Airfix takie polozne to powinny od razu byc zwolnione ;/ ja np nie krzyczalam przy zadnym dziecku chociaz bol byl bo ja bym sie np wstydzila krzyknac a po drugie nic mi to nie daje;p to tylko mowilam do meza masuj mocniej i o boze ( a przy nadii to co chwile do poloznej mowilam widac juz glowke i macalm czy juz czuc czy nie a tutaj to dziecko wyszlo raz dwa jednak pozycja duzo daje )a kobieta co obok mnie rodzila tak sie darla ze do konca zycia to bede pamietac a polozna mowi jak jej lepiej niech sobie krzyczy a co :-)
ja w pl chodzilam do tak starej ginekolog ( ale nie wyglada ) co mnie jeszcze z porodu odbierala a dodam mam starsze siostry o 11 i 5 lat to jaka ona musi byc stara :-) ale ona jest normalnie nie o mylna nie musiala tez miec usg zeby wiedziec co i jak i lepiej umiala mi pomoc niz w szpitalu ale to szczegół;/
a tutaj moja lekarka zauważa wszystko dopiero po fakcie ale za to pielęgniarka i położna super
mialam cos pisac ale mam skleroze i nie wiem co
ja w pl chodzilam do tak starej ginekolog ( ale nie wyglada ) co mnie jeszcze z porodu odbierala a dodam mam starsze siostry o 11 i 5 lat to jaka ona musi byc stara :-) ale ona jest normalnie nie o mylna nie musiala tez miec usg zeby wiedziec co i jak i lepiej umiala mi pomoc niz w szpitalu ale to szczegół;/
a tutaj moja lekarka zauważa wszystko dopiero po fakcie ale za to pielęgniarka i położna super
mialam cos pisac ale mam skleroze i nie wiem co