Cześć Dziewczynki!
Matik, podziwiam Twoją cierpliwość, jeśli uznasz to za słuszne to poczekaj z testem na koniec tygodnia, tak jak radziła Piranha, ale wiesz jak to ze zmiennymi nastrojami w ciąży - nie zdziwię się jak się jutro skusisz ;-)W każdym razie mocno zaciskam kciuki za II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oczy niebieskie, no mi się podoba Wiktor i Piotruś, jakby teraz był synek to właśnie Piotruś, ale chętnie odstąpię
Mi też się męskie z "r" podobają - choć ani ja ani M nie potrafimy tej głoski dobrze wymówić
Polisia, szybko nam tu relację zdawaj z wizyty!!! Trzymam kciukasy za brak dyndających elementów u dzidzi!!!
Daria, Logan ładnie, ja to na zagranicznych się nie znam niestety... a w ogóle to śniłyście mi się dziś, tzn. nie pamiętam dokładnie które z Was - że byłyśmy w jakiejś szkole czy coś, w każdym razie w ciąży, no i pamiętam, że Daria urodziła ;-) A potem mi się śniło, że położna opiekowała się moim dzidziusiem i był taki malusieńki i nie chciała powiedzieć jaka to płeć, a potem już powiedziała, że dziewczynka ;-) To znak, że wizyta zbliża się wielkimi krokami, a ja dostaję świra
Elmo, biedaczko, niech sobie te wymioty pójdą precz a sio!!
Nuśka, a nie robisz już testów owu? Ja się nie znam do końca, nie wiem czy może jeszcze być owu z tego??? Juto na usg się wyjaśni, może jeszcze zadziałacie dzisiaj?
Byłam wczoraj z Wiktorkiem u dentysty, oczywiście okazało się że żadnej dziury nie ma, dentysta pochwalił, że ząbki zdrowiutkie. Mówił, że od przeziębienia mogą boleć, wczoraj wieczorem jak mały jadł kolację to znów mówił, że boli ale argument, że przecież pan dentysta nic nie widział podziałał i gryzł drugą stroną ;-)
Vviedźma, jeśli możesz - idź prywatnie, to jeszcze dwa tygodnie... i nie czytaj internetu, ja wiem, ze łatwo powiedzieć, ale spróbuj, niepotrzebnie pogarszasz sobie samopoczucie... Trzymaj się, ściskam mocno!!