reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam.....wszystkie stałe bywalczynie:)... Mam nadzieje ze nowe sa tez mile widziane;)...Chyba za pozno trafilam na Wasze forum... bo juz jestem w trakcie starania o dziewczynke:)... mam juz chlopcow 2... 13 i 9 lat:).... sa cudowani..ale maze jednak o dziewczynce..... nie wiem czy dobrze trafiam.. bo w ksiazce przeczytalam ze najlepiej 2 ..3 dni przed owulacja.... dzis juz mam 9 dzien owulacji... a probowalismy juz od 7 dnia.. i mysle ze dzis jeszcze poprawimy bo mi ktos powiedzial "pamietaj ze masz juz swoje lata",,,, moze sie uda.. a jak nie to mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe...Pozdrawiam wszystkie starajace.. i trzymam kciuki;):)

Witamy na forum!

Masz dwóch chłopców to tak jak ja. W planowaniach dziewczynek mamy w takim razie 2:2 czyli remis.Ja tez celowałam w dziewczynkę ale czy mi się udało.... może dowiem sie jutro bo jade na USG 4D. Jak na razie dzidzia się szczętnie ukrywa i nie chce nic pokazac. Serduchowałam w pierwszym dniu śluzu płodneg, był to 11 dzień cyklu. Pozytywny test owulacyjny pokazał się w 14 dniu cyklu i wydaje mi się że tez owulacje zaczęła się tego dnia wieczorem, cho spadak temperatury był 15dc.
A dzis mi się śniło że będzie chłopiec. No cóż.... pozyjemy zobaczymy.
Życzę powodzenia w staraniu o córcię.

reklama
Ania..Witaj i slicznie dziekuje za mile powitanie:)... Ja " serduszkowalam" od 7 do 10 dnia:).. Tak jakos wyczytalam w ksiazce" chlopiec czy dziewczynka" .. i czuje sie jakos inaczej..ale nie wiem czy to jakas podswiadomosc czy to juz TO;)..w lodowce mnie mdli:szok:..a boje sie zrobic test,bo jak na razie to za wczesnie dzis mam dopiero 12dc :-(... w chlopcach maz sie spisal po " 1 razie";).. hehehe..ale teraz juz mamy taka przerwe ze kto wie..w kazdym razie bedziemy sie cieszyc z chlopca jak i dziewczynki..;-)
Ania..a co do snow to zawsze sie mowi ze sie sni " odwrotnie":sorry2:..wiec...Trzymam kciuki;)...Buziaki
Pozdrawiam wsztstkie dziewczyny;)

cześć dziewczynki ... :tak::-D:tak:

ja już po wczasach ale nadal na urlopie, teraz urlopuję się z małym u moich rodziców na wsi, więc pełen luz i relaks, mały ma tutaj wielkie pole do zabawy więc caly dzień szaleje .... :tak:

ostatnia @ mi się przesunęła, więc teoretycznie jak wrócę do domu to będzie akurat ten czas ( ok. 2 dni przed owulką) ale jaka bedzie praktyka to się okarze ...... :-)

witam serdecznie nowe przyszłe mamusie, i życzę szybkiego sukcesu II kreseczek ...... :-)

pozdrawiam :tak:

Beatko, swietne zdjecia!!! A jeszcze lepsi pozujacy:-)
Mieliscie super wyprawe, tyle miejsc za jednym zamachem!!!
A jakas Ty opalona:happy: Jakbym przy Tobie stanela, to wygladalabym jakbym sie w mace wytarzala;-)

Super zdjęcia! I pomyśleć że niektórym życia nie starczy żeby te wszystkie cuda zobaczyć a tu - trach wszystko w jedne wakacje! Czas pewnie zleciał błyskawicznie - jak zawsze w chwilach gdy życie zdaje się być bajką :-D Ja z tych miejsc chyba najbardziej chciałabym zobaczyć Sycylię i Rodos....

Kurcze Beatka ale zarąbiste zdjęcia a pewnie masz ich jeszcze ze 100 tysięcy, nie mówiąc o wspomnieniach. Pewnie myslami jesteś jeszcze na którejś wyspie. Ja to normalnie po takich wakacjach nie umiałabym sie zaklimatyzowac z powrotem.
Synek to pewnie był zachwycony. Tak sie super oglada te Twoje zdjęcia że normalnie mam niedosyt. Może podrzucisz jeszcze jakies?

Ania..Witaj i slicznie dziekuje za mile powitanie:)... Ja " serduszkowalam" od 7 do 10 dnia:).. Tak jakos wyczytalam w ksiazce" chlopiec czy dziewczynka" .. i czuje sie jakos inaczej..ale nie wiem czy to jakas podswiadomosc czy to juz TO;)..w lodowce mnie mdli:szok:..a boje sie zrobic test,bo jak na razie to za wczesnie dzis mam dopiero 12dc :-(... w chlopcach maz sie spisal po " 1 razie";).. hehehe..ale teraz juz mamy taka przerwe ze kto wie..w kazdym razie bedziemy sie cieszyc z chlopca jak i dziewczynki..;-)
Ania..a co do snow to zawsze sie mowi ze sie sni " odwrotnie":sorry2:..wiec...Trzymam kciuki;)...Buziaki
Pozdrawiam wsztstkie dziewczyny;)

Sylwia a w którym dniu miałaś owulke?

Jarzębinko Ty to ale sie wybyczysz. I oczywiście trzymam kciuki za.....wiadomo co.

Pozdrawiaski dla wszystkich starych i nowych. Kolorowych snów:tak:

Witam w sloneczna środe:) (bynajmniej u mnie sloneczko)
Aniu...wlasnie u mnie jest z tym problem nie od dzis ze po sluzie nie poznam:(..pewnie teraz wywolalam usmiech na twarzach:) u mnie jedyne co jest dokladne to dlugosc cykli..28..czasami 26 ale to zadko.... Pozostalo mi wiec cierpliwie czekac na termin @ ..juz wczoraj pomyslalam co bedzie to bedzie..jak sie teraz nie uda to nastepnym razem moze ;)..a jak nie to chyba sobie odpuszcze:(((..moze faktycznie nie te lata..hehehe;)..ale korci mnie zrobic test bo lezy sobie grzecznie w szufladzie:) ale jakos nie mam odwagi,poczekam jeszcze moze do przyszlego tygodnia.. ale maz mi wczoraj powiedzial.." Co sie z Toba dzieje?" ze jestem jakas drazliwa i inna jak zawsze.. moze to jakis znak;)
Pozdrawiam i milego dnia zycze wszystkim:)

reklama
Do góry