truskafffka
Fanka BB :)
hooop hooop witam się weekendowo jeszcze 
u nas super, wczorajsza imprezka bardzo udana, młody z prezentów wniebowzięty, dziecka nie ma hahaha ciągle w pokoju siedzi i majstruje nowe konstrukcje z lego
ogólnie fajna imprezka była 
a dziś rocznica, kwiaty, życzenia, obiad ...zaliczone, wieczorem sobie poleżymy, potulimy, powspominamy...szkoda że ten szlaban na seks trwa, no ale damy sobie radę hihi
w środę robimy sobie wolne od pracy i przedszkola i wybywamy z młodym do kina, trzeba korzystać póki można sobie takie luźne dni zrobić
Magda hahahaha komary was pożarły, a to krwiopijcze bestie
już widzę to drapanie hahahahahaha
Mama nonononono Pięknie waga leci w dół:-) ja dziś mam taki żarłoczny dzień ...że nawet nie chcę myśleć ile mi przybyło...
a tu jeszcze kawałek torcika w lodówce się na mnie czai...
filmu nie oglądam...ryczeć mi się chce jak tylko czytam o Dawidzie....
Czarodziejko dziękuję, samopoczucie super, tfu tfu... energia wróciła, mdłości minęły (nooo czasem dają o sobie znać, ale rzadko), zgada też chwilowo odpuściła, żyć nie umierać
Patrysia tulę i Marcelka wołam już do nas
Ilaczek zdrówka dla dziewczynek
Kinga
Na bloga będę zaglądać 
Natusia zdrowiej nam perełko
Kasia ehhh potraktowałaś męża wałkiem? zmądrzał?
Piranha niziołek to ja jestem, 156cm
syn mnie szybko przerośnie
ooo i mi się przypomniało, Mati na początku bardzo podobnie zdania tworzył
boszszzeee już zapomniałam jak to było. Często właśnie w zdaniach z "nie" to "nie" dawał na końcu. Zobaczysz jak zaraz się mały rozgada 
Daria jakie te zdjęcia śliczne i Collin obłędny:-)
Lola WItamy
a widzisz, i to jest jedna z tych historii dająca nadzieję, że nawet jak gin mówi że "dooopaa"z cyklu, to się da
;-) Gratuluję maluszka 
Martucha mój D lubi jeść jak Twój mąż, właśnie zaczęłam pracować nad nim, ...kawał chłopa z niego, ok wysoka bestia...ale kg przybywa z roku na rok..lata lecą, czas zadbać o siebie, dietę, zdrówko..niech nam żyje 100lat bo inaczej zakatrupię własnymi rękami
ehhh...nigdzie nie znikaj, w razie czego razem pochipiemy w chusteczkę, potem się ogarniemy i zaczniemy walkę na nowo...do skutku i UDA SIĘ!!!!!
mnie po odstawieniu tabletek anty też cykle świrowały, troche powalczyć musieliśmy..ale WARTO
Tasha super że masz neta
i niech Sonia ładnie zdrowieje 
Ewcik ciężki poród miała koleżanka, mam nadzieję że choć troszkę odespałaś. udanego koncertu.. dobrze tak czasem wyjść we dwoje
Aga biedna Miśka
Zdrówka dla niej
Czarna dawał łapkę i wyłaź z dołka
Noemi odliczam dni i kciuki zaciskam
Nullka to oby do czwartku, spokojna jestem bo wiem że super wieści przyniesiesz
Pozdrawiam Kobietki!!!!
u nas super, wczorajsza imprezka bardzo udana, młody z prezentów wniebowzięty, dziecka nie ma hahaha ciągle w pokoju siedzi i majstruje nowe konstrukcje z lego

a dziś rocznica, kwiaty, życzenia, obiad ...zaliczone, wieczorem sobie poleżymy, potulimy, powspominamy...szkoda że ten szlaban na seks trwa, no ale damy sobie radę hihi
w środę robimy sobie wolne od pracy i przedszkola i wybywamy z młodym do kina, trzeba korzystać póki można sobie takie luźne dni zrobić

Magda hahahaha komary was pożarły, a to krwiopijcze bestie

Mama nonononono Pięknie waga leci w dół:-) ja dziś mam taki żarłoczny dzień ...że nawet nie chcę myśleć ile mi przybyło...

filmu nie oglądam...ryczeć mi się chce jak tylko czytam o Dawidzie....
Czarodziejko dziękuję, samopoczucie super, tfu tfu... energia wróciła, mdłości minęły (nooo czasem dają o sobie znać, ale rzadko), zgada też chwilowo odpuściła, żyć nie umierać
Patrysia tulę i Marcelka wołam już do nas
Ilaczek zdrówka dla dziewczynek
Kinga
Natusia zdrowiej nam perełko
Kasia ehhh potraktowałaś męża wałkiem? zmądrzał?
Piranha niziołek to ja jestem, 156cm

ooo i mi się przypomniało, Mati na początku bardzo podobnie zdania tworzył
Daria jakie te zdjęcia śliczne i Collin obłędny:-)
Lola WItamy

Martucha mój D lubi jeść jak Twój mąż, właśnie zaczęłam pracować nad nim, ...kawał chłopa z niego, ok wysoka bestia...ale kg przybywa z roku na rok..lata lecą, czas zadbać o siebie, dietę, zdrówko..niech nam żyje 100lat bo inaczej zakatrupię własnymi rękami
ehhh...nigdzie nie znikaj, w razie czego razem pochipiemy w chusteczkę, potem się ogarniemy i zaczniemy walkę na nowo...do skutku i UDA SIĘ!!!!!
mnie po odstawieniu tabletek anty też cykle świrowały, troche powalczyć musieliśmy..ale WARTO
Tasha super że masz neta
Ewcik ciężki poród miała koleżanka, mam nadzieję że choć troszkę odespałaś. udanego koncertu.. dobrze tak czasem wyjść we dwoje

Aga biedna Miśka
Czarna dawał łapkę i wyłaź z dołka
Noemi odliczam dni i kciuki zaciskam
Nullka to oby do czwartku, spokojna jestem bo wiem że super wieści przyniesiesz
Pozdrawiam Kobietki!!!!