reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin staram sie szykowac, ale nie wiem czy bedzie na co w tym cyklu :zawstydzona/y: dzis lekki spadek, czyzby owu dzis ?
Ty spodziewasz sie chlopczyka czy dziewczynki, bo przepraszam ale nie doczytalam :zawstydzona/y:

elmo ale piekne zakupki :DDDDDD ale czym by byly zakupy bez maskotki ELMA :-):-):-) ciesze sie z Twojego szczescia kochana !

reklama
Hej,
Dziewczyny, czekam do następnego usg, co mi pozostało. Wertuję zdjęcia dzieciaczków na in gender i można powiedzieć, że pogodziłam się z myślą, że będę miała córeczkę. Nawet jestem zdziwiona, że tak łatwo mi to przyszło. No cóż, będę wyjątkiem od reguły w tabelce Piranhi. ;-) mdłości rano i wieczorem ciągle mnie napadają, ciekawe kiedy mi miną.
Dorcia, jak tam u ciebie, kiedy się spodziewasz owulki?

Hej
Elmo teraz pozostało Ci tylko cieszyć się życiem:-D. Dzięki temu że wzięłaś Zuzię nawiążała się więź między nimi. To bardzo Ważne dla ich obojga.
Matik kochana,trzymam kciuki za Ciebie.Niech Ci się uda spełnić marzenie.

Myśli o zajściu odsunęłam na 3 tor. Po pierwsze uczę się języka duńskiego, po drugie dieta odchudzanie, bo może to było problemem ( już7 kg mniej:-D). Poza tym opiekuję się koleżanką z klasy Krystiana,więc mam dodatkowe zajęcie. Suplementy łykamy nadal. Dzisiaj mój 4 dzień cyklu. Nie wiem czy to zasługa tych suplementów, które mi poleciła Piranha ( OGROMNE DZIĘKI PIRANHIU) ale mam mniejsze krwawienia i nie było plamień przed @,zobaczymy jak to będzie po @. Oczywiście październik tez nie będzie zafasolkowany bo owu mam mieć 7 lub 8 lub 9 a M przyjedzie 11. Ale za to w listopadzie jest nadzieja.

Cały czas jestem z Wami,cieszę się szczęściem z Elmo,Ewelin,Darią , Polisią, Antosią,Niebieskimi Oczami

I trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie starające się dziewczyny.

Elmo jejuś jak się babooo cieszę !!!!!!!!!!!!
Jest siurak ...nie mogło być inaczej !!! YUPIIIIIIIIIIIIIIIII !!!
Aaaaaaaaaaale się cieszę !!!! Nie martw się nic już nie odpadnie synusiowi !!!
Ciuszki zaje... kocham kupować takie maleństwa !!! Może i mnie kiedyś będzie dane poszaleć z "niebieskimi" zakupkami !!!!!!!!!!!!!!!
Ale mam POWERA...ja już chcę płodne...już teraz natentychmiast !!!

Nuuśka, Marchew , Ann, Matik
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&

niebiesko różowe oczywiście !!!

I za wszystkie moje staraczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Krystianmartin...nie wytrzymam i napiszę...Twoja owulka poczeka na M...mówię Ci !!!
Ja też mam dzisiaj 4 dc ...i trwająca 3 dni @ pakuje się i wyjeżdża ...niech nie wraca przez najbliższy rok !!! Tobie życzę z całego serducha...niech wredota nie wraca przez najbliższe 12 miesięcy (albo i dłużej ) !!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& only for U !!! !!! !!!

Oczy niebieskie...dobrze że daleko mieszkam bo bym Ci nakopała...poczekaj spokojnie ten miesiąc do następnego USG !!! ( wiem wiem łatwo się mówi) Jedno jest pewne...czy będzie siusiak czy też nie...będziesz kochać dzidziusia tak mocno jak swoją córę !!!
A ja poproszę o fluidki bo głęboko wierzę że są w kolorze BLUE !!!
Dziękuję za przesyłeczkę...przyda się niebawem !!!!!!!!!! I trzymaj kochana &&& !!!!

Dorcia dziekuję Ci baaaaaardzo. Oby tak można było zrobić,żeby owu się przesunęła,ha ha ale tak niestety się nie da.zobaczymy co tam listopad przyniesie.
Za Ciebie również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia ja liczylam sie z tym ze cos takiego po CLO moze sie dziac :) Na ulotce pisze:) Z tym ze przy dawce 1tabl mi sie tak nie dzialo, a teraz przy zwiekszonej jazdy ;)

Nuuuska u Ciebie faktycznie CLO namieszało, z tym ze nie u kazdego CLO daje taki efekt-w postaci tylu pecherzykow co u Ciebie- ja Ci zazdroszcze ;) a co ;) Ja tez mialam swoja owulacje, tak jak Ty, ale gin przepisał CLO po 1x1 tabl i coz...pecherzyk tylko jeden na prawym jajniku, lewy nic, na dodatek w 12dc mial 8mm tylko. Wiec nie ma reguly, jak na kogo zadziala. Moja chwila prawdy bedzie we wtorek na monitoringu:) Oczywiscie znow czuje prawy jajnik, jak zwykle...

Ja choruje na ten wozek LONEX SPEEDY V LIGHT 2w1+parasolka (3563350060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. aczkolwiek, moze mi sie jeszcze zmieni;) Najbardziej mi w oko wpadaja blizniacze haha

witam
Elmo to oczywste, ze chłopak u Ciebie
zakupy super, też bardzo lubie H&M,
Krystianmartin gratuluje spadku wagi, 7 kg to bardzo dużo
Ewelin jeżeli chodzi o wózki to dla mnie nr 1 jest maxi cosi mura
alb troszeczke mniejszy maxi cosi elea, świetnie sie prowadzą,
super szybko składają i bardzo wygodne dla dziecka
Airfix mi tez marzyły sie bliźniaki, a moich chłopców woże w wózku bliźniaku,
bo tak mi jest wygodnie

reklama
Dorcia hah ale Ty juz za niedlugo bedziesz miala plodne - nim sie obejrzysz :-):-) i wtedy bedzie zamiana - ja bede trzymac kciuki za Ciebie :*

airfix kochana jeslibym miala pewnosc ze choc jeden z tych 10 dorosnie do wlasciwych rozmiarow i peknie, wtedy bylabym przeszczesliwa,ale boje sie ze moze byc ich zbyt wiele zeby doszlo w tym miesiacu do owulacji, ale obym sie mylila :zawstydzona/y: zobaczymy, ale kurcze wiecej chyba sie na Nie nie zdecyduje, wiem, ze to powinno tez ogolnie wspomoc jajniki, ale u mnie chyba podzialalo az za nad to, a to bylo tylko pol tabletki i co jeszcze smieszniejsze - zapomnialam wziasc 5dc i zaczelam od 6dc wiec bralam tylko przez 4 dni - razem lacznie 2 tabletki zjadlam i wyhodowalam takie cacka. Och oby choc jeden chcial peknac.
W testy z allegro ktore kupilam w tym miesiacu jakos malo wierze,bo kurde od poczatku pomiaru czyli od 11dc testy pokazuja druga kreske,codziennie raz ciemniejsza, raz jasniejsza..i sama nie wiem co o tym myslec.

kate18 zapomnialam Ci odpisac ostatnio. Dziekuje Ci za pomoc :*
Ile Wy z kolei sie staracie ? :blink:

Ostatnia edycja:
Do góry