywano mnie brakiem miejsca. Przycisnęłam menagerke,i okazuje się że stanowiska dla mnie nie znajdą,i od 1 grudnia czeka mnie wypowiedzenie.
Nie najlepiej się kończy dla mnie ten rok:sad:

Matik :-) będe wyglądać II kresek u Ciebie!

Nuśka
skąd wiesz że wczoraj nie było pierońskiego skoku,a dziś tylko lekki spadek? :-) Obserwuj siebie i bądź dobrej myśli!!

Marchewka ale ta dziewczyna też miała niski przyrost bety?? A wiesz może w którym tygodniu pokazało się u niej serduszko?
Oczy niebieski,Elmo, Krystian martin dzięki za pamięć i dobre myśli! Na pewno dam znać jak będe wiedzieć na czym stoje.
Polisia :tak:trzymam kciuki za piękną sikulke dzisiaj!

reklama
Witam :-)
Trzymam kciuki za Wasze II kreseczki i wizytki u lekarza :tak:
U mnie nic nowego cały czas zabiegana zastanawiam się jak to będzie z 3 dzieci :eek: nie mogę się doczekać do wizytki u mnie jeszcze nikt nie wie o ciąży planuje powiedzieć po wizycie mamie i może szwagierce i na tym koniec chociaż pewnie się rozejdzie samo zresztą będzie już widać bo już mam brzuszek a co będzie na koniec miesiąca :rofl2:
Zrobiłam sobie znowu test z sody i tak samo nie pieni się a ph moczu 6 może nawet nie cale ;-) ciekawe czy to się sprawdza ha ha te zabobony :laugh2: chciała bym mieć już fotki oby ładnie ginka uchwyciła nuba :tak:

Do góry