reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka
ja dopiero wróciłam z Poznania i też już nogami przebieram kedy bedzie info od naszej Madziulki......

wszystkie Was ściskam na płackoooo...nie wymieniam bo padam ze zmęczenia a literki mi skaczą :baffled:
u nas masakryczne ślizgawice!!

reklama
Rany mam nadzieję, że u Magdy wszystko dobrze! Po doopie dostanie, że nie daje znaku życia, a My tu w nerwach!!!!
Moja Ada mimo, że była cesarkę dostała 8/9/10 punktów, i jak ja wyjęli była taka fioletowa, i nie płakała. Może ktoś mi powie dla czego? CC zaplanowane.

Axarai, u Krzysia było to samo, dostał 8 punktów za siny kolor skóry i obniżone napięcie mięśniowe, po wyjęciu z brzucha nie płakał, powodem było zachłyśnięcie się wodami płodowymi. Kaja płakała już jak ją z brzucha wyszarpywali ale wciąż nie była całkowicie na zewnątrz :-), dostała 10 punktów.

Też czekam jak na szpilkach na wieści od Madzi.

u mnie chociaz rodzilam oboje naturalnie zadne nie plakalo jak je wyciagneli tylko sobie popatrzylo i po czasie :) oboje od razu dostali po 10 punktów... tutaj colin jak zostal wyciagniety to od razu polozna nam zdjecia robila jeszcze z taka pewpoiwna we mnie ;p i plakal dopiero gdy go do kapieli wziela :)

Sms od MAGDY

po 6 godzinnym czekaniu z powodu naglych wypadkow wreszcie sie doczekalismy. O 16.09 z waga 3820g i 10 punktami przywital nas nasz kochany synus marcelek.
Czujemy sie dobrze, tylko styrasznie zmeczona jestem. Pozdrawiam serdecznie, MAGDA

Magda wielkie gratulacje xxx

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry