reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcik - a może kropelki do nosa Nasivin 0,01%; są przeznaczone dla niemowląt po 1 miesiącu życia, więc nie mogą być jakieś szkodliwe, poza tym bez recepty; Sonia miała przepisywane różne cuda na ten katar włącznie z jakimś specyfikiem na leczenie zatok a właśnie Nasivin jej pomógł i dziś już prawie po katarze

Andziak - jaki zgrabny brzuszek!!!

Mama - dasz radę, wierzę w Ciebie, przebojowa z Ciebie babeczka:tak:

Czarodziejka - zbieraj kochana siły na listopadowe dni, bo dopiero wtedy będziemy chodziły wyplute;-)

tasha jak ostatnio usłyszałam w reklamie "leczony katar trwa 7 dni, a nie leczony tydzień" :-D więc jeszcze ze 3-4 dni i powinno przejść.. niestety, nie mam tych kropli w domu, mam tylko xylogel, ale nic nie pomaga, poza tym nie wolno tego stosować dłuzej, niż 3 dni

andziak śliczny, kształtny brzusio.. moim zdaniem na tych zdjęciach to nie siusiaczek, tylko pępowina, no ale może się mylę

mama walcz o swoje marzenia!! silna babka z Ciebie i ja wiem, że Ci się uda

Andzia jaaaaaaaa, ale masz piękny brzuszek. W ogóle niezła laseczka z Ciebie:cool2:

Martucha oszczędzam się, to fakt. Nie robię prawie nic, ale i tak kiepsko się czuję. Normalnie boli mnie wszystko:eek: Może to i lepiej, bo nawet nie próbuję się za bardzo porywać na robotę. Dziewczynki w porządku. Już zrozumiały, że mama się źle czuje i trzeba mamie pomagać, a nie tylko wymagać. Nikusia poza szkołą świata nie widzi. Biega tam jak na skrzydłach. Zaczyna już mówić angielskie słówka i liczby....Coś czuję, że ona szybciej załapie język niż Nelunia.
Daj znać, jak będziesz miała wyniki badań. Chciaż sobie podgybamy:-p

Magda - ajjj...zapomniałam poprosić...wrzuć kochana kilka fotek z tymi cudeńkami, które mąż kupił dla królewicza, plisss!!! i zdradź jakie imię wybraliscie!!!

Natusia - zdrówka dla synka i miłego imprezowania!!! chyba w poniedziałek wychodzimy do domku, boszsz nareszcie, czuję się tu jak w celi:-D, tylko spacerniaka brakuje

reklama
sałatka zrobiona, ciacho też:-) odpoczywam :-p

Mama haha jak uszka? moje chłopaki dziś latali i bawili się w "gilanie" boszszeeee jaki hałas, aż w uszach brzęczało:rofl2:
i masz rację, korzystam :p a jak mnie najdzie wielka chcica to jest jeszcze lech bezalkoholowy i z niego grzańca można też zrobić ;p
Martucha dobrze że się przypomniałaś ;)
Andziak jaka ty szczuplutka jesteś :) wszystko Ci w brzuszek idzie, piękne mieszkanko ma Jędruś :)
Natusia no jasne że warto inwestować w siebie, dokształcać się:tak: czyli jeżdżąc na zjazdy musiałabyś nocować poza domem? kurka...ciężka sprawa...
jak często MArcelek ma angielski?
ale się złożyło haha my w zeszłym tygodniu urodzinki Matika i w niedzielę rocznica, a teraz wy hihi
Magda Gratulacje dla Nikusi :D Duma rozpiera :-):-):-):tak::tak::tak:
dołączam do prośby Tashy :D

Przejrzałam zdjęcia Matika i Rybci ...i nic nie widzę:-D
bardzo podobne mają maluchy wymiary jeśli chodzi o przezierność karkową, wymiar dwuciemieniowy. Różnica taka że przy Matiku łożysko było na przedniej ścianie wysoko, a teraz jest na tylnej ścianie wysoko. Mati wg usg 12tc+6dni i miał 60,9mm a Rybcia 13tc+1dzień i ma 69,3mm :)

Piranha czy to że łożysko jest teraz na tylnej ścianie, może wpływać na odczuwanie ruchów maluszka?
Tasha WOLNOŚCI Witaj!!! :D

Do góry