reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magda, dzięki kochana ale żadna tam ekspertka ze mnie :-), teraz kąt wynosi prawie 30 stopni (zmierzyłam :-D) ale jakby ujęcie było bardziej z boku to myślę, że wyszłoby powyżej 30 stopni - a więc chłopczyk jak nic! :-) U Andziak kąt też wyszedłby prawdopodobnie odrobinę większy gdyby zdjęcie było zrobione prostopadle z góry.

Aaaaaaaaaaaaa u mnie dziś pomieszanie z poplątaniem:rofl2::confused2::shocked2:

Założyłam sobie że będę miała luuźny dzień w pracy...a gdzie tam...oczywiście zwaliło się kilka poważniejszych spraw...
przed pracą poleciałam jeszcze szybko na zakupy i po pracy będę robiła cisato czekoladowe:-p proszę trzymać kciuki żeby wyszło, bo ja mam dwie lewe ręce hahaha

Jutro CHAOS czyli dom pełen dzieci i gości..za to w niedzielę, nikt mnie z łóżka nie wygoni:-p:-D

poczytałam na szybko:sorry:

Daria Colin taki słodziak że trzeba go uwielbiać :D
Martucha linka do fotek przyślę Ci na pw, tylko się upomnij ;)
Kciuki zaciskam, czy chłopczyk czy dziewczynka..byleby rosło zdrowo i wesoło ;)
NAtusia no to wy też pięknie poimprezujecie :p
ja przyznam szczerze że by mi się NIE CHCIAŁOoo latać znów na studia :p taki leń w tyłeczku siedzi :p
Ewcik Rybcia wcałowana przez Matika :)
co to "wyluzowania" ja podobnie jak MAgda założyłam po prostu że będziemy musieli się dłużej postarać, powalczyć, poczekać...starałam sie nie przejmować pojawiającymi się @ i działać działać działać..do skutku ;) Wiesz jak bardzo trzymam za Was kciuki :D
Magda noooo nooo noo Moja Droga takiego męża to ze świecą szukać, brawa za niespodziankę :D
Mama ujć..oczywiście żeby nie było za prosto musi być pod górkę, ehhh nie ma co..państwo umie podciąć skrzydła. Ale Ja wiem Ty wiesz, że nic wam nie stanie na drodze i salon piękny powstanie!! :D
Brzuszek wygłaskany ;)
Piranha hihihi powodzenia w walce z "coto" hihihi
a potem zobaczysz jakie ciekawe pytania będzie zadawać maluch:-D
pamiętam jak Mati się nas spytał "jakiego kolor ma mój mózg?" nasze miny..bezcenne:-D
Kasia :D brawa za porozumienie :D i wiesz...kciuki :cool2: &&&&&&&&&&&
Kate widzę że też zalatana..;-)
Kinga nie gadaj głupot!!!!!:wściekła/y: pisz, po prostu bądź ;)
i wierz...ja wierzę, że wam się uda :)

co do nubów, też widzę u Magdy :cool2: zwłaszcza jak Piranha potwierdziła to zaznaczając krechą haha

U Andziak jeszcze chyba czas jest ważny, bo -o ile pamiętam- lepiej sprawdzać po 12 tygodniu, w 11 mniejsze prawdopodobieństwo, tak?

ja zobaczę na zdjęcia Matika, ciekawe czy nuba wypatrzę :-p

Truskafffka no proszę. Czyli jednak chyba nie miałam zwidów, kiedy nuba widziałam:-p Ciekawe, co widać na zdjęciu Matika?
Co do ciasta, to smaka mi robisz, a u mnie nikt nie lubi cist czekoladowych i dla siebie samej, to nie warto:sorry: Oby wyszło jak trzeba. Trzymam kciuki!
A z mężem , to wiesz....kilka lat pracy nad nim jak widać przynosi swoje efekty:-) Widzę, że mamy podobne plany, bo ja w niedzielę też śpię do bólu:-p

Truskafffka, hahaha, świetne pytanie, strasznie dociekliwy Twój Mistrzunio! :-D Co do tego 11 tc to masz świętą rację, te różnice widać najlepiej w 14 tc (12 tygodniu życia dzidziusia). Podobno w 11 tc tylko w 14 ze 100 ciąż prawidłowo określono płeć męską.

Magda, obrysowałam nóżki (oczywiście są dużo ładniejsze, przekaż synusiowi przeprosiny za ten rysunek :-D) żebyś widziała o co mi chodzi z tym ułożeniem pod kątem.

Pirania powaliłaś mnie na kolana:-) Normalnie sobie zachowam na pamiątkę! Powinnaś zrobić jakąś specjalizacje w kierunku ultrasonografii:-p Jesteś niesamowita!

święta prawda, nasza Pirania to w ogóle powinna mieć specjalizacje z wielu dziedzin i dostać jakiś order za to, jak nam pomaga :tak:

cześć dziewczynki, doczytam Was wieczorem, jak mały już będzie spał.. czuję się kiepsko, jakieś przeziębienie mnie dopadło, boli gardło i mega katar mam.. nienawidzę tego

pirania czy mam już zacząć robić testy owulacyjne?

kinga dostaniesz po dupce za te teksty, zobaczysz!

reklama
Do góry