reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama to ja soczek wypiję za te Twoje 3 latka :)
:szok:A mi w czerwcu pyknie 8 lat na BB :szok: Tylko Ty przez 3 lata 20 tys postów a ja przez 8 lat 1 tysiąc ;-) Przerwe miałam sporą

A Koliber podobno zmieniła Nick :( Tak któraś z dziewczyn tu wcześniej pisała

Ostatnia edycja:
reklama
axarai u mnie colin to ciagle lezy sam i sie bawi przychodzi pora wkładam do kosza ide i spi :) jak marudzi to mu nadia pośpiewa i on jest w siódmym niebie :)oby tak bylo zawsze :-pa ja chce zeby bylo duzo widace zebym ja go widziala jak sie bedzie bawil itp ;p a ja nie lubie jak jest czegoś dużo tak samo w domu nie lubie jak nie ma duzo rzeczy na meblach i takich rzeczy nie wiem czemu denerwuje mnie to;/tak samo mam z rzeczami do dziecka lubie takie nie nasrane ze tak powiem :-D dlatego chce taki jak najmniej wzorzyste łóżeczko :)
super rodzenstwo :) u ciebie tak fajnie sie dzieciaki po dwóch chowają dwa starsze chłopaki razem podobnie wiekowo i teraz parka :)

Kurcze ale zalatana jestem, dzis bylam u mechanika bo wracając z pl cos nam tłumik poszedł,cale szczescie wystarczylo pospawac:) poza tym w piwnicach grasuja myszy bądź szczury i dzis z samego ranca była jakas kobita na odszczurzaniu musiałam otworzyc piwnice,żeby zajrzala,cale szczescie powiedziala,ze w naszej nie cuchnie jak w innych wiec u nas sobie nie urządziły domu schadzek . Oczywiscie odszczurzanie chwile przed moim wyjsciem do mechanika.Poza tym bylam i ginka i jeszcze raz tu dodam –Ona poki co jest swietna nie mowi plod,pęcherzyk tylko dzidzius :D no i w ogole wyściskała mojego Olutka-hehe. Taka podniecona ta ciaza jakby to jej była,hehehe. No wiec do rzeczy dzidzius ma 3,1mm i jest sporawy jak na swój wiek,wiec mam cicha nadzieje,ze rozwija się zdrowiutki silny bobasek. Kolejna wizyta za 2 tyg, no i co mi się jeszcze podoba nie będzie wyliczania terminu ze standardowego kolka, bo mam cykle dłuższe niż 28dni( przy Olucie mimo,ze cykl 35 wyliczyli mi z kolka!)

Mama
No to zdrowko za te 3 latka:)
PS jak Ida przygotowania do otwarcia salonu?
Truskaffcia

Zdrowka i kuruj się :*

Mama, Nullka
Ja tez zauważyłam,ze kolli usunęła niektóre posty i zmienila Nick:(

Witam :)

Ja dzisiaj rano też zerkałam w pracy czy są jakieś newsy od Madzi. Naczekałaś się trochę. Gratulacje kochana! NIech Marcelek zdrowo rośnie i daje rodzicom duuuuzzzzo radości!!!!

Truskaffko nie przejmuj się pracą. Zdrowie ważniejsze, tak więc zdrówka!

Mama chciałoby się rzec, że trzeba tą rocznicę oblać ;)

axari cudne zdjęcie. Kamilek ma śliczne włoski!

Madziu - to i tutaj jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech Marcelek zdrowo rośnie i będzie pociechą dla rodziców!!!:-)

Ann - dobre wiadomości!!!! niech okruszek sobie dojrzewa w brzuszku!!!

Magda, ale się naczekałaś, najważniejsze, że już po i Marcelek zawitał już na świecie,
z całego serca Ci GRATULUJĘ, czekamy na Was, wracaj do sił a synuś niech zdrowo rośnie (piękna waga) :-)
Zobacz załącznik 529135

Ann
, cudne wieści, raz jeszcze kochana GRATULUJĘ!

Truskafffka, dzięki wielkie! Mnie w sumie nie martwi to, że Krzysiu mówi mniej od rówieśników (bardzo się rozkręca) ale to w jaki sposób używa słów (a jest np. sporo echolalii natychmiastowych i odroczonych, rano jak przyszedł do pokoju to zamiast "cześć mama" usłyszałam "gniazdko elektryczne" ;-)). Dużo zdrówka dla Ciebie!

Axarai
, prześliczne zdjęcie! Ja Kai pstryknęłam wczoraj tylko to, muszę zrobić jakieś ładne fotosy :-)
Zobacz załącznik 529136

reklama
Do góry