reklama
macy
Fanka BB :)
Daria, szczerze mówiąc, mi też żadne. Ja lubię klasyczne imiona, ale ze względu na to, że mieszkamy poza Polską muszą być one "międzynarodowe". Jednak - Twoje dziecko, Twoja sprawa. Niezależnie, co wybierzesz, będzie pięknie, bo Twoje.
Maran, będzie dobrze. Paprotkom się pewnie coś popieprzyło. Wilgotność jest duża w UK, więc pewnie teraz jesienią jest im gorzej. ;-) Dobrze wiedzieć, że coś takiego istnieje. Człowiek żyje na tym świecie tyle i taki niedoświadczony. :-)
Kiraa, zerknęłam na Twój wykres. Bierzesz już witaminę b? Masz taki skaczący ten wykres w fazie lutealnej.
Maran, będzie dobrze. Paprotkom się pewnie coś popieprzyło. Wilgotność jest duża w UK, więc pewnie teraz jesienią jest im gorzej. ;-) Dobrze wiedzieć, że coś takiego istnieje. Człowiek żyje na tym świecie tyle i taki niedoświadczony. :-)
Kiraa, zerknęłam na Twój wykres. Bierzesz już witaminę b? Masz taki skaczący ten wykres w fazie lutealnej.
anias2
Piranha nie wiem jak Ci dziekowac za te wszystkie informacje:* ciekawe czy mucosolwan mozna podawac w tabletkach? Bo poczestowalam M syropem i po pierwsze to musi popijac zaraz czyms bo jest okropne w smaku wedlug niego a po drugie to krzyczy na mnie ze ile ja mu tego syropu daje i to jeszcze na kaszel jak on kaszlu nie ma i wez chlopu wytlumacz zeby zajarzyl o co biega w tym wszystkim
Piranha jeszcze kochana mam pytanie. Wspomnialas cos ze plemniki za dlugo nie moga byc w "kwasnej pochwie" czyli dobrze rozumiem ze trzeba podniesc jej Ph? To plemniory dluzej wytrzymaja? Czy cos pokrecilam.....
Piranha jeszcze kochana mam pytanie. Wspomnialas cos ze plemniki za dlugo nie moga byc w "kwasnej pochwie" czyli dobrze rozumiem ze trzeba podniesc jej Ph? To plemniory dluzej wytrzymaja? Czy cos pokrecilam.....
Co prawda u nas staranka będą lipiec sierpień, ale już przygotowuję arsenał i chciałabym kupić testy owulacyjne i mierniki pH.
Powiedzcie, czy te są OK czy polecacie jakieś inne?
Paski pH 4-7pH do badania pH pochwy100szt + Gratis (3662348411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
TESTY OWULACYJNE- 50szt TEST OWULACYJNY-EXPRES! (3616933121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Powiedzcie, czy te są OK czy polecacie jakieś inne?
Paski pH 4-7pH do badania pH pochwy100szt + Gratis (3662348411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
TESTY OWULACYJNE- 50szt TEST OWULACYJNY-EXPRES! (3616933121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
hej dziewczynki :*
Czy ktos dzis testuje ???
kiraa Ty na dzis masz termin @ , trzymam mocno &&& zeby sie rozmyslila
piranha u mnie Kochana mimo naszych szczerych checi i duzych staran chyba niestety cykl bezowulacyjny, albo cos z termometrem.Dalam go Ł. do pracy, wymieni baterie, ale jakos mimo wszystko nie widzi mi sie zeby to byla jego wina. Wiem, ze cykle bezowulacyjne sie zdarzaja, i ze mozna miec 2 w ciagu roku ( przynajmniej tak mi kiedys mowila gin..) ale jakos mnie to zdolowalo. Taki piekny poczatek, wychuchany srodek a koniec kompletna klapa :-(dobrze, ze jutro mam usg, przynajmniej dowiemy sie co sie podzialo
daria zdecydowanie Logan :-) Miguel i Manuel jakos do mnie nie przemawiaja wcale ;-)
vviedźma co u Ciebie kochana ????bylas u tego lekarza ?
Milego dnia dziewczynki :*
LISTOPAD 2013
Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
Czy ktos dzis testuje ???
kiraa Ty na dzis masz termin @ , trzymam mocno &&& zeby sie rozmyslila
piranha u mnie Kochana mimo naszych szczerych checi i duzych staran chyba niestety cykl bezowulacyjny, albo cos z termometrem.Dalam go Ł. do pracy, wymieni baterie, ale jakos mimo wszystko nie widzi mi sie zeby to byla jego wina. Wiem, ze cykle bezowulacyjne sie zdarzaja, i ze mozna miec 2 w ciagu roku ( przynajmniej tak mi kiedys mowila gin..) ale jakos mnie to zdolowalo. Taki piekny poczatek, wychuchany srodek a koniec kompletna klapa :-(dobrze, ze jutro mam usg, przynajmniej dowiemy sie co sie podzialo
daria zdecydowanie Logan :-) Miguel i Manuel jakos do mnie nie przemawiaja wcale ;-)
vviedźma co u Ciebie kochana ????bylas u tego lekarza ?
Milego dnia dziewczynki :*
LISTOPAD 2013
Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
Ostatnia edycja:
Kiraa
Nuska..
tak dzis mam termin @, i czekam na czarownice. Przy prog 12,9 w 7 dpo ciaza chyba na 100 niemozliwa, plus tempka do duszy plus nie czuje nic :9.... Wiec nie robie sobie nadziei
trzymam kciuki za kopniaka dla tempki.... My tez z piranha myslalysmy ze ten moj cykl bedzie bezowu.... Dlatego min poszlam na krew w 7 dpo. Mnie zalamywalby u mnie fakt, ze ze wzgl na wiek konczy mi sie owu ...
tak dzis mam termin @, i czekam na czarownice. Przy prog 12,9 w 7 dpo ciaza chyba na 100 niemozliwa, plus tempka do duszy plus nie czuje nic :9.... Wiec nie robie sobie nadziei
trzymam kciuki za kopniaka dla tempki.... My tez z piranha myslalysmy ze ten moj cykl bedzie bezowu.... Dlatego min poszlam na krew w 7 dpo. Mnie zalamywalby u mnie fakt, ze ze wzgl na wiek konczy mi sie owu ...
krystianmartin
hej
Nuuuśka to jakaś zemsta albo bunt termometrów ja dzisiaj sięgając po telefon zbiłam swój. Tempkę zmierzyłam zwykłym. Zamówiłam nowy...
No cóż a u mnie brak oznak zbliżającej owu, więc pewnie będzie później.
Matika Ty testujesz?
Kiraa właśnie... dzisiaj termin,może jakieś dobre wiadomości?;-) Nie przesadzaj, jaki wiek. Ja mam 38 lat i wiem, że umnie często niby jest cykl bezowulacyjny.
Nuuuśka to jakaś zemsta albo bunt termometrów ja dzisiaj sięgając po telefon zbiłam swój. Tempkę zmierzyłam zwykłym. Zamówiłam nowy...
No cóż a u mnie brak oznak zbliżającej owu, więc pewnie będzie później.
Matika Ty testujesz?
Kiraa właśnie... dzisiaj termin,może jakieś dobre wiadomości?;-) Nie przesadzaj, jaki wiek. Ja mam 38 lat i wiem, że umnie często niby jest cykl bezowulacyjny.
Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa
Kristianmartin
dzieki ze pytasz :-), tzn ja ten cykl juz dawno potraktowalam jako probny.... Czyli cwiczebny , czyli 4/5 dni to za duzy odstep, a moze tak mialo byc.... Bo to juz odstep chlopczykowy.... A wtedy tego jeszcze nie wiedzialam
zawsze mam @ jak w zegarku, to ze nie dostalam dzis, swiadczy wedlug mnie ze po lekach wydluzyla mi sie fl, tzn w koncu robi sie normalna, test z przed chwili pokazuje i kreske.
kristianmartin no dobra juz nie swiruje z tym moim wiekiem
dzieki ze pytasz :-), tzn ja ten cykl juz dawno potraktowalam jako probny.... Czyli cwiczebny , czyli 4/5 dni to za duzy odstep, a moze tak mialo byc.... Bo to juz odstep chlopczykowy.... A wtedy tego jeszcze nie wiedzialam
zawsze mam @ jak w zegarku, to ze nie dostalam dzis, swiadczy wedlug mnie ze po lekach wydluzyla mi sie fl, tzn w koncu robi sie normalna, test z przed chwili pokazuje i kreske.
kristianmartin no dobra juz nie swiruje z tym moim wiekiem
Podziel się: