reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieńdobry :-)

Patrysiu ogromne gratulacje dla ciebie i Marcelka :-)
Ale miła niespodziankę nam sprawilas w ten poranek :-)
Niech malutki zdrowo rośnie a ty szybciutko wracaj do nas :-)

Zagladne pózniej . Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Witam
Wpadam tylko na chwilę bo robota czeka

Patrysiu wreszcie sie doczekalas gratuluję syneczka :) wszystkiego dobrego dla Was i wracajcie szybko

Ewcik tak jak Piranha pisze - nie spisuj tego cyklu na straty bo znam przypadki ciąży z długiego cyklu gdzie owu była dopiero 30 któregoś dnia cyklu. Wszystko jest możliwe chociaż napewno trudniejsze bo trzeba filowac i robić te testy żeby owu nie przegapić nawet tej późnej . Trzymam kciuki

Jeśli o mnie chodzi to pisałyście że fajnie że na nfz USG mi zrobili - ale to nie było na nfz tylko w prywatnej klinice medicover w której mąż w pracy opłaca za nas składki ;) .

Ja dziś rano jechalam w korkach ponad godzinę 12 km na pobranie krwi do tych wszystkich zleconych przez gina badań. Glodna do tego bo na czczo . Myślałam że padne w tym aucie.

Lecę do pracy - miłego dnia

Patrysiu GRATULACJE!!!!! Wspaniałe wieści, życzę Wam cudownych wspólnych chwil, nareszcie razem.:-)

Jak tak Was czytam to myślę sobie, że nic nie zrobiłam z mim ph, nawet nie mam pojęcia jakie miałam jak zaszłam w ciążę, ech...
Ja od dzisiaj odstawiłam fenoterol, tak jak kazała ginka, a za 2 tyg. wyciąganie szwów. Zobaczę czy mi znowu skurcze w kość nie dadzą, bo jednak fenoterol bardzo pomógł, a tu jeszcze do wyciągania szwów trzeba by poczeka. Po za tym dopiero muszę sobie wszystko kupić do szpitala i dla maluszka przygotować rzeczy.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

Lola flora -ile ci zostało do porodu ???
masz tel.do którejś z nas aby przekazac info o narodzinach??

Nulko-wiesz obiecałam sobie ,że jak uda sie ta dziewczynka
to i ja uwierzę w planowanie tak do końca i spróbuję szczęścia :-D

Tusia dokładnie ja też czekam na wynik planowania u Nullki

Nullka ja w sobotę jechałam do Warszawy i też masakra godzina w korku, wspólczuję tak na codzień . Kiedy myślisz że poznasz płeć?

Ewcik, ja tak miałam z owulką w cyklu zaciążenia. Jeszcze w 24 dniu cyklu na monitoringu gin. mówiła,ze to cykl bez owulacyjny i że będzie mi się ciągnął, mierzyłam tempkę i nic. Potem pojechałam do Krakowa na zajęcia na sobotę i niedzielę. Już w sobotę myslę sonie a cóż to za śluz się pojawia, to był 31 dzień cyklu,a w niedziele przed południem tak mnie jajnik bolał, że chodzić nie mogłam. Myślałam, że to okres się zbliża, zwłaszcza, że w poniedziałek 33 dnia cyklu dostałam krwawienia. Myślałam, że okres mi się rozkręca, a tu nic prawie we wtorek, środę. Potem cisza i znów za kilka dni lekkie tym razem krwawienie. Temperatura wtedy była ponad 37 i ja tak jeszcze długo czekałam po czym zastanawiała mnie cały czas temp. w pochwie i co dziwne pod pacha miałam cały czas ponad 37,3. I tak zaszłam w ciążę nawet nie wiem kiedy? Piszę to, żeby dodać ci otuchy, bo książki jedni, lekarze drugie, a nasze organizmy zrobią po swojemu. A cha i ja miałam porąbane cykle co 30 dni albo nawet ok 43. trzymam kciuki za owulację!!!!
A i przypomniało mi się, jak robiłam test owulacyjny w 33 dniu cyklu i nic prawie krechy widać nie było, a tu proszę jestem dziś w 35 tygodniu ciąży.

reklama
witam wszystkich
Pogoda u nas fatalna, ja jestem tak przeziebiona , ze ledwo zyje, juz mnie kilka dni trzyma
Patrysia ogromne gartulacje,
agagsm to to widze, ze mamy podobnych chłopów, bo mojemu przeprosiny tez przez gardlo nie przechodza

Do góry