reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak-rozumiem cie doskonale
Ja bendąc w ciązy z drugim dzieckiem i wielką nadzieją na córkę
poroniłam :-(a dalsza sąsiadka tez była w ciąży ja miałam na 22maj ona urodziła 20maja córkę
za kazdym razem jak spojrze na nia serce mi ściska :-(trudne to jest.

Noemi-ach :-):-):-)

Mama-u mnie bez zmian kobitko >buziol.

miłego kobitki.

reklama
hej dziewuszki!!!

czekam właśnie na lekarza, bo może dziś do domkuuuu......:-D

Noemi - no to kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama - jak rodzice patrzą to dzieci aniołeczki:-D

wstawać śpiochy!!!
miłego dnia!!!

Hej babeczki!

Nareszcie mam internet! ...przeczytałam jednak tylko ostatnie strony bo czasu brak :-(

Noemi, ciąża jak nic :-) a ten spadek i drugi skok to była późna implantacja (stąd tak ważna jest długa FL, gdyby była za krótka to zarodek nie zdążyłby się zagnieździć), test wyszedł pozytywny w tym samym odstępie od skoku co u mnie :-) Kochana, GRATULUJĘ z całego serca, Twój wykres wygląda jak plusik na teście :tak:, ale się cieszę! Juuuuupiiiiiii!!!!

Marzycielko, Castagnus obniża prolaktynę, jak chcesz mam kilka nowych opakować oraz 2 nówki Agnus Castus (z tym samym składnikiem ale chyba w silniejszej wersji) zakupione w UK to mogę Ci wysłać. Mi jednak nie służył (miałam po nim koszmarne pryszcze i bóle głowy) ale wiele dziewczyn zachwala. Stresował mnie też fakt, że można stosować tylko 3 miesiące a potem musi być przerwa, stresowałam się, że gdy nie zajdę w ciągu tych 3 miesięcy to po odstawieniu nastąpi wyrzut prolaktyny i znów wszystko się namiesza. Prolaktynę obniża też witamina B6 we większych dawkach, warto jednak sprawdzić poziom PRL bo gdy jest znacząco podwyższony to Castagnus czy B6 sobie nie poradzą i musi wkroczyć do akcji Bromergon/Dostinex/Norprolac.

Madzik, witaj i koniecznie pisz z nami! Ja kupowałam One Step Ovulation Test na Allegro.

Tasha, czekam dziś na posta napisanego z domku :-), a jak Sonia się czuje?

Witam Was wszystkie o poranku :-)
Dzisiaj mam nadzieję będę mieć czas żeby z Wami popisać i chociaż troszkę nadrobić stronek.
Tesha &&&&&&&&& żebyżcie mogły już iść do domku!

Noemi &&&&&&&&&&& :biggrin2::biggrin2::laugh2:

Kinga, dopiero teraz zauważyłam jak napisałaś :zawstydzona/y:, po powrocie do domu miałam urwanie głowy z usypianiem dzieci a potem sama odpłynęłam :-) Właśnie odpisałam :-)

dziewczyny, wychodzimy do domu!!!!!!!!!!!!!!!
hurrra!!!
Sonia ma się całkiem dobrze, humorek jej dopisuje, obdarzyła mnie od rana serią uśmiechów:-), apetyt ma, że ho ho, waży już 4150:-), zapalenie płuc minęło, pozostała resztka kataru, ale są to już ilości śladowe, które można aspiratorem wyciągnąć, dostanę też kropelki do noska robione na zamówienie i dalsza kuracja katarowa w domu:-)
ale się cieszę!!!
kupiłam też mojej niuni huśtawkę Bright Starts taką jak Axarai, mam nadzieję, że się jej spodoba:-)

potem odezwę się z domku:-)

reklama
Do góry