reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

479901_502928106385189_668791040_n.jpg

Patrysiu Kochana
PrzeOgromne GRATULACJE dla Ciebie i Marcelka
Niech syncio zdrowo rosnie, daje Wam wiele radości i szczescia!!!
Wracaj do nas Szybko Patrzysiu:)))

reklama
Zobacz załącznik 504286

Patrysiu, GRATULUJĘ z całego serca!!!

Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.

Witajcie dziewczyny, długo mnie nie było ale to z racji mojej choroby ( rozłożyło mnie strasznie ) jak i choroby Jaśka.

No ale doczytałam wszystko :-)

Nulka gratuluję serduszka , to jest piękny moment w ciąży jak zobaczy się ten migający punkcik:tak:.
Noemi trzymam kciuki za piękną zdrową ciążę no i żeby te dwie kreski okazały się dziewczynką :-).

No i przede wszystkim Patrysia serdecznie gratuluje dla Was. Witamy Marcelka niech rośnie zdrowo.

Miłego dnia dziewczyny

Ewcik, zapomniałam Ci napisać, może pij znów ziółka nr 3? W tamtym cyklu piłaś i miałaś śliczną owulkę. Jak już pisałam mam przeczucie, że będziesz mieć późną owulację jak we większości Twoich cykli :tak: Długie cykle to długa pierwsza faza a długa pierwsza faza to późno wzrastające pęcherzyki, ja trzymam kciuki bo naprawdę mam takie przeczucie, rób kochana na wszelkie wypadek testy :-)

GRATULUJĘ PATRYSIA!

U mnie to już szansa jedynie na "0+12" chyba :) kreska na owulacyjnym mi ciemnieje i wieczorem to już będzie ciemna, brzuch mnie boli, a ja od wczoraj mam "ciche dni" z moim mężem i nie da rady inaczej - chyba, że mnie przeprosi, w co wątpię, bo on książe i przepraszać nie przeprosi pierwszy - więc chyba na straty ten cykl :baffled:
szkoda gadać

agagsm ja też liczę że dziś w końcu bede miała pozytywny test, ile można czekać!
A Ty tam sie nie dąsaj z mężem akurat teraz jak czas na serduszkowanie:) no coś ty.. przytulcie się i pogódźcie :tak: a wieczorkiem działajcie ;)

Patrysia ogromne gratulacje dla Ciebie i Synusia:-D

a ja dalej czekam na owu. brzuch też mnie boli, śluzu pełno rozciągliwego, zbadałam jego ph i jest 6,8:szok: co robi picie wody z cytryną i ograniczenie nabiału:-)
z testami owu to już nie wiem co i jak, wczoraj robiłam co dwie godziny, i tak o 16tej kreska druga była, nie jakaś tam mocna, o 18tej ledwo widoczna, a o 21wszej już jej nie było w ogóle, a dzisiaj o 10tej jest mocna, ale jednak słabsza niż kontrolna, zobaczymy co będzie dalej, jak mi testów starczy, miałam 50szt i pewnie wszystkie na jeden cykl pójdą:eek:
jajniki czuję, mam takie obrzęknięte podbrzusze, po hormonkach to i może jakieś bliźniaki by były:-D

pozdrawiam Was i lecę domek ogarnąć, jutro Ślubowanie mojej Emilki, muszę ubranko przygotować, jeszcze zakupy poczęstunkowe zawieźć do szkoły.

MIŁEGO DNIA

reklama
Kinga: z tym, że mój mąż stwierdził wczoraj, że ja "całe życie" układam pod to żeby w ciąży być i że przesadzam, bo przy Miśce było raz i jest dziecko, więc o co mi chodzi z tymi staraniami codziennie, a on nie jest maszyną, więc się obraziłam i nie będę go zmuszała, że to dziś czy nie dziś - póki nie przeprosi to jest dla mnie powietrzem :eek:
ilaczek: oj dieta dużo daje, też to zauważyłam - łyknę 1 tabl żurawiny i po ok. 1h mam ph niższe:)

Do góry