reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem po pracy...padam dzis ..pierwsza klientke miałam już o 8.05 a ostatnia wyszła o 14.10...nawet nie miałam kiedy zjeść...
lubie takie dnia,ale....wczoraj jak wychodziłam miałam 2 zapisy a popołudniu dopisały sie inne osóbki i cały dzień miała pracę..

Ilaczek cieszę się niezmiernie ,że sernik tak smakował:)) pewnie byłas zadowolona co:-)

Truskaffka do prezesa idzie przesyłka:tak:
proszę dać znac jak dojdzie;-)

ja wróciłam do domu a w drzwiach avizo..muszę jutro po pracy na pocztę skoczyć..

Martika tak jedt,pisz z nami ..nie buntuj się już ..łykaj suplementy i &&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powstanie Twojego synusia :tak:

Czarodziejka???????? tak mi kawusi od Ciebie brakowało:sorry2:
co u Ciebie słonko:)??

Tasha- Sonia ..bardzo ładnie:tak: i nie takie popularne..

Pirania-pogłaskac Kaję :)
gratki dla Krzysia-niech liczy-będzie księgowym ;))))

Gal ale masz namieszane z tym dupkiem ..jesli nie jesteś pewna czy wzięłaś rano to już nic nie zrobisz...wieczorem weź jak zawsze i już..

Daria &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę o 17.oo

Marzycielka ,Samana,Kinga-pozdrawiam ..

Monico- dziękuję kochana ;))))
ściskaj dzieciaczki :)

buziaki i ...idę odkurzać :)

reklama
Tasha piękne imie Sonia i nie jest ich dużo
martika przeslij mi link jak możesz do tego miernika na ebay w USA i co to jest ten alka selzter gold?
mama jak jest ruch w pracy to plus jest tego ,ze bardzo szybko dzień leci
Truskafffka praca w papierach prawie skończona
A mój Alan na taka pogode cały cza śpi tylko obudzi sie popatrzy , zje i dalej śpi i tak od niedzieli

Hej Dziewczyny!!

Wpadłam tylko na chwilke bo w ostatnim czasie nie mam dostępu do kompa:( mam pytanie szczególnie do Ciebie Piranha nasza ekspertko. Dostałam po 49 dniach @ i postanowiłam razem z M że będziemy starać się już od tego cyklu może zaskoczy a jak nie to nie poprostu na luzie do tego podejść ja i tak mam owu ok 20 dnia więc dopiero pod koniec maja. Bierzemy suplementy od początku maja regularnie podczas intensywnych staranek dojdzie mojemu M licoroce root i cola light bezkofeinowa a mi tabsy dowcipne zakwaszające i sudafed i cola no i podczas staranek sylk, czy z takim asortymentem jesteśmy dobrze przygotowani, czy poczekać jeszcze jeden cykl i brać suplementy, czy zaczęłabyś staranka?

WITAM:-)
Martika a zdradzisz nam, kiedy było u Ciebie to przytulanko bez zabezpieczenia?;-)

!
hehe juz mowie ;-) 14 DC...

mama no ja sien ie buntuje, ale jakos nie ciagnie mnie ostatnio do lapa ;-)dziekuje trzymam kciuki za 2 kreski

Kate prosze eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen alka selzter gold to srodek na rozne dolegliwosci bolowe na bazie potasu i sodu (polecany w suplementach starajacych sie o chlopca) :-)

patrysia a Ty nie robiłaś dziś USG?:-pbo tak coś mi się kojarzy,że miałaś mieć połówkowe dziś?

martiko serducho pięknie położone na wykresie, w samym śluziku o wysokim ph:-D
a ten ph metr super, nawet nie drogo wychodzi jak na wysyłkę ze Stanów.
pozdrawiam

ja juz po wizycie tak jak mowilam syn:) jutro wkleje zdjecie fiutka jak to lekarka mowila:)
mowi ze dziecko duze wszystko ok za 2 tygodnie krzywa cukrowa:) i usg ...:)

reklama
Do góry