Bry :-)
oczy niebieskie moja lekarka jest tylko raz w tygodniu wiec niestety nie mam mozliwosci czestszego usg.
A kiedy chodzilam prywatnie za kazde usg placilam 130zł ( bo lekarka liczyla w to wizyte, mimo ze mowila zupelnie cos innego..), i chodzac do Niej po jednym miesiacu zostalabym bankrutem
krystianmartin jest jeszcze jedna opcja - fasolka i fasolinek
piranha robilam test przed chwila i nie wiem sama, wydaje mi sie, ze ta krecha troche jasniejsza jest od wczorajszej
przed wyjsciem do pracy zrobie jeszcze jeden ale kurcze chyba owu jeszcze nie bylo, no gdzie i kiedy
Pierwszy dzien w przedszkolu, oj trzymam mocno kciukaski :* Ola pamietam plakala strasznie, ale z kazdym dniem bylo coraz lepiej
Wklejam poranne zdjecie choc tragicznej jakosci ale kurde moim telefonem takie wlasnie wychodza - po pracy okolo 20 wkleje zdjecie wszystkich z dzisiejszego dnia, tel Łukasza wychodza pikne zdjecia, ale on niestety spi w pokoju obok po nocy i nie chce go budzic :/
powiedz Ty mi, czy znowu przegapilam ???
dorcia bry
* zaraz wkleje zdjecie poranne, mnie sie wydaje ze ta krecha ciut jasniejsza...grrr
a seksowanie dopiero wieczorem. No ale temperatura nie wskazuje na owulacje...jeszcze nie.
vviedźma hahaha ze co zrobilas ??? ogolilas wlosy ??? a to jakis nowy eksperyment ??
bo rozumiem ze wygolona cala jestes, wiec faze wzrostu wlosa zamierzasz obserwowac w konkretnym miejscu ?
Ja Ł. wczoraj mowie - Ty sie dzis chlopie wyspij bo bedzie ciezka orka wieczorem
Ale szczerze ? On chyba odpoczal psychicznie od tych moich wczesniejszych codziennych seksowan po pare dni z rzedu w okresie owu..za duzo tego bylo na raz.Kim on by kurde musial byc, zeby zolnierze daly rade ( choc wiem ze to nie niemozliwe ) ;-) a ja wczoraj mialam ochote na sok pomaranczowy i fete zreszta fete to ja moge jesc codziennie - pychota ! :-)