reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej!!
a na Zmierzyłam tempkę i dzisiaj znowu w niebiosach:-) na rtęciowym 37 a na elektronicznym 36,9 wpisałam średnią 36,92:-p ahh ważne że wysoka:-) cieszę się i najprawdopodobniej kupię dzisiaj test 10 i jutro z ranca zrobię według nowej granicy będzie to 11dpo

Kasiula a jak Ty??

Piranha wiesz że mi się marzy podwójne szczęście i chciałam się zapytać, czy ten spadek i wzrost może świadczyć o podówjnej owulacji?? Tylko błagam Was nie śmiejcie się ze mnie:-p

WITAM:)

U mnie wczoraj powtórka ze skurczami...ale jestem w dwupaczku :))

Jutro jedziemy na zakupy co kupię Domisiowi spodnie dresowe i butki zimowe:))

Tylko kurcze jak się uspokoiło(bo wcześniej już bolało gardło ale przeszło wsio) to teraz powtórzyło ale z namiastką czyli jestem przeziębiona:/mam katar i gardełko dało znac gdzie sobie w nocy szłam popłukac tą wodą utlenioną(to na prawdę działą)...katar nie uciążliwy ale jest...akurat teraz jak ja niedługo na porodówkę jade!!:(( oby to przejściowe przeziębienie żebym się nie rozłożyła całkowicie bo ja wtedy nie wiem skąd wezmę siły na poród :((

NOEMI co ja widze :)))ale się podniosła!!

Moja siostra ma mieć Kajetana i Kaję :)) bo nie wiem czy pisałam tutaj ale najstarsza siostra jest w 25 tc z bliźniakami z parką :))

MAGDA uch co ja się namecyzłam z tej ciaży aby dopasować imię z M :p bo on miał swoje typy a ja swoje :D ale padło na Marcelka :)) tylko M ostatnio do mnie że chce Aureliuszka :0 ja oczy wielkie hehe bo ja tu zaraz rodzę a ten mi tu z innym imieniem wyskakuje hehe i teraz na 100% nie jestem pewna czy będzie Marcelek a na 95 % bo nie wiem czy aby M po porodzie mi tu będzie gderał o innym imieniu...:p
CZARODZIEJKA ojej zdrówka!
TASHA pink princess :))
ANDZIAK jeny ale ty laska!!!a brzuś cudo:))ps.moja szwagierka ma Seweryna;)
NATUSIA po odpisaniu wam wezmę sie za pomywanko a potem pstryknę fotke brzusia ;)

Kciuki za staraczki niezmiernie mocne :))jak i za ciężaróweczki :))

Patrysia a jak twoja sis to zrobiła się zapytaj:-) ja właśnie jak sobie myślę o bliźniakach to moim marzeniem jest parka:-) byłoby dwóch braci i by się siostrzyczką opiekowali:-) ale u nas w rodzinie bliźniaki tylko raz się zdrazyły i to po hormonach....ale wiecie nadzieja zawsze jest:-)

U nas to w ogóle SZOK że bliźniaki :0 :D gdzie od razu napisze siostra nie brała hormonów ;) ma już córę i syna także ona widocznie stworzona do parki :D

A tu brzuś skończony 40 tc :D
(na wysokości pepka równie 113 cm)

Patrysia aleś Ty wąska ja jak byłamw pierszwej ciąży to cała taka wielka byłam gruba że hoho a Tobie wszystko w brzuch poszło a bioderka wąskie:-) robisz coś żeby poród przyśpieszyć chodzi mi oczywiście o jakieś liście malin...

NOEMI nie ja ogólnie nic po za spacerkami(wczoraj przez pogode odpuściłam)a dzisiaj weźmie się M za mnie gdyż bedzie miał urlop tzn.od poniedziałku ale ze on kierowca piekarni to w zasadzie od 15 tak(w weekendy jest dłużej bo dowózki itp.)jest juz pod moją ręką:))a tak wcześniej bał sie mnie rozruszać :D

edit:zdjęcie bokiem to i może szczuplejsza sie wydaje ale od przodu juz nie jest tak kolorowo :p

To jak M Cię rozrusza to na pewno już urodzisz może jeszcze na wrzesień się załapiesz:-) A ja jutro na pewno test zrobię wybieram się na zakupy i po drodze zaliczę aptekę cieszę się bardzo i już doczekać się nie mogę mojemu M nic nie mówię bo zabronił mi testować do środy:-p ale ja już tak nogami przebieram....

reklama
Do góry