Witam.....wszystkie stałe bywalczynie... Mam nadzieje ze nowe sa tez mile widziane
...Chyba za pozno trafilam na Wasze forum... bo juz jestem w trakcie starania o dziewczynke
... mam juz chlopcow 2... 13 i 9 lat
.... sa cudowani..ale maze jednak o dziewczynce..... nie wiem czy dobrze trafiam.. bo w ksiazce przeczytalam ze najlepiej 2 ..3 dni przed owulacja.... dzis juz mam 9 dzien owulacji... a probowalismy juz od 7 dnia.. i mysle ze dzis jeszcze poprawimy bo mi ktos powiedzial "pamietaj ze masz juz swoje lata",,,, moze sie uda.. a jak nie to mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe...Pozdrawiam wszystkie starajace.. i trzymam kciuki
![]()
Witamy na forum!
Masz dwóch chłopców to tak jak ja. W planowaniach dziewczynek mamy w takim razie 2:2 czyli remis.Ja tez celowałam w dziewczynkę ale czy mi się udało.... może dowiem sie jutro bo jade na USG 4D. Jak na razie dzidzia się szczętnie ukrywa i nie chce nic pokazac. Serduchowałam w pierwszym dniu śluzu płodneg, był to 11 dzień cyklu. Pozytywny test owulacyjny pokazał się w 14 dniu cyklu i wydaje mi się że tez owulacje zaczęła się tego dnia wieczorem, cho spadak temperatury był 15dc.
A dzis mi się śniło że będzie chłopiec. No cóż.... pozyjemy zobaczymy.
Życzę powodzenia w staraniu o córcię.