Witam dziewczyny
Znowu mnie trochę nie było , ale to dlatego że jak mam luźniej w pracy to często jest tak że nie chce mi się odpalać kompa a w weekend to już w ogóle. Sobota i niedziela były spędzone mega rodzinnie.
Wczoraj miałam stracha bo miałam dwie plamki krwi na bieliźnie i się mega wystraszyłam że będzie powtórka z grudnia :-( Potem do teraz już cisza i tak myślę sobie że to chyba było po sobotnim serduchu które było po tygodniowej przerwie. Także na razie mówimy STOP serduchom - przynajmniej do wizyty 11.10
Jutro Julek o 11 ma zdjęcie gipsu - mam stracha czy wszystko będzie ok i czy nie bedzie musiał chodzić na jakąś rehabilitację. Zobaczymy
To tyle co u mnie
Madzik witaj i udzielaj sie udzielaj
Testy owulacyjne , które ja polecam (zresztą poleciła mi je Piranha) są dobre i nie zawiodłam sie na nich . Ja kupowałam od tego sprzedawcy
50x TESTY OWULACYJNE+5x TESTY CIĄŻOWE BARDZO CZUŁE (2632581715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Noemi czułam że z tego cyklu będzie ciąża
Od początku kibicowałam Ci mocno i bardzo wierzyłam patrząc na codzienny zapis Twojej tempki że dołączysz do mnie/ do nas ciężarówek.
Jejciuuuu cichutko już Ci gratuluję . Zapodawaj nam tu fotki Twoich testów :-) Ja chętnie popatrzę
Kinga Dzisiaj wyszedł Ci test owu dodatni??? To do roboty kochana i już trzymam kciuki za plusa na końcu wykresu :-)
Czyli ja weszłam za Axarai a Noemi wchodzi za Darię???
Patrysia jak tam po weekendzie ??? Nadal w całości jeszcze jesteś??? ;-) A brzuszek masz duży , ale taki zgrabniutki :-) Super mieszkanko to nie dziwne że synkowi tam dobrze
Tasha super że w końcu wychodzicie ze szpitala :-) Oby teraz już Sonia była zdrowiuteńka .
Czarodziejko dobrze ze chłopcy już zdrowi , ale trochę się miałaś z tym choróbskiem . Ehhh te wirusiska
natusia widzę że po imprezce jesteście?? Wszystkiego najlepszego dla synka i dla Was z okazji rocznicy :-)
Fajne fotki z imprezki
mama widzę że trochę sie pokomplikowało w sprawach biznesowych i troche pod góre jest, ale silna babka jesteś i napewno znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie tego wszystkiego. Usiądziesz przemyślisz podebatujesz i jak pomysłowy Dobromir wpadnie coś do głowy
Życzę Ci tego z całego serducha i trzymam kciuki
Nie wiem co ja miałam jeszcze
Muszę lecieć po Julka zaraz do szkoły
Aaaaaaaa wiem od dzisiaj zaczęły mi sie większe mdłości
Na razie wymiotów brak , ale odruchy są (najgorzej jak otwieram lodówkę - i od mięsa mnie jakoś odrzuca i od wędlin)