reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć laseczki nareszczie jestem w domu.
Zaraz będe czytać co u was.

A teraz streszczam:
Chodziliśmy na SHOW- raz były przedstawienia taniec klasyczny, Chikago, śpiewał jakiś kumpel Pawarottiego w sumie super. Show był codziennie o 19-15 i trwał 50 minut.
Żarcie do oporu od 5-00 rano do 1-00 w nocy, codziennie basen, opalanko w portach spacery i zakupy. 2 razy byliśmy w Turcji i tam sporo zrobiliśmy zakupów. Byliśmy zaproszeni na brydż do kapitana- super widok. Byliśmy też na kolacji z kapitanem i oficerami- było trochę stresu ale spoko. Trzy razy była gala z kapitanem, gdzie wymagany był strój wieczorowy- faceci smoking a kobiety suknie wieczorowe.

I teraz tak;
Byliśmy w Egipcie i znowu zobaczyłam piramidy.
Aleksandria to jeszcze większa dzicz jak Kair.
Rodos tam zwiedziłam super zamek, jest tam tanie złoto.
Mykonos akurat trafiliśmy na paradę pedałów......hihihi.
Dubrownik w Chorwacji tam zwiedziliśmy zamek.
Split wybyczyłam się na plaży.
Cypr też wybyczyłam się na plaży.
Ateny byliśmy w porcie jachtowym i w knajpie z basenem- super!!!!
Neapol zwiedziliśmy Pompeje są naprawdę piękne i zrobiliśmy sobie szybkie zakupy po Neapolu.
Wenecja płyneliśmy tramwajem wodnym, zaliczyłam plac św. Marka.
Liworno z tego portu pojechaliśmy do Pisy i Florencji- polecam.
Sycylia Mesina o tu włosi naprawdę przestrzegają sjesty- jest od 12-00 do 17-00.

reklama
Beatko to wspaniałe wakacje miałaś ale super że już jesteś z powrotem . A jak Twój mąż popłynął już dalej czy ma wolne ?
A jak u Ciebie ze starankami ? Wiesz już czy poczekamy na wyniki razem z Tobą ?;-)

Mąż wraca 7 pazdziernika, @ przyszła pod koniec lipca mam 25dc ale chyba teraz nic z tego serduszkowanie było zbyt często.
Beatko to o niczym nie świadczy. na 28 dni była laska która bzyzku robiła 2-3 razy dziennie niemal codziennie i zaszła :-). Jeśli zdążyły się plemniczki przyzwyczaic do takiego trybu to może i będą tego efekty :-). Ale nie nakręcaj sie. Co ma być to będzie :tak:

Witam wszystkich serdecznie!
Faktycznie te metody wyliczania dni na dziewczynkę lub na chłopca jakoś się tu nie sprawdzają. Mimo to ja będę próbować, co mi szkodzi ;-)
Czytałam że bardzo ważna jest dieta, 2 miesiące przed planowaniem dzidziusia powinno się zrezygnować z niektórych produktów a niektóre wprowadzić, podobno ma to duzy wpływ na płeć dziecka.
Sylwia75 jeżeli Twój nick oznacza wiek to wcale nie uważam że to dużo zwłaszcza że masz już 2 dzieci, wiele kobiet w tym wieku dopiero zaczyna planować pierwsze :tak:

reklama
Witam wieczorowa pora:) Ewcia dziekuje za mile slowka;)... Indygo.. nioo to moj wiek heheeh :laugh2:a co do diety to tez o tym slyszalam.....Ja to juz chyba mam jakies urojenia bo juz sie czuje ciazowo:-(..bylo mi zle,smierdzialo mi jakos dziwnie miesko i mialam zgage...Hahaha to na serio chyba juz jakies zwidy mam:wściekła/y:...Milej nocki zycze wszystkim;)

Do góry