reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem po pracy...padam dzis ..pierwsza klientke miałam już o 8.05 a ostatnia wyszła o 14.10...nawet nie miałam kiedy zjeść...
lubie takie dnia,ale....wczoraj jak wychodziłam miałam 2 zapisy a popołudniu dopisały sie inne osóbki i cały dzień miała pracę..

Ilaczek cieszę się niezmiernie ,że sernik tak smakował:)) pewnie byłas zadowolona co:-)

Truskaffka do prezesa idzie przesyłka:tak:
proszę dać znac jak dojdzie;-)

ja wróciłam do domu a w drzwiach avizo..muszę jutro po pracy na pocztę skoczyć..

Martika tak jedt,pisz z nami ..nie buntuj się już ..łykaj suplementy i &&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powstanie Twojego synusia :tak:

Czarodziejka???????? tak mi kawusi od Ciebie brakowało:sorry2:
co u Ciebie słonko:)??

Tasha- Sonia ..bardzo ładnie:tak: i nie takie popularne..

Pirania-pogłaskac Kaję :)
gratki dla Krzysia-niech liczy-będzie księgowym ;))))

Gal ale masz namieszane z tym dupkiem ..jesli nie jesteś pewna czy wzięłaś rano to już nic nie zrobisz...wieczorem weź jak zawsze i już..

Daria &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę o 17.oo

Marzycielka ,Samana,Kinga-pozdrawiam ..

Monico- dziękuję kochana ;))))
ściskaj dzieciaczki :)

buziaki i ...idę odkurzać :)

reklama
Tasha piękne imie Sonia i nie jest ich dużo
martika przeslij mi link jak możesz do tego miernika na ebay w USA i co to jest ten alka selzter gold?
mama jak jest ruch w pracy to plus jest tego ,ze bardzo szybko dzień leci
Truskafffka praca w papierach prawie skończona
A mój Alan na taka pogode cały cza śpi tylko obudzi sie popatrzy , zje i dalej śpi i tak od niedzieli

Hej Dziewczyny!!

Wpadłam tylko na chwilke bo w ostatnim czasie nie mam dostępu do kompa:( mam pytanie szczególnie do Ciebie Piranha nasza ekspertko. Dostałam po 49 dniach @ i postanowiłam razem z M że będziemy starać się już od tego cyklu może zaskoczy a jak nie to nie poprostu na luzie do tego podejść ja i tak mam owu ok 20 dnia więc dopiero pod koniec maja. Bierzemy suplementy od początku maja regularnie podczas intensywnych staranek dojdzie mojemu M licoroce root i cola light bezkofeinowa a mi tabsy dowcipne zakwaszające i sudafed i cola no i podczas staranek sylk, czy z takim asortymentem jesteśmy dobrze przygotowani, czy poczekać jeszcze jeden cykl i brać suplementy, czy zaczęłabyś staranka?

WITAM:-)
Martika a zdradzisz nam, kiedy było u Ciebie to przytulanko bez zabezpieczenia?;-)

!
hehe juz mowie ;-) 14 DC...

mama no ja sien ie buntuje, ale jakos nie ciagnie mnie ostatnio do lapa ;-)dziekuje trzymam kciuki za 2 kreski

Kate prosze eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen alka selzter gold to srodek na rozne dolegliwosci bolowe na bazie potasu i sodu (polecany w suplementach starajacych sie o chlopca) :-)

patrysia a Ty nie robiłaś dziś USG?:-pbo tak coś mi się kojarzy,że miałaś mieć połówkowe dziś?

martiko serducho pięknie położone na wykresie, w samym śluziku o wysokim ph:-D
a ten ph metr super, nawet nie drogo wychodzi jak na wysyłkę ze Stanów.
pozdrawiam

ja juz po wizycie tak jak mowilam syn:) jutro wkleje zdjecie fiutka jak to lekarka mowila:)
mowi ze dziecko duze wszystko ok za 2 tygodnie krzywa cukrowa:) i usg ...:)

reklama
Do góry