Cześć laseczki nareszczie jestem w domu.
Zaraz będe czytać co u was.
A teraz streszczam:
Chodziliśmy na SHOW- raz były przedstawienia taniec klasyczny, Chikago, śpiewał jakiś kumpel Pawarottiego w sumie super. Show był codziennie o 19-15 i trwał 50 minut.
Żarcie do oporu od 5-00 rano do 1-00 w nocy, codziennie basen, opalanko w portach spacery i zakupy. 2 razy byliśmy w Turcji i tam sporo zrobiliśmy zakupów. Byliśmy zaproszeni na brydż do kapitana- super widok. Byliśmy też na kolacji z kapitanem i oficerami- było trochę stresu ale spoko. Trzy razy była gala z kapitanem, gdzie wymagany był strój wieczorowy- faceci smoking a kobiety suknie wieczorowe.
I teraz tak;
Byliśmy w Egipcie i znowu zobaczyłam piramidy.
Aleksandria to jeszcze większa dzicz jak Kair.
Rodos tam zwiedziłam super zamek, jest tam tanie złoto.
Mykonos akurat trafiliśmy na paradę pedałów......hihihi.
Dubrownik w Chorwacji tam zwiedziliśmy zamek.
Split wybyczyłam się na plaży.
Cypr też wybyczyłam się na plaży.
Ateny byliśmy w porcie jachtowym i w knajpie z basenem- super!!!!
Neapol zwiedziliśmy Pompeje są naprawdę piękne i zrobiliśmy sobie szybkie zakupy po Neapolu.
Wenecja płyneliśmy tramwajem wodnym, zaliczyłam plac św. Marka.
Liworno z tego portu pojechaliśmy do Pisy i Florencji- polecam.
Sycylia Mesina o tu włosi naprawdę przestrzegają sjesty- jest od 12-00 do 17-00.
Zaraz będe czytać co u was.
A teraz streszczam:
Chodziliśmy na SHOW- raz były przedstawienia taniec klasyczny, Chikago, śpiewał jakiś kumpel Pawarottiego w sumie super. Show był codziennie o 19-15 i trwał 50 minut.
Żarcie do oporu od 5-00 rano do 1-00 w nocy, codziennie basen, opalanko w portach spacery i zakupy. 2 razy byliśmy w Turcji i tam sporo zrobiliśmy zakupów. Byliśmy zaproszeni na brydż do kapitana- super widok. Byliśmy też na kolacji z kapitanem i oficerami- było trochę stresu ale spoko. Trzy razy była gala z kapitanem, gdzie wymagany był strój wieczorowy- faceci smoking a kobiety suknie wieczorowe.
I teraz tak;
Byliśmy w Egipcie i znowu zobaczyłam piramidy.
Aleksandria to jeszcze większa dzicz jak Kair.
Rodos tam zwiedziłam super zamek, jest tam tanie złoto.
Mykonos akurat trafiliśmy na paradę pedałów......hihihi.
Dubrownik w Chorwacji tam zwiedziliśmy zamek.
Split wybyczyłam się na plaży.
Cypr też wybyczyłam się na plaży.
Ateny byliśmy w porcie jachtowym i w knajpie z basenem- super!!!!
Neapol zwiedziliśmy Pompeje są naprawdę piękne i zrobiliśmy sobie szybkie zakupy po Neapolu.
Wenecja płyneliśmy tramwajem wodnym, zaliczyłam plac św. Marka.
Liworno z tego portu pojechaliśmy do Pisy i Florencji- polecam.
Sycylia Mesina o tu włosi naprawdę przestrzegają sjesty- jest od 12-00 do 17-00.