reklama
No ba !! :-) za 10 dni bede trzymac kciuki wszystkimi palcami, wlacznie z tymi na nogach
Ile sie w ogole pije przed owu ten napoj sodowy ?Myslalam, ze owu bedzie czasowo, wiec zaczelam pic od 10dc a tu dzis juz 16 a owulki jeszcze nie bylo.
Ile sie w ogole pije przed owu ten napoj sodowy ?Myslalam, ze owu bedzie czasowo, wiec zaczelam pic od 10dc a tu dzis juz 16 a owulki jeszcze nie bylo.
Elmo2
Fanka BB :)
Krystianmartin bardzo sie ciesze ze zajelas glowe czym innym, tak trzymac! A 7 kg gratuluje! Niezly wynik
Airfix kurde niezle jazdy po tym clo, ja sie na tym kompletnie nie znam, ale oby udalo Ci sie szybko zajsc w ciaze &&&&&&&
Kate dzieki, niesamowicie sie ciesze :-)
Nuska jesli chodzi o napoj sodowy to zalecana dawka to max 7 porcji dziennie przez 2 tygodnie (a porcja to pol lyzeczki sody na pol szklanki wody co 2 godziny). Ja pilam max dawke bleeeee jak sobie pryzpomne...
Oczy niebieskie, kochana, nie powiem Ci wyluzuj bo dokladnie wiem co czujesz i co przezywasz. Kilka tyg temu bylam na tym samym etapie. Wiem doskonale ze zadne slowa nie pociesza bo w glowie tylko jedna mysl DZIEWCZYNKA. Ja jednak jestem przekonana tak jak kiedys wy w stosunku do mnie ze to chlopiec. Zapewne przezyjesz wiele chwil niepokoju do nastepnego usg jednak co by nie bylo to Twoje sliczne dzieciatko. I zycze Ci z calego serca zebys juz niedlugo mogla kupic pierwsze ubranka w kolorze blue ;-)
Airfix kurde niezle jazdy po tym clo, ja sie na tym kompletnie nie znam, ale oby udalo Ci sie szybko zajsc w ciaze &&&&&&&
Kate dzieki, niesamowicie sie ciesze :-)
Nuska jesli chodzi o napoj sodowy to zalecana dawka to max 7 porcji dziennie przez 2 tygodnie (a porcja to pol lyzeczki sody na pol szklanki wody co 2 godziny). Ja pilam max dawke bleeeee jak sobie pryzpomne...
Oczy niebieskie, kochana, nie powiem Ci wyluzuj bo dokladnie wiem co czujesz i co przezywasz. Kilka tyg temu bylam na tym samym etapie. Wiem doskonale ze zadne slowa nie pociesza bo w glowie tylko jedna mysl DZIEWCZYNKA. Ja jednak jestem przekonana tak jak kiedys wy w stosunku do mnie ze to chlopiec. Zapewne przezyjesz wiele chwil niepokoju do nastepnego usg jednak co by nie bylo to Twoje sliczne dzieciatko. I zycze Ci z calego serca zebys juz niedlugo mogla kupic pierwsze ubranka w kolorze blue ;-)
Ostatnia edycja:
Mar-chew
Elmo i Niebieskie Oczy - jeśli mi się w końcu uda zajść w drugą ciążę.. to ja chce poznać płeć dziecka dopiero po urodzeniu szkraba ciekawe czy wytrzymam raczej wątpie - jak z testami nie umiem wytrzymać do dnia @... szczerze Wam powiem, że już się tyle staramy, że nawet jak będzie dziewczynka to będę się bardzo cieszyć - jest tylko jeden problem... nie podoają mi się żeńskie imiona
axarai
dziecioholiczka......
Elmo Gratuluję Synka po raz drugi:-) !!!!!
Ten bodziaki z H&M są boskie Product Detail | H&M PL do tego polecam do kompletu Product Detail | H&M PL rewelacyjnie się to zakłada i maluch wygląda w tym bosko:-)
Oczy niebieskie u nas na wrześniówkach 2012 koleżanka do 8 miesiąca miała córkę, a od 9 synka Jasia Cieszyła się bardzo bo w domu córa, ale niespodzianka była i druga też z wrześniówek 2012 urodziła synka, a miała być córa! To dopiero był szok (dobrze, że w tym czasie leżałam na poporodowym z urodzoną Adą, bo na zawał bym zeszła na pewno) W domu też córa, więc strasznie się cieszyli:-) Także nigdy nic nie wiadomo
Ten bodziaki z H&M są boskie Product Detail | H&M PL do tego polecam do kompletu Product Detail | H&M PL rewelacyjnie się to zakłada i maluch wygląda w tym bosko:-)
Oczy niebieskie u nas na wrześniówkach 2012 koleżanka do 8 miesiąca miała córkę, a od 9 synka Jasia Cieszyła się bardzo bo w domu córa, ale niespodzianka była i druga też z wrześniówek 2012 urodziła synka, a miała być córa! To dopiero był szok (dobrze, że w tym czasie leżałam na poporodowym z urodzoną Adą, bo na zawał bym zeszła na pewno) W domu też córa, więc strasznie się cieszyli:-) Także nigdy nic nie wiadomo
Mar-chew
coś w tym jest - mi przy usg od trazu powiedzieli, żebym się nie kierowała płcią bo klejnoty mogą wyskoczyć nawet tydzień przed porodem! największy szok chyba przeżyła mojej koleżanki mama - miał być chłopiec a urodziła bliźniaczki ale wtedy usg chyba pozostawiało wiele do życzenia jak widać
Nuuuska trzymam kciuki za Ciebie Oby pekł którys Mi CLO wydłuzylo cykl, i owulacja byla 17-18dc ,a caly cykl 32 dni. Testy z allegro jedne mialam fajne, i zamowilam drugi raz od tej samej Pani, opakowanie identyczne, ale kolorami sie roznily i te drugie lipne wlasnie-ciagle pokazywaly dwie kreski, ciemniejsza,jasniejsza, w koncu wstawilam zdjecia chyba 6 testow z 6 dni zeby ktoras zerkneła czy byla owulacja czy nie. Teraz kupilam o wiekszej czułosci i widze ze ta krecha kontrolna jest mega mocna, a nie takie pieron wie co liche Teraz mam nadzieje ze nie przegapie owu.
A mnie znow dol dopada przed staraniami, ze nie dam rady urodzic drugiego dziecka po pierwszym koszmarze ktory mi zafundowali w Krakowie. Wrzeszczaca polozna, zero usmierzania bolu, za chwile oxytocyna bo jej sie spieszy i nie ma czasu sie cackac ze mna.... targedia....przez bole krzyzowe tracilam az kontakt z rzeczywistoscia. A na koncu powiedziala mi-ze najpierw trzeba dorosnac dopiero dzieci rodzic ( bo wrzeszczalam na caly szpital i pobudze pacjentki )
A mnie znow dol dopada przed staraniami, ze nie dam rady urodzic drugiego dziecka po pierwszym koszmarze ktory mi zafundowali w Krakowie. Wrzeszczaca polozna, zero usmierzania bolu, za chwile oxytocyna bo jej sie spieszy i nie ma czasu sie cackac ze mna.... targedia....przez bole krzyzowe tracilam az kontakt z rzeczywistoscia. A na koncu powiedziala mi-ze najpierw trzeba dorosnac dopiero dzieci rodzic ( bo wrzeszczalam na caly szpital i pobudze pacjentki )
Mar-chew
Airfix - co to w ogóle za historia? to jakiś koszmar normalnie... i to kobieta Ci taka fajną traume załatwiła... masakra! Mi dentystka kiedyś załatwiła traume taką, że nie pokazałam się w gabinecie przez 7 lat... poszłam bo się bałam, że jakieś kanałowe mnie czeka
Airfix...no to niezłe masz wspomnienia-raczej traume...co za baba wredna ??? Gdzie rodziłaś ??? Ja rodziłam w Spesie...chwalę sobie ...ale ta klinika chyba już nie istnieje !!!???
Marchew no nieźle...po 9 miesiącach dowiedzieć się że nosiło się bliźnięta...szok !!! Teraz to raczej nie ma mowy o takiej pomyłce ??? Choć moja koleżanka była na usg tylko raz przez 9 miesięcy...na prenatalnym w 20 tc ... urodziła na szczęście zdrową córę,ale ja sobie nie wyobrażam nie wiedzieć co się dzieje z dzieckiem w brzuszku !!!
Marchew no nieźle...po 9 miesiącach dowiedzieć się że nosiło się bliźnięta...szok !!! Teraz to raczej nie ma mowy o takiej pomyłce ??? Choć moja koleżanka była na usg tylko raz przez 9 miesięcy...na prenatalnym w 20 tc ... urodziła na szczęście zdrową córę,ale ja sobie nie wyobrażam nie wiedzieć co się dzieje z dzieckiem w brzuszku !!!
reklama
axarai
dziecioholiczka......
jak rodziłam Kamila i Emila nie miałam w ogóle USG, teraz sobie myślę, że szok:-) Ale lekarze wszystko umieli wymacać, teraz jak się pytałam przy duszeniu brzucha, czy się młoda odwróciła, to Pani Doktor powiedziała zaraz włączę USG
Podziel się: