Gal byłoby suuuuuuuuuuuuper i wszystkie byśmy były szczęśliwe :-):-) więc trzymajmy za siebie mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Piranha
Fanka BB :)
Gal, czyli nie jesteś pewna, że dziś rano nie wzięłaś już tabletki? Jeśli tak to wzięłabym dopiero wieczorem dupka, nic się złego na pewno nie stanie.
Marzycielko, tulę kochana! U Ciebie z tego co pamiętam to może mieszać prolaktyna, bardzo łatwo zbić ją choćby Bromergonem ale pewnie w UK nie jest to takie proste. A jakiej długości masz przeciętnie fazę lutealną?
Uciekam usypiać Krzysia bo ziewa :-)
Marzycielko, tulę kochana! U Ciebie z tego co pamiętam to może mieszać prolaktyna, bardzo łatwo zbić ją choćby Bromergonem ale pewnie w UK nie jest to takie proste. A jakiej długości masz przeciętnie fazę lutealną?
Uciekam usypiać Krzysia bo ziewa :-)
Marzycielka12
Piranha wydaje mi sie ze ok. 10-12 dni. ale nie moge tego potwierdzic bo pamietasz moje testy owulacyjne wychodzily caly czas negatywne :-(
Piranha
Jeszcze sekundkę jestem. Marzycielko, trochę za krótka ta faza lutealna, wszystkie objawy pasują idealnie do nadmiaru prolaktyny (może ona blokować owulkę, wydłużać 1 fazę a skracać drugą) i tym samym niedoboru progesteronu. Szkoda, że służba zdrowia w UK tak wygląda bo prolaktynę naprawdę łatwo zbić (o ile nie jest kosmicznie wysoka) i mogłabyś szybko w ciążę zajść.
tasha31
Marzycielko - a badałaś może kiedyś tarczycę??? bo może to jest przyczyna? czy masz możliwość monitorowania cyklu?
Gal - jeśli w ulotce jest napisane, żeby w razie pominięcia leku nie przyjmować podwójnej dawki to odpuść sobie tę jedną dawkę, na pewno nic się nie stanie, w sobotę mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Truskafffka - też testujesz w sobotę??? tak jak Gal, Mama i Misia???
Samana - to teraz czekamy do połówkowego usg, żeby się potwierdziła babeczka!!!
Gal - jeśli w ulotce jest napisane, żeby w razie pominięcia leku nie przyjmować podwójnej dawki to odpuść sobie tę jedną dawkę, na pewno nic się nie stanie, w sobotę mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Truskafffka - też testujesz w sobotę??? tak jak Gal, Mama i Misia???
Samana - to teraz czekamy do połówkowego usg, żeby się potwierdziła babeczka!!!
Dzien dobry... :-)dobrze bede pisala, chociaz pare slow ;-) tylko o czym mam pisac... heh ostatnio analizuje moje wykresy i sie w tym gubie... przez fertilityfriend.com bo tam zwykle zaznacza mi owulacje 2 dni po tym dniu kiedy mi sie wydaje, ze mam owu... ale co ja tam bede jeczec... ;-)
Trzymam kciuki za najblizsze wizyty... i testy by pokazaly 2 kreski :-) no wiecie dziewczyny kwiecien byl slaby, wiec w maju musi byc conajmniej podwojny wysyp ciezarowek :-) wiec sie nie obijac ;-)
ja czekam na miernik PH zamowilam taki jak polecaja ja in-gender, ale nie wiem kiedy przyjdzie bo znalazlam go w stanach na ebayu tak samo alka selzter gold tylko w USA kupie najtnaiej z wysylka wiec czekam... i czekam... i od czerwca znow bede bardziej hmm skrupulatnie sie przygotowywac... bo na ten cykl wogole nie mam co liczyc ... tylko raz dzialalismy bez zabezpieczenia...
Obserwacja cyklu - enpr.pl FF mi wyznaczyl owulke w 16 dniu przy danych jak na enpr , no ale przez wyjazd i bunt nie mierzylam od poczatku tempke
Trzymam kciuki za najblizsze wizyty... i testy by pokazaly 2 kreski :-) no wiecie dziewczyny kwiecien byl slaby, wiec w maju musi byc conajmniej podwojny wysyp ciezarowek :-) wiec sie nie obijac ;-)
ja czekam na miernik PH zamowilam taki jak polecaja ja in-gender, ale nie wiem kiedy przyjdzie bo znalazlam go w stanach na ebayu tak samo alka selzter gold tylko w USA kupie najtnaiej z wysylka wiec czekam... i czekam... i od czerwca znow bede bardziej hmm skrupulatnie sie przygotowywac... bo na ten cykl wogole nie mam co liczyc ... tylko raz dzialalismy bez zabezpieczenia...
Obserwacja cyklu - enpr.pl FF mi wyznaczyl owulke w 16 dniu przy danych jak na enpr , no ale przez wyjazd i bunt nie mierzylam od poczatku tempke
Ostatnia edycja:
Andziak0307
Daria trzymam kciuki/Pirania ale jak ten lekarz(mojego nie licze)patrzy na wyrostek a nie na nuba to wszystkim mowi ze bedzie syn chyba...
Marzycielka12
Tasha, Piranha dziekuje ;-) jak juz pisalam wytrzymam jakos do wakacji i ostro wezme sie za badania
sprobuje dokladniej poobserwowac kolejny cykl, moze cos bedzie dalo sie z niego wywnioskowac.
sprobuje dokladniej poobserwowac kolejny cykl, moze cos bedzie dalo sie z niego wywnioskowac.
reklama
ilaczek
WITAM:-)
Mama - dziękuję bardzo za przepyszny przepis na serniczek, poszedł w jeden dzień i goście krzyczeli jeszcze
Gal, Mama i te dziewczyny, które będą testować...trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martika a zdradzisz nam, kiedy było u Ciebie to przytulanko bez zabezpieczenia?;-)
u nas zimno, z domu się nie chce wyjść, ale moje kobietki pogoniły do piaskownicy, dla nich nie ma złej pogody:-)
pozdrawiam serdecznie!
Mama - dziękuję bardzo za przepyszny przepis na serniczek, poszedł w jeden dzień i goście krzyczeli jeszcze
Gal, Mama i te dziewczyny, które będą testować...trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martika a zdradzisz nam, kiedy było u Ciebie to przytulanko bez zabezpieczenia?;-)
u nas zimno, z domu się nie chce wyjść, ale moje kobietki pogoniły do piaskownicy, dla nich nie ma złej pogody:-)
pozdrawiam serdecznie!
Podziel się: