Witam
chora, ale się nie poddaję i walczę z zarazkami
Magda czapa świetna i sukienka urocza, ale cię rodzinka znów miło zaskoczyła

a urodzinki Nelki będą pierwsza klasa

:-)
moja praca ma jeden minus-wiadomo że jakbym pracowała to kasiorki byłoby więcej, ale jak to określam jestem dodatkiem do budżetu domowego

a bardzo sobie chwalę możliwość bycia w domu i łączenia roli mamy, żony, gospodyni domowej z pracą
Marzycielka małpy brak jak widzę

i dobrze, niech franca w ogóle nie przychodzi

i tak..pamiętaj pozytywne wibracje, pozytywne nastawienie ważna rzecz!! POWODZENIA!!
Ewcik Słońce, niestety tylko tulić Cię mogę wirtualnie i przesyłać NADZIEJĘ. KAżdy ma swoją wytrzymałość..wiem, że boli

przykro mi bardzo. Ale wierzę i wiem że w końcu zaświeci dla was słońce.
Czarna kciuki zaciśnięte
Natusia kurka...szkoda że z pracą M tak się knoci, wiem jaki to stres, przerabialiśmy to z D..ehh..ale chłopaki zaradne są i na głowie stają żeby było dobrze, także ufam że będzie dobrze

a M jak wie wcześniej to na pewno będzie się już teraz rozglądał za czymś nowym. Powodzenia!!
MamaKubulki 
gratulacje i spokojnej ciąży życzę ;D
Noemi i bardzo dobrze

bez stresu czekamy na wizytę i piękne wieści

:-)
Piranha o żesz...to miałaś nieźle zamotany poranek, ogólnie kolorowy zawrót głowy z dzieciakami często

ehhh chciałabym ci jakoś ulżyć..ale tak naprawdę niewiele można poza ciepłym słowem. Trzymam za was kciuki, żebyś wreszcie miała czas złapać oddech...
moje szkraby będą miały pokój wspólny na razie. W przyszłości ich rozdzielimy, ale na ten moment dostaną duży pokój do podziału

oczywiście Rybka na początku w nocy będzie spać w kołysce przy łóżku naszym, ale pewnie w okolicy 5-6miesiąca będziemy chcieli szkrabika wykopać do pokoju swojego. Ciekawa jestem jak to będzie ;p
u nas tyle dobrze że Mati ma spanie niezłe, nieraz włazimy mu do pokoju jak śpi, gadamy, światło zapalamy a on kimono

więc mam nadzieję że braciszek/siostrzyczka nie będą go budzić ;p
a życie zweryfikuje jak będzie hehehe
Ilaczek jaka Emilka radosna i śliczna

cudo
Martucha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emocje emocje emocje!!!! Nic nie mówię, ale swoje wiem

i nie pozostaje mi nic innego jak kciuki zaciskać i czekać na kolejne dobre wieści z testów

dla męża STO LAT śpiewam i fałszuję
Mama dziękuję, będę żyć hehe
kciuki zaciskam za spotkanie i wiem że będą dobre wieści
no i piątkowe ślę....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&