cześć dziewczynki!!!
kolejna doba w szpitalu, nie powiem, ale ciągną się te godziny jak flaki z olejem, chyba zacznę odliczać jak Pirania nie dni a godziny i minuty...masa dzieciątek z zapaleniem płuc...a już myślałam, że jestem złą i nieodpowiedzialną matką...
powiem Wam jeszcze, że wkurzyłam się okropnie na pediatrę i położną z mojej przychodni, byłam z Sonią u lekarki w poniedziałek i mówię, że znów ma katar i pokasłuje a ona, że mam obserwować czy się nie nasila i koniec, żadnych leków, skierowania na prześwietlenie, nic, w środę nie wytzrymałam i napuściłam na nią mojego M, pojechał i wyprosił skierowanie na rtg (prywatnie też było potrzebne, bo małe dziecko) zrobiliśmy rtg i z wynikiem poszłam do innego lekarza w tej samej przychodni i okazało się, że zapalenie płuc a położna do mnie tekst: dlaczego pani tak długo zwlekała z rtg, podziwiam za cierpliwość i niefrasobliwość, myślałam, że padnę z wrażenia i pytam jej od czego jest pani dr??????????? bo ona w ogóle nie widziała potrzeby prześwietlenia i tak naprawdę to my poprosiliśmy o skierowanie, bo pani dr na to nie wpadła, więc kto jest niefrasobliwy, my czy pani dr???????????? przecież ja nie muszę się znać na objawach ale pani dr to chyba powinna, nie????????????
i do tej pory mnie trzęsie jak o tym pomyślę, więcej do baby nie pójdę!!!
Daria - Colin jest rewelacyjny i dużo śpi, oby dalej był taki grzeczniutki, wrzuć jeszcze jakieś fotki królewicza!!!
Lola - witaj na pokładzie!!! dzięki za &&&&&&&&&&, i wielki szacun dla Ciebie, że nie chcesz poznać płci dziecka, ja latałam jak kot z pęcherzem, bo ciekawość mi spokoju nie dawała

; a ile masz latek, jeśli można zapytać, oczywiście??????
Pirania - jak tam Kajutka po szczepieniu?????????
Mama - skopiowałam przepisy na mięsko:-), a ile kilosków Ci spadło, bo przegapiłam taką informację???????????
Patrysia - jeszcze w dwupaku?????? jak się czujesz??????
Patrysiak, Axarai - jak dziewczynki?????????????
Martucha - głowa do góry, może ten cykl nie jest stracony????? a jakie są zalecenia od ginki odnośnie owulacji w przyszłym cyklu????
Aga gsm - starasz się o 2 córeczkę??? ph 5,0 jest dziewczynkowe, tylko trzeba uważać, żeby nie wzrosło
Magda uk - imię dla księcia wybrane??? dziewczynki cieszą się z braciszka???
Ewcik - super koleżanka z Ciebie!!! jak się czujesz kochana???
Nullka - to w czwartek mocno trzymamy &&&&&&&&&&& za dobre wieści!!!
Czarodziejka - mój synek też miał stulejkę, facet jest skomplikowany w obsłudze
Kasia, Kinga - nie załamujcie się dziewczyny, będziemy zbiorowo mocno trzymać &&&&&&&&&&&&&&&, żeby Wam się udało!!!
pozdrawiam cieplutko i życzę udanego dnia i tygodnia!!!