reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ahahaha..dziewczyny,niedługo tu sexkamerki będziemy montować żeby starania oglądać:-D :-) przywołuje Was do porządku dziennego:-D

Oczy niebieskie
z zachciankami minus jest taki,że nie wiadomo kiedy zaatakują:-D. Ja i tak podziwiam żołądek ciężarnych że tyle znosi. Gdybym normalnie zjadła coś ze skórą na noc typu winogrono,pomidor,ogórek...:baffled:to do rana by mi na żołądku siedziało,a wczoraj czułam się wyśmienicie:happy:.
A mój wczoraj mówi,żebym mu liste zrobiła,:baffled:jak na zakupy,to wszystko kupi i będzie na zawołanie. Bardzo śmieszne. :eek:żebym ja tylko wiedziała czego mi się zachce.

Nuśka, MyfanWy
nieee no...:-D tylko od szyi w dół. :cool2: i będe obserwować jak szybko szczecina przyrasta:laugh2:.

czarodziejko witaj dawno cie nie bylo :) a powiedz bedziesz jeszcze kiedys planowac corke? bo jeszcze ta wrozba co ci kolega kiedy przepowiedzial o corce musi sie spelnic :) tak u mnie drugi syn wiec pewnie bede do pary o corke sie starala dla nadii i siebie:)

Daria u mnie juz warsztat zamkniety..nie planuję wiecej dzieci
Z córką przeszło mi totalnie..zresztą zakladałam tylko dwoje dzieci///
We wrzesniu wrócilam do pracy i w zasadzie dobrze mi tak jak jest teraz..chlopcy coraz starsi...
takze odpowiadając na Twoje pytanie...raczej ten "stan rzeczy" pozostanie niezmienny :)))))

Nuuuśka to kciuki trzymamy, ale zdjeć staranek to może nam nie wklejaj tutaj
:-)
Piranha jak Krzyś w przedszkolu daj znać. Początki na pewno będą niełatwe ale zobaczysz jak mu się spodoba będzie super zadowolony. Mój mały rano to wstaje z ochotą i już prawie ubrany na nas czeka jak wyjdziemy. Uważam że żadna mama czy najlepsi dziadkowie nie zapewnią dziecku tyle co przedszkole, także będziesz zadowolona

Byłam dzisiaj u laryngologa, powiedziała ze nie mam stanu zapalnego a te resztki co tam mam to niestety to co po każdym katarze w zatoce mi zostaje bo nie ma ujścia, więc bez zabiegu się nie obejdzie. Ale to nie infekcja bo miałabym zajęte obie zatoki

Kciuki trzymam za nowe staraczki &&& zaglądam tu kiedy mam chwilkę wolną, a z czasem mam teraz ciężko, niech ten remont sie u mnie skonczy i juz będzie po Wszystkich Świętych bo padam...
Nuuuska :D trzymam mocno &&&
Ana Kochana wiem co czujesz, ja zanim zaszłam w ciąże z synkiem to 2 miesiące wcześniej straciłam w 7 tyg ciąże- niby samoistne poronienie, ale nie poddałam się, i za 2 miesiące okazało się że w ciąży jestem :) Może to wszystko wina stresu? Nigdy nie wiadomo co jest nam pisane tam u góry, a wiesz że co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Ja też odłożyłam starania, bo mam dość CLO i innych dupereli na wywołanie, a jeszcze ta budowa domu nas czeka, ale powiem Ci że nie wiem-czy to się mi tak uda- bo jak wcześniej planowaliśmy to wiecznie coś, stres, nerwy,a teraz jak ja mówie- nie, to moj chłop- tak :) Jeszcze się okaze ze za pare miesiecy w ciąży będę :) I Tobie też tego życzę :) Całkiem inaczej jest teraz między nami, niż jak się staraliśmy :) Daj znać co Ci powiedział lekarz. Zmykam i przytulam Cię bardzo mocno :)

A u mnie się chyba szykuje znów cykl bez owulacyjny:/ Testy do dziś negatywne, a temperatura szaleje

Kirra odnośnie załączonego linka to ja podczas staranek i w ciąży piłam i piję kawę z 1 łyżeczki z mlekiem i cukrem. Podczas starań nawet 2 dziennie, bo pracowałam i wstawałam o świcie. Nie wiem czy ma to związek z płcią.
Nuuśka synka w pozycji od tyłu się robi :-)

reklama
vviedzma obserwuj owłosienie obserwuj :-) wyczytałam, że większe owłosienie u niektórych kobiet w ciąży męskiej występuje w związku z rozpoczęciem produkcji testosteronu przez sześciotygodniowy płód. Teraz jesteś w 5, wiec jeszcze tydzień półtora. No ciekawe, ciekawe.

Do góry