reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry wszystkim :)
patrysia mega gratulacje dla was :)
dzieci+gif22.png

my juz paszport mamy wiec jeszcze troche i do polski :)
dzis mialam ciezka noc colin i nadia sie co chwile budzili nie wiem czemu zawsze spia dluzej a tu dzis na zmiane co 2 godziny ledwo widze na oczy ;/ masakra... mam nadzieje ze to takie jedno razowe;p
milego dnia dla wszystkich my zaraz jedziemy do mojej siostry z zaproszeniem na chrzest:)

Tusia we wrześniu nawet o tym nie myślałam bo grype miałam w okresie owulacji , dzieci mi też chorowały i ledwo żyłam. Czasami mam zwątpienia i chce odpuścić potem na odwrót. W razie co ma Rephresh, replens i limonkę przygotowaną. Diety pilnuje ale czasami coś podłapię zabronionego ale suplementy mi się skończyły więc mam tylko magnez i witc i żurawinę i na razie nie zamawiam bo pół roku je jadłam i trochę luzu robię. Czasami się zastanawiam po co mi to wszystko, mamy tak dobrze, dzieci duże można sobie pozwolić na samodzielne wypady , na imprezki a tak od nowa wszystko. A wogóle ta szkoła mnie wykańcza straszy jest w 4 klasie i masakra ile nauki, codziennie po 3-4 godz z lekcjami i jeszcze szlaczki i literki u mojego pierwszoklasisty:rofl2:wczoraj cała rodzina zasiedliśmy przy stole i w czwórkę odrabialiśmy lekcje:-Dtylko się książkami wymienialiśmy.
Także wesołe dni mamy.........byle do piątku i wakacji:-) ty też się coś kochana ociągasz z tym działaniem?

Kinga: z tym, że mój mąż stwierdził wczoraj, że ja "całe życie" układam pod to żeby w ciąży być i że przesadzam, bo przy Miśce było raz i jest dziecko, więc o co mi chodzi z tymi staraniami codziennie, a on nie jest maszyną, więc się obraziłam i nie będę go zmuszała, że to dziś czy nie dziś - póki nie przeprosi to jest dla mnie powietrzem
eek.gif
rozumiem Cie, też by mi sie przykro zrobiło. I powiem Ci że mój mąż też tak potrafi mi powiedzieć czasami.. że przesadzam. Teraz to sie z tego śmieje że ja co miesiąc mam inny pomysł na starania itd... ale godzi się i nie jęczy mimo że np czasami jest mega zmeczony bo stale pracuje :(
Mam ndzieje ze sie z mezem dogadacie. 3maj się

a no skarbie to u mnie podobnie jak u ciebie :tak:
mam tez syna w 4klasie niestety niechętnego do nauki :confused2:nerwowego ,troche problemów z nim
i dwulatka który niestety w spokoju nie daje mu się uczyc ani lekcji odrabiać
bo koniecznie chce tą książkę co brat :-p:rofl2:
no i tez wiele wątpliwości +materialne,zdrowotne
i zadnej gwarancji na spełnione marzenie
dobrze jest juz jak jest,tylko coś w serduszku mi brak :sorry:

CzeŚĆ dziewczyny! KiedyŚ zrobiŁam test na pŁeĆ dziecka (nie wiem czy pamiĘtacie) wczoraj zrobiŁam drugi i wyszedŁ taki kolor

Załączniki

• DSC03402.jpg
    DSC03402.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 49
czesc olum :-) fajnie gdyby sie sprawdzil ten test na plec tylko z tego co pamietam to pare dziewczym z forum robilo te testy i one chyba nie do konca sie sprawdzaja. mysle ze dziewczyny napisza ci wiecej na ten temat ;-)

reklama
Do góry