reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix takie polozne to powinny od razu byc zwolnione ;/ ja np nie krzyczalam przy zadnym dziecku chociaz bol byl bo ja bym sie np wstydzila krzyknac a po drugie nic mi to nie daje;p to tylko mowilam do meza masuj mocniej :-D i o boze ( a przy nadii to co chwile do poloznej mowilam widac juz glowke :-D i macalm czy juz czuc czy nie a tutaj to dziecko wyszlo raz dwa jednak pozycja duzo daje ):-pa kobieta co obok mnie rodzila tak sie darla ze do konca zycia to bede pamietac:-D a polozna mowi jak jej lepiej niech sobie krzyczy a co :-)
ja w pl chodzilam do tak starej ginekolog ( ale nie wyglada ):-D co mnie jeszcze z porodu odbierala a dodam mam starsze siostry o 11 i 5 lat :) to jaka ona musi byc stara :-) ale ona jest normalnie nie o mylna nie musiala tez miec usg zeby wiedziec co i jak i lepiej umiala mi pomoc niz w szpitalu ale to szczegół;/

a tutaj moja lekarka zauważa wszystko dopiero po fakcie :-Dale za to pielęgniarka i położna super :)

mialam cos pisac ale mam skleroze i nie wiem co :rolleyes:

reklama
Polisia ...będzie dobrze !!! Trzymam kciuki na różowo jak dobrze pamiętam !!! &&&

Zakręcona
&&&&&&&&&&&&&;-)

Ana ja dziesięć lat temu za zewnątrzoponówke płaciłam 200 zł...dzisiaj jest w większości szpitali za darmo i na życzenie ciężarnej...ale trzeba wcześniej ustalić kilka szczegółów z anestezjologiem. Za darmo na pewno jest gaz,akupunktura i kroplówka z przeciwbólowym środkiem...a co jeszcze ...nie wiem ...sporo się pozmieniało za te 10 lat :tak:

Idę "walnąć w kimonko"

Dobrej nocki ( owocnej ) !!!

Ana ja jak w 2009 rodzilam to tez dostalam zzo za darmo. Nie wiem czy dlatego ze mialam znajoma polozna czy tak mieli wszyscy.

A ja podczytuje caly czas i sie ucze jak tu zaplanowac siostrzyczke dla mojego Olinka.:-D

TRUSKAFKA fajowo że się odezwałaś !!!!!!!!!!!!
Ale masz superową parkę !!!
A córcia jaka śliczniuchna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DUŻE BUZIAKI DLA DZIECIACZKÓW OD BB CIOCI !!!

Elmo bo doczytałam jeszcze :-):-) Wielkie gratki synusia mamusi:-):-):-):-)

ja nic nie mówię mój D kochany tatuś szaleje za obojgiem, ale już wyczuwam że córusia bardziej "jego" a synek mój kochany od zawsze MÓJ Jedyny UKOCHANY!!! haha choć za córą szaleję na maksa:-)

Hejka!

Daję tylko znać, że żyję, pamiętam o Was i tęsknię za pisaniem z Wami na bieżąco, jednak dopóki nie przeniosę kompa (a lada dzień to zrobię) do innego pokoju jak ten w którym śpi Kaja, to nie będę miała jak wieczorami Was ponadrabiać i odpisać (a tylko wtedy zazwyczaj miałam na to czas) :-( Tak więc na razie nie mam jak ale obiecuję poprawę :-) Skrzynkę mam całą zawaloną PW więc wszystkie dziewczyny najmocniej przepraszam, że jeszcze nie odpisałam, nie miałam jeszcze kiedy tego wszystkiego przeczytać. Przez weekend będę bez internetu, życzę więc Wam wszystkim cudownego weekendu, jestem cały czas z Wami myślami i trzymam kciuki za Wasze marzenia.

Truskafffka, cudne zdjęcia i prześliczne dzieci! Wszystkiego najlepszego dla Amelci z okazji półrocznicy :-), jak ten czas zasuwa!

Melduję ze żyje :) u mnie nadal komputer nie działa i ostatnio na nic nie mam czasu... i przyznaję się ze nie jestem na bieżąco. Wróciłam we wrześniu do pracy i jakoś jeszcze nie potrafię się zorganizować. Cały czas mam jakieś braki w organizacji pracy domowej. Aż się boje co będzie jak trzecie maleństwo przyjdzie na świat. A do tego w pracy to chyba już nie będę miała szansy na powrót. Cały czas targają mną jakieś wątpliwości ... Może to hormony dają już o sobie znak.
bylam na badaniu Beta hcg w 18dpo ale kompletnie nie wiem jak mam je interpretować

ImageUploadedByForum BabyBoom1380346494.096199.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1380346494.096199.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380346494.096199.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Hej! Melduję się póki jeszcze mam internet. Antosia, czytam w kratkę z braku czasu i chyba Tobie kochana jeszcze nie gratulowałam. GRATULUJĘ więc z całego serca!!! Beta piękna jak na 18 dpo. Ja też miałam w pierwszym trymestrze takie niepokoje, minęły w drugim więc to pewne sprawka hormonów i mija gdy produkcję hormonów przejmie łożysko :) Nie działa mi pogrubianie czcionki i wstawianie emotek.

Do góry