reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria fajnie ze z dzidzią wsio ok, a chłopaczki też fajne, zobaczysz, jeszcze będzie to synio mamuni:-)

A mnie tak bolą cycki że zaraz zwariuje, mam nadzieję że to nie przez tę wit b. Ja już układam powolutku plan na ten cykl:-D

Daria gratulacje:-) będziesz szczęśliwą mamusią posiadającą parkę:-) a w 3 dziecko jakoś męża wrobisz;p bo pamiętam, że pisałaś że chciałabyś dziewczynkę bo wtedy M chciałby 3 dziecko;p mogłabyś napisać jak wyglądały staranka, brałaś suplementy w tym czasie?Stosowałaś sylk?

Dziewczyny proszę o poradę w moim temacie....zauważyłam, że moje ostatnie 2 cykle miały po 48 i 49 dni

Daria - gratuluję zdrowej dzidzi!!! i przynajmniej już wiadomo kto tam mieszka:tak:
Noemi - ja bym działała, bo jestem w gorącej wodzie kąpana i szkoda by mi było cyklu, ale to ja...
Patrysia - to jutro od rana trzymamy za Ciebie!!!
Agulek - planuj strategię!!! i działaj, niech babeczka z tego będzie!!!

babki moje ...---> nie wiem jak to zrobić...testować chciałam w sobotę w dzień terminu @...
ale już w piatek koło 16.00 jedziemy do mojej rodzinki i bedziemy tam do niedzieli...
i nie wiem czy testować w piątek.......czy to nie za wcześnie bedzie...owu miałam w niedzielę wiec dzis mam 9dpo w piątek będzie 12dpo...
bo przecież u mamy nie będę biegac rano z kubeczkiem:sorry2:

chyba ,że wogóle nie zrobię testu i poczekam co bedzie...
nie wiem sama...
widok I krechy miły nie jest i jak mam sikac w piątek i potem z takim humorem jechać to :blink::baffled:

co radzicie ???

Daria gratki ,bedzie zatem Brajan :)) czekamy na fotki:)

Noemi a może od połowy cyklu bierz dupka przez 10 dni i po odstawieniu dostaniesz @ szybciej niz te 49dni bo to masaaakrycznie długo...
i ja był odpuściła za 2 cyle i dupkiem je skróciła...ale to ja bym tam zrobiła....

Patrysia* no to akurat wrócę z pracy a Ty wrócisz z wieściami z usg-&&&

Cza-ro-dziej-ka!!!! kochana wszystko dobrze u Cię???

ja jakas tak w nerwach i bez humoru ...sama nie wiem czemu:baffled:

Tasha mi ostatnio mój instynkt macierzyński spać nie daje a zauważyłam że owu mam ok 20 dc dopiero bo ja mam takie długie to znów mi czerwiec przepadnie na działania....teraz mam też testy owu więc powinnam wszystko wiedzieć a przypomnisz mi jak Ty starałaś się o dziewczynkę?

reklama
Do góry