reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
u mnie pH 7,5 :-) tydzień przed godziną O się troche boje co by mi się jakaś infekcja nie przyplątała... jeszcze tylko musze zapoznać sode z moim pre-seed no i mam nadzieję, że owu będzie przed nowiem
Matik2012
hej dziewczynki dawno Was nie odwiedzałam ale zajęłam się pracą
Nie mierzę tempki choć od 3 dni zerknęłam jak wygląda , tabletki biorę , PH idealne nawet męża tym razem pokazało 7
bierzemy l-carnityne 3tyś
owu wychodzi jakby dziś choć nie jestem pewna staranka wczoraj i 3 dni temu
mój wymarzony wózeczek Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Loola Up
nie za bardzo Was czytałam ale obiecuję nadrobić
trzymajcie kciuki
co u krystianmartin?
Pirania biorę te witaminki z mężem macę tylko 5 mg ale zawsze coś i jest 7 PH więc idealnie ja też mam cały czas 4,5
świeczki, zapachy, lampy solne itp. cały czas
Odwiedzę Was dopiero na koniec cyklu pa buziaki
szybciej mi czas leci jak zajęłam się pracą 24h
trzymam kciuki niebieskooka
Nie mierzę tempki choć od 3 dni zerknęłam jak wygląda , tabletki biorę , PH idealne nawet męża tym razem pokazało 7
bierzemy l-carnityne 3tyś
owu wychodzi jakby dziś choć nie jestem pewna staranka wczoraj i 3 dni temu
mój wymarzony wózeczek Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Loola Up
nie za bardzo Was czytałam ale obiecuję nadrobić
trzymajcie kciuki
co u krystianmartin?
Pirania biorę te witaminki z mężem macę tylko 5 mg ale zawsze coś i jest 7 PH więc idealnie ja też mam cały czas 4,5
świeczki, zapachy, lampy solne itp. cały czas
Odwiedzę Was dopiero na koniec cyklu pa buziaki
szybciej mi czas leci jak zajęłam się pracą 24h
trzymam kciuki niebieskooka
maran-atha
Elmo no pewnie,ze siusak jest a co ma niby być...?Przeciez chłopcy siusiaki maja Dzis sie dowiedzialam, że siostra mojego męza w ciaqzy jest... w maju rodzi a to wpada jest nie planowane 7 tydzien teraz ciesze sie bardzo I tak mysle, ze pewnie synek im sie trafi... nie to co mi 2 dziewczynki... jak ja bym chciała wpaśc z synkiem.... ale u mnie z wpadką nie łatwo bo bardza siebie znam... nie marudze już.... ściskam mocno pa
ewelin00
Elmo wiadome było ze siusiak bedzie, ale wiem że to USg dla Ciebie to potwerdzenie marzeń w które uwierzyc nie morzessz, heheh
Gratuluję z całego serca. A co tam kupiłaś na tych zakupach?hmm. Jak ochłoniesz pochwal się.
Matik fajnie ze sie wreszcie odezwałas, trzymam kciuki za ta owulację. Wozek śliczny ale ma małe kólka. Kiedys oglądałam wersje czterokołową z pompowanymi(fajny ale ciężki był).jejku zawrót głowy z tymi wózkami.
Nuśka dorcia,marchew szykujcie się, szykujcie. Chyba elmo po takim USg dodaje Wam sił, prawda
maran, macy czesc :-)
Gratuluję z całego serca. A co tam kupiłaś na tych zakupach?hmm. Jak ochłoniesz pochwal się.
Matik fajnie ze sie wreszcie odezwałas, trzymam kciuki za ta owulację. Wozek śliczny ale ma małe kólka. Kiedys oglądałam wersje czterokołową z pompowanymi(fajny ale ciężki był).jejku zawrót głowy z tymi wózkami.
Nuśka dorcia,marchew szykujcie się, szykujcie. Chyba elmo po takim USg dodaje Wam sił, prawda
maran, macy czesc :-)
Elmo2
Hej dziewczyny.
Ja pewnie nie uwierze w to do konca nigdy ale kurde jestem taka szczesliwa ze mam ochote chodzic 2 metry nad ziemia :-) Ogolnie usg ok, bobas zdrowy, wszelkie moje obawy zostaly rozwiane. Matko Ewelin brak mi słów zeby opisac jakie to uczucie :-) zycze kazdej z was spelnienia takich marzen!
Krystianmartin co u Ciebie? Jednak sie skusilam i wzielam córke na usg, oczywiscie tak przezywala ze cale przedszkole wiedzialo ze wybiera sie ogladac braciszka jak po nia przyszlam... to bylo do przewidzenia. Ale spoko, zadowolona jak nie wiem.
Czarna heh przeczytalam Twoja wiadomosc przed snem i snilo mi sie w nocy ze spacerowalam z tym wozkiem a kolka nie dosc ze byly rozklekotane to jeszcze skrzypialy na cale osiedle nie, ja ten wozek kupilam nowy, uzywalam go rekreacyjnie jak mowilam chodniki asfalty itp. wiec nic sie z nim nie dzieje, jest ok, grzechem byloby kupowac nowy. Jednak widzialam te wozki bardziej ze tak powiem wyeksploatowane i bylo z nimi roznie, te przednie kolka faktycznie nie sa zbyt solidne.
Maran wiesz mialam zawsze to samo uczucie, jesli slyszalam ze ktos wpadl i bedzie mial chlopca doklanie to samo pojawialo sie w glowie "dlaczego ja nie moge wpasc i miec syna" a z drugiej strony swiadomosc ze ja wogole nie moge wpasc bo jak tu wpasc jak sie zabezpieczam na 3 sposoby? Wspieralas mnie wyjatkowo bardzo bardzo mocno i ja z calego serca zycze Tobie kiedys spelnienia marzen, a szczegolnie tego jednego marzenia o synku ;-)
Ann Nuska Matik Dorcia wielkie &&&&&&&&&&&&&
Zakupy:
oczywiscie na pierwszym miejscu cóżby innego?
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Ja pewnie nie uwierze w to do konca nigdy ale kurde jestem taka szczesliwa ze mam ochote chodzic 2 metry nad ziemia :-) Ogolnie usg ok, bobas zdrowy, wszelkie moje obawy zostaly rozwiane. Matko Ewelin brak mi słów zeby opisac jakie to uczucie :-) zycze kazdej z was spelnienia takich marzen!
Krystianmartin co u Ciebie? Jednak sie skusilam i wzielam córke na usg, oczywiscie tak przezywala ze cale przedszkole wiedzialo ze wybiera sie ogladac braciszka jak po nia przyszlam... to bylo do przewidzenia. Ale spoko, zadowolona jak nie wiem.
Czarna heh przeczytalam Twoja wiadomosc przed snem i snilo mi sie w nocy ze spacerowalam z tym wozkiem a kolka nie dosc ze byly rozklekotane to jeszcze skrzypialy na cale osiedle nie, ja ten wozek kupilam nowy, uzywalam go rekreacyjnie jak mowilam chodniki asfalty itp. wiec nic sie z nim nie dzieje, jest ok, grzechem byloby kupowac nowy. Jednak widzialam te wozki bardziej ze tak powiem wyeksploatowane i bylo z nimi roznie, te przednie kolka faktycznie nie sa zbyt solidne.
Maran wiesz mialam zawsze to samo uczucie, jesli slyszalam ze ktos wpadl i bedzie mial chlopca doklanie to samo pojawialo sie w glowie "dlaczego ja nie moge wpasc i miec syna" a z drugiej strony swiadomosc ze ja wogole nie moge wpasc bo jak tu wpasc jak sie zabezpieczam na 3 sposoby? Wspieralas mnie wyjatkowo bardzo bardzo mocno i ja z calego serca zycze Tobie kiedys spelnienia marzen, a szczegolnie tego jednego marzenia o synku ;-)
Ann Nuska Matik Dorcia wielkie &&&&&&&&&&&&&
Zakupy:
oczywiscie na pierwszym miejscu cóżby innego?
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Ostatnia edycja:
elmo jeszcze raz gratulacje
Zobacz załącznik 584767
elmo mam te same pody po colinie i ten komplecik powiem ci ze jest tak super material taki milutki ze chyba nigdzie takich nie dostalam
Zobacz załącznik 584767
elmo mam te same pody po colinie i ten komplecik powiem ci ze jest tak super material taki milutki ze chyba nigdzie takich nie dostalam
Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co pisalam wczoraj z ta moja wrozka pytalam sie jej czy bede miala jeszcze dzieci czy nie ale to nie o to chodzi i tak pozniej pisalismy na poczcie i ona do mnie mowi ze do 9 miesiaca nosila syna a przed porodem lekarz do niej powiedzial tak cytuje siusiak odpadl mowi a wszystko miala po synku bo juz jednego miala a tu taka niespodzianka i mowi teraz jak by miala jeszcze jedno dziecko to by chciala corke :-) i mowi ze u niej z wszystkim udalo sie zaplanowac z kalendarza chinskiego plec ale to pewnie przypadek mowila o siostrach kuzynkach i rodzicach
Podziel się: