reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga, Kate, mój też obrażalski i nie zna słowa przepraszam.

Kate, dużo zdrówka dla Ciebie!

Aga
, życzę przeprosin ze strony M (choćby takich bez słowa przepraszam ;-)) i owocnych działanek, progesteron już prawdopodobnie rośnie a owulka tuż tuż.

Marzycielko, ta lampa wydaje się być mała a wielkość ma tu znaczenie :-D, ja mam tego typu lampę Himalayan Salt Lamp 4-6Kg Medium | eBay i ma jakieś 30 cm wysokości. Ta lampa musi być ogromna 18-25Kg Himalayan Crystal Salt Lamp | eBay :-D, tutaj salt lamp | eBay można coś sobie wybrać.

Agulek
i Tusia, ja wierzę mocno, że spełnią się Wasze marzenia i będziecie tu niebawem chwalić się różową wyprawką.

Olum, kolorek dziewczynkowy :-) choć ja osobiście nie wierzę w skuteczność tych testów ...życzę by jednak u Ciebie się sprawdził. A w którym teraz jesteś tygodniu? Będę jutro trzymać kciuki!

Mama, niniejszym wzywamy do niezwłocznego stawienia się na forum :-)

Ostatnia edycja:
reklama
olum nie smuc sie! najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa :-) czasami sama sie zastanawiam jak juz bede w ciazy to czy bardzo bede sie stresowala tym kto zamieszkal w moim brzuszku. no ale przeciez i tak juz wtedy nic nie zmienimy wiec lepiej sie tym nie stresowac tylko cieszyc ze znowu bedziemy mogli przytulic taka malutka istotke ;-)

cześć dziewczyny.

Mam do Was ogromną prośbę czy byłybyście tak kochane i przypomniały mi jakie suplementy powinnam łykać ja a jakie mój M planując dziewczynkę.

Będę wdzięczna również za adresy gdzie owe suplementy kupić .

Z góry dziękuję

Nad moim M ustawicznie pracuję aby w końcu dał zielone światło na powiększenie rodzinki . Oczywiście sama mam dylematy tak jak dzisiaj opisywały dziewczyny ale ech same wiecie gdzieś w duszy gra :-)

M. już mnie próbuje podejść, że niby nic się nie stało i taki miły się robi...ehh słowo przepraszam to jak jakieś matrix:confused2:
Piranha, kate, kinga: bo oni mają genetyczne upośledzenie na słowo przepraszam i moja wina:-D

Piranha: u mnie owulka jest właśnie jak już progesteron rośnie i zresztą wiem i czuję, że to już w ciągu najbliższych 12-24h na 100% - no i regularnie jak w zegarku koło 20dc.
Pytanie teoretyczne - jak się pogodzę to kiedy działać w owulację też? dziś wieczorem, jutro rano? zważając, że mi skacze po przytulankach PH??? w końcu ja jestem ograniczona jedynie do "zachodzenia w ciąże" więc trzeba się trzymać tego celu, co by chociaż prawdę mój luby mówił :-D Help me. Najlepiej to d pracy nie iść z powodu staranek:laugh2::-p
wczoraj się nałykałam jak głupia żurawiny, replensa wycisnęłam, no i pokłóciłam się z m. - rano to miałam z tego wszystkiego prawie 4,0 Ph, ale myślałam, że podziałamy a mnie tak wnerwił, że już wszelkich działań sie odechciało :rofl2::-D:rofl2:

Marzycielka
: tez myślę nad lampa - taka ok. 5kg mi się wydaje akurat!

Kinga: kciuki za twoją owulację, bo moja chyba puka do mnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry